Etienne Shoes – un nou producator de incaltaminte de dama pe piata Citeste mai mult: Etienne Shoes – un nou producator de incaltaminte de dama pe piata

Echipa noastra cu peste 20 de ani experienta in fabricarea de pantofi de dama pune mare pret pe multumirea clientelor noastre si isi propune sa creeze modele care sa fie purtate cu mandrie.
Producem in Romania la standarde internationale.

pantofi de dama
pantofi de dama
Producem in Romania la standarde internationale. Culoarea pantofilor si inaltimea tocului sunt in intregime la alegerea ta, iar modelele pot satisface gusturile cele mai exigente.
Dumitrescu Stefan, Administrator

Etienne.ro – un nou producator de incaltaminte de dama pe piata

Firmele cu renume international sunt vanate de catre tineretul romanesc. Tot ce este la moda, este in trend, trebuie sa aiba o eticheta la vedere a unu brand „de dincolo”. In felul acesta, snobismul aduce multe zerouri economiei, iar producatorii incaseaza sume considerabile de pe baza acestei mentalitati. Prea putini sunt aceia care mai cauta unicitate, care prefera sa achizitioneze pantofi la comanda, insa acest segment relativ mic de oameni este cel care aduce un plus artistic in industria de incaltaminte.

Rapiditatea secolului XXI ne scurteaza considerabil zilele si in felul acesta apelam sovaitor la cumparaturi online. Daca initial privim cu scepticism aceste magazine virtuale, care ne promit calitate si promotii ademenitoare la doar cateva click-uri distanta, apoi, in timp, dupa ce ajungem sa dezvoltam un fel de relatie de incredere, nu ne mai este deloc greu sa apelam convingatori la Etienne.ro – un nou producator de incaltaminte de dama pe piata romaneasca. Astfel, un magazin online de incaltaminte dama la comanda reuseste intr-un timp adesea record sa isi formeze o clientela fidela, in conditiile in care aceiasi oameni intr-un magazin fizic ar zabovi poate mult mai putin timp sau chiar deloc la cumparaturi din motive lesne de inteles: cozi interminabile la casa de marcat, stocuri prost aprovizionate, program inflexibil de lucru etc. Asadar, de ce sa nu profitam de oportunitatile pe care internetul ni le ofera si sa nu cautam pantofi la comanda pentru femei pe Etienne.ro ?!

Stii ca iti gasesti greu papuci in magazinele de la noi din tara ? Te-ai saturat sa nu te poti bucura de o pereche de pantofi pe placul tau, in conformitate cu preferintele tale greu de satisfacut de producatorii de duzina pe care ii intalnesti la orice butic? Preferi sa nu te complici cu site-uri din strainatate, avand in vedere complicatele lor conditii pentru retur ? Nimic mai simplu, Etienne.ro este exact ceea ce cauti ! La tine in tara, la comanda ta, Etienne.ro te serveste cu pantofi pentru femei la comanda, asa incat orice doamna sa isi poata gasi perechea de conduri de clestar care sa o faca sa se simta printesa. Acum nu mai trebuie sa cauti tu un pantofar, nu trebuie sa faci cautari interminabile pentru cele mai noi tipuri de pantofi, caci profesionalistii de la site-ul amintit fac asta in locul tau si se straduiesc sa multumeasca pana si cele mai pretentioase cliente.

Cu multa atentie, pricepere si migala, cei din spatele siteu-ului Etienne.ro au constientizat deja si demonstreaza in continuare prin prezentarea muncii lor faptul ca nu are rost sa creezi pantofi pentru femei de duzina, caci fiecare lady are propriile-i particularitati, deci, implicit, preferinte si nevoi, motiv pentru care e mai indicat sa te concentrezi in a satisface gusturile unor clienti fideli, care sa ramana alaturi de tine pe tot parcursul afacerii, decat sa vinzi un lot ca mai apoi nimeni sa nu revina si sa mai cumpere. In felul acesta cumparatorii de pe Etienne.ro au inca din start garantia profesionalismului desavarsit, dar si siguranta ca nu vor trai momente stanjenitoare la vreun eveniment cand nu poti risca sa ai pantofi care sa fie aidoma incaltarilor unui numar mare de alti participanti.

Citeste mai mult: Etienne Shoes – un nou producator de incaltaminte de dama pe piata

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *