Senzatia BabyBoom 2015: carucioarele Graco: alegerea parintelui modern l Citeste mai mult: Senzatia BabyBoom 2015: carucioarele Graco: alegerea parintelui modern l

Cat de accesorizat este? Oare ce culoare e mai frumoasa? Sa iau unisex sau sa fie clar roz? Intrebari peste intrebari de viitor parinte.
Dar te-ai intrebat oare cat de usor ar trebui sa fie un carucior? sau cat de simplu ar trebui sa se plieze?
Vino la BabyBoom si expertii Graco te vor ajuta sa alegi caruciorul cel mai potrivit nevoilor tale!

Graco: Most Trusted Baby Brand
Graco: Most Trusted Baby Brand
Graco: Most Trusted Baby Brand
Graco

Elegante, fiabile si usoare: ati recunoscut bineinteles cartea de vizita a carucioarelor Graco.

Si pentru ca despre Graco Evo caruciorul pentru nou-nascuti super-usor, de doar 6.5 kg ati aflat cu asiguranta de la prieteni sau familie, la BabyBoom va provocam sa descoperiti cele mai noi modele Graco: Blox si Metro: carucioarele perfect adaptate parintelui urban.

Blox este un carucior cochet, accesorizat cu sac de picioare si husa de ploaie si cu un foarte incapator cos de cumparaturi si sistem de inchidere cu o singura mana „One Click” patentat Graco. Greu va fi sa te decizi in ce nuanta il vrei: rosu anti-deochi sau culoarea nispului- eleganta si usor de asortat cu orice tinuta a mamicii.

Metro va fi cu siguranta insa vedeta colectiei Graco 2015. Sic, desprins parca dintr-un decor parizian, caruciorul Metro va intoarce toate privirile admirative atunci cand il scoateti la plimbare pe bebe.

Acestea sunt doua dintre surprizele Graco la Baby Boom. Restul, va asteptam sa le descoperiti in standul Graco Romania incepand de joi, 5 noiembrie!

Citeste mai mult: Senzatia BabyBoom 2015: carucioarele Graco: alegerea parintelui modern l

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *