DezvoltatorImobiliar.ro, portalul unde iti gasesti locuinta visata

DezvoltatorImobiliar.ro este portalul imobiliar cu cele mai multe oferte de locuinţe noi din România. Peste 1.200 de case şi apartamente, în peste 80 de ansambluri rezidenţiale te aşteaptă să le descoperi pe portalul DezvoltatorImobiliar.ro!
DezvoltatorImobiliar.ro, portalul unde iti gasesti locuinta visata
Îţi doreşti să-ţi cumperi o locuinţă pe care ai visat-o dintotdeauna? Căutările tale au luat sfârşit: portalul DezvoltatorImobiliar.ro îţi oferă cele mai multe opţiuni de locuinţe noi din România: peste 1.200, în peste 80 de ansambluri rezidenţiale din Bucureşti, Ilfov, Braşov, Sibiu şi Prahova!

În capitală puteţi găsi imobile noi în majoritatea cartierelor, precum Dristor, Titan, Aviaţiei, Grozăveşti, Vitan, Berceni, Rahova etc. În Ilfov, portalul DezvoltatorImobiliar.ro promovează locuinţe în zone precum Corbeanca, Baloteşti, Măgurele, Voluntari, Otopeni sau Popeşti Leordeni. De asemenea, puteţi găsi oferte de case şi apartamente în judeţele Braşov, Prahova şi Sibiu, iar în viitorul foarte apropiat portalul DezvoltatorImobiliar.ro se va extinde şi în celelate judeţe ale ţării.

Intră pe portalul DezvoltatorImobiliar şi ai ocazia să vezi fotografiile locuinţelor care te interesează, tururile virtuale ale ansamblurilor şi locuinţelor, dar şi descrierile complete ale fiecărui proiect rezidenţial. Astfel, îţi oferim toate informaţiile de care ai nevoie înainte să iei decizia de a cumpăra casa sau apartamentul care ţi-a plăcut. De asemenea, poţi să iei legătura direct cu reprezentanţii complexurilor rezidenţiale. Numerele de telefon ale acestora sunt disponibile pe fiecare pagină de prezentare a proiectelor rezidenţiale şi a locuinţelor.

Noutăţile DezvoltatorImobiliar.ro

Cele mai noi proiecte rezidenţiale pe care portalul DezvoltatorImobiliar.ro le promovează sunt Vile Măgurele şi Gardena Residence, ambele amplasate în zona Măgurele.

Ansamblul rezidenţial Vile Măgurele este format din 6 case de 4 camere, cu regim de înălţime P + 1. Suprafaţa fiecărei locuinţe este de 125 mp construiţi, iar casele dispun şi de grădini proprii.

Gardena Residence este un ansamblu rezidenţial din zona Rahova-Măgurele. Proiectul este în construcţie şi va fi livrat în luna decembrie 2015. În total, complexul va avea 55 de locuinţe noi (studiouri, apartamente de 2 camere şi apartamente de 3 camere), la preţuri începând cu 25.300 euro (TVA inclus).

Despre Dezvoltatorimobiliar
Portalul Dezvoltatorimobiliar.ro prezintă ofertele complete de case şi apartamente noi din ansamblurile rezidenţiale. Dorim ca utilizatorii noştri să aibă acces rapid la o ofertă cât mai mare de apartamente noi şi case noi, din toată ţara. Sperăm ca aceştia să-şi găsească locuinţa ideală doar accesând portalul DezvoltatorImobiliar.ro. Pe portalul DezvoltatorImobiliar.ro găsiţi tururile virtuale ale ansamblurilor şi ale locuinţelor finalizate ale acestora.

Citeste mai mult: DezvoltatorImobiliar.ro, portalul unde iti gasesti locuinta visata

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *