Office Gifts lanseaza colectia de cosuri cadou pentru Craciun Citeste mai mult: Office Gifts lanseaza colectia de cosuri cadou pentru Craciun

Cu o experienta de 3 ani in piata cadourilor din Romania si multiple colaborari de succes cu firme si organizatii renumite, Office Gifts este alegerea perfecta pentru o selectie de cadouri corporate inovatoare ce imbina linii cromatice bine definite cu produse variate si de calitate.
Office Gifts lanseaza colectia de cosuri cadou pentru Craciun

Noua colectie de cosuri Craciun se adreseaza organizatiilor care doresc sa rasplateasca eforturile angajatilor sau sa-si consolideze relatiile cu partenerii de afaceri prin oferirea unori cadouri exclusiviste, ce contin produse de calitate atent ambalate si decorate cu motive specifice Craciunului. Am introdus in cosurile si cutiile noastre cadou o selectie de vinuri locale si bauturi fine de import, complementata de dulciuri belgiene si delicatese de panificatie italienesti de cea mai buna calitate. In plus, putem realiza orice fel de cadou la comanda, in functie de cerintele si bugetul dumneavoastra, contactati unul dintre consultantii nostri pentru a primi o oferta personalizata.

Parteneriatele stranse cu furnizorii precum si volumul mare de comenzi ne permit sa cream cosuri de Craciun cu produse premium la preturi foarte avantajoase. In plus, Office Gifts va ofera discounturi suplimentare in functie de volumul comenzii, contactati unul dintre consultantii nostri pentru mai multe informatii. Capacitatea extinsa a liniei noastre de productie garanteaza livrarea rapida a cadourilor. Cu toate acestea va recomandam sa comandati din timp pentru a beneficia de promotia early-order si pentru a evita aglomerarea comenzilor.

Principalele avantaje ale colaborarii cu Office Gifts sunt urmatoarele:

Oferte personalizate in functie de bugetul dumneavoastra

Consultanta specializata in alegerea selectiei de produse

Utilizarea cutiilor de cadou pentru un design modern

Transportul gratuit al produselor cate o destinatie din Bucuresti

Livrarea rapida in 48 de ore

Discounturi de volum avantajoase

Posibilitatea achizitionarii cadourilor direct din magazinul online officegifts.ro

Despre Integrated Corporate solutions

Office Gifts comercializeaza o gama variata de COSURI CADOU , COSURI CRACIUN si COSURI PASTE, destinate clientilor din mediul corporate care doresc sa rasplateasca eforturile angajatilor sau sa isi consolideze relatiile cu partenerii, oferindu-le un cadou deosebit. Cosurile noastre includ o selectie de vinuri locale si bauturi fine de import, complementata de dulciuri belgiene de cea mai buna calitate.

Citeste mai mult: Office Gifts lanseaza colectia de cosuri cadou pentru Craciun

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *