Pune-ti iarna bicicleta-n cui! Solutiile Veloteca

Daca ai terminat vacantele si calatoriile pe doua roti pentru acest sezon, sau daca vremea rece incearca sa te convinga sa nu mai pedalezi pana la primavara, poate vrei sa iti „decorezi” spatiul cu o bicicleta frumos agatata in cui, pe perete! Citeste mai jos recomandarile noastre pentru suporturi de perete pentru biciclete:
Pune-ti iarna bicicleta-n cui! Solutiile Veloteca
Atat timp cat bicicleta este depozitata pe un astfel de suport in interiorul casei sau garajului aflat la subsolul cladirii proprii, este in regula sa nu o asigurati cu cablu anti-furt. Dar daca o veti gazdui intr-o spalatorie, intr-un spatiu comun, va recomandam si asigurarea ei cu un lant anti-furt solid. Sau poate chiar cu o polita de asigurare!

Alex Delcea, director tehnic Veloteca

Exista doua tipuri de suporturi de perete pe care poti depozita bicicleta, unul vertical si altul orizontal.

– Suport orizontal care permite prinderea bicicletei de pedala. Acest tip de suport este foarte mic, ocupand foarte putin spatiu pe perete, bicicleta se propteste de perete in doua puncte de contact ale rotilor. Suportul se fixeaza in perete cu patru dibluri care vin la pachet. Veloteca ofera modele de acest gen marca Contec.

– Suport orizontal care permite suspendarea bicicletei pe propriul cadru, de un cadru cu doua brate orizontale, iesite perpendicular in afara peretelui. Acest suport este mai voluminos dar mai trainic, se fixeaza cu patru dibluri in perete. Veloteca ofera modele de acest gen marca Thule.

– Suport vertical care permite suspendarea bicicletei in pozitie verticala de roata din fata. Acest suport ocupa foarte putin spatiu pe perete, bicicleta se va sprijini si intr-un singur punct suplimentar de perete, la contactul cu roata spate. Veloteca ofera modele de acest gen marca Contec si Force.

Daca ai de gand sa pui bicicleta in cui, in mijlocul sufrageriei, iti recomandam sa o speli temeinic si sa ii dai lustru. O poti aduce la noi si te ajutam noi! Daca tot devine obiect decorativ, este de preferat sa fie curata si atragatoare…

Te asteptam la magazinul nostru pentru orice fel de solutie.

Despre Veloteca

Veloteca este cel mai mare magazin multi-marcă de biciclete din Romania. Numai la noi poţi alege o bicicletă pentru oricare membru al familiei, din cele peste 200 modele expuse in magazin. Un magazin unde poţi găsi biciclete de toate felurile, pentru adulţi sau copii, accesorii, echipamente de oraş, de şosea şi de munte, rastele de biciclete, literatură de specialitate, hărţi sau ghiduri. Aici este disponibil un Centru de Testare biciclete specializat şi un Atelier Service foarte bine dotat.

Citeste mai mult: Pune-ti iarna bicicleta-n cui! Solutiile Veloteca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *