Lideri din industria tech europeana formeaza European Tech Alliance Citeste mai mult: Lideri din industria tech europeana formeaza European Tech Alliance

– Alianta Europeana Tech va promova ascensiunea companiilor tech in plina dezvoltare din Europa
– Membrii vor impartasi experienta lor in cresterea propriilor afaceri in Europa cu factorii de decizie politica
– Alianta isi propune sa reprezinte companiile tech in ascensiune si sa contribuie la strategia Comisiei Europene pentru Piata Unica Digitala
– Alianta va fi lansata de Vice-Presedintele Comisar Andrus Ansip si va fi gazduita de Catherine Stihler, Membru al Parlamentului European
Lideri din industria tech europeana formeaza European Tech Alliance
STRASBOURG, France, October 27, 2015 –

Un grup de companii importante din domeniul high-tech, printre care si Dreamstime, companie fondata in Romania si cea mai mare comunitate de fotografie stock din lume, au anuntat marti formarea European Tech Alliance, o alianta care isi propune sa fie grup de lobby pe langa guvernele si institutiile din UE si al carei scop este sa ajute industria europeana sa se dezvolte si sa creeze joburi noi.

“Am format aceasta alianta pentru a impartasi experienta noastra colectiva cu factorii decizionali si pentru a schimba mentalitatile despre Europa, despre tehnologie si despre Internet”, a declarat Niklas Zennström, presedintele grupului si co-fondatorul Skype, in prezent fondatorul si CEO Atomico, una dintre companiile fondatoare ale Aliantei.

Andrus Ansip, Vicepresedintele Comisiei Europene, care coordoneaza strategia pentru piata unica digitala, sprijina aceasta initiativa.

“Sunt incantat ca Alianta si-a unit fortele pentru a deschide un nou canal de comunicare cu factorii de decizie din UE. Experienta lor de crestere de business-uri in Europa va aduce o contributie semnificativa pentru crearea unei Piete Unice Digitale”, a precizat acesta.

Zennström a mai spus ca Alianta va creste obiectivele strategiei digitale propuse de Comisie.

“Urmatoarele 12-18 luni vor fi critice deoarece Comisia Europeana se ocupa de legislatia pentru stategia Pietei Comune Digitale si aceasta ar trebui sa clarifice si sa simplifice drumul pentru toti jucatorii din industria tehnologica – din UE si mai departe – care vor sa investeasca, sa creasca si sa prospere in Europa”, a mai precizat acesta.

Alianta este interesata sa colaboreze cu institutiile din Uniunea Europeana si statele membre si se angajeaza sa impartaseasca din experientele sale de formare de companii tech, astfel incat legislatia si regulamentul pe care UE intentioneaza sa-l introduca sa ajute sectorul tech sa creasca si sa poata concura la nivel global.

Alianta cuprinde companii formate in Europa care au inregistrat succes in acest sector, care doresc sa creasca in continuare si care sunt decise sa contribuie la dezvoltarea economiei digitale.

Cresterea business-urilor curente in regiune este vitala pentru Europa pentru ca poate aduce o schimbare semnificativa pe piata muncii, precum si economiei in general.

Allegro Group opereaza cele mai importante piete online din Europa Centrala si de Est.

Appear Here este cea mai importanta piata online pentru spatii de vanzare pe termen scurt.

Audioteka este o platforma de carti audio care ofera acces la o gama variata de carti, literatura si articole in format audio usor accesibil in 9 limbi si in peste 20 de tari.

Avast face cel mai popular produs de securitate in lume.

AVG este o companie de securitate online pentru date si dispozitive, mobile, cu peste 200 de milioane de utilizatori in toata lumea.

Barnebys este cel mai important serviciu de cautare online pentru obiecte de arts, antichitati si raritati.

BlaBlaCar este cea mai mare platforma de calatorii cu masina la comun pe distanta lunga care conecteaza soferi si pasageri calatorind in aceeasi directie pentru a imparti costul calatoriei in toata lumea.

Brand24 ofera acces instant la posturile despre brandul tau pe web.

Dreamstime este cea mai mare comunitate de fotografie stock din lume.

FacilityLive este Disruptive European Search Technology Made-in-Italy.

Just Spices este companie online germana de mirodenii care doreste sa aduca culoare pe piata mirodeniilor.

King este unul din liderii mondiali de jocuri distractive pentru mobil si dispozitive mobile.

Klarna este furnizor de serviciu de plata online in lume si isi propune sa devina optiune favorita ca si metoda de cumparare.

Made este un brand de design la nivel online cu sediul in Soho, Londra. Clientii sunt pusi in legatura directa cu producatorii pentru a crea porduse originale, misiunea MADE fiind de a realiza un design de valoare accesibil tuturor.

Momondo Group este o retea sociala de cautare calatorii si inspiratie care opereaza Cheapflights, Momondo si Skygate in peste 30 de tari.

Prowly este un tool CRM pentru profesionistii in domeniul Relatiilor Publice in era digitala.

Rovio creatorul Angry Birds este o companie de media entertainment cu sediul in Finlanda. Filmul Angry Birds urmeaza sa apara in mai 2016.

Seznam.cz este un motor de cautare si furnizor de servicii digitale.

Spotahome este un site de rezervare online pe termen mediu si lung in Spania, Italia, Belgia, Irlanda si Franta.

Spotify este lider mondial de streaming muzical.

Supercell este un game developer cu sediul in Helsinki, Finland si cu birouri in San Francisco, Tokyo, Seoul and Beijing.

Swiftkey este o aplicatie free pentru Android, iPhone si iPad prin care poti sa scrii mai usor si mai repede. Este realizata astfel incat sa te ajute sa petreci mai putin timp corectand greselile de scriere si mai mult pentru a-ti exprima starile.

The Pole Society este prima soluţie de advertising de pe mobil pe outdoor digital (DOH) din lume

Transenter este un serviciu inovativ de traducere care foloseste tehnologiepentru a usura procesul si reduce costuri.

ZED este lider in servicii avansate de mobil cu o experienta de peste 18 ani.

Citeste mai mult: Lideri din industria tech europeana formeaza European Tech Alliance

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *