Magazinul online Comenzi.ro oferă reduceri la peste 80% dintre produse în perioada 8-14 februarie Citeste mai mult: Magazinul online Comenzi.ro oferă reduceri la peste 80% dintre produse în perioada 8-14 februarie

Comenzi.ro , unul dintre cele mai vechi site-uri de comerț electronic din România, a pregătit un maraton al reducerilor în perioada 8-14 februarie, cu promoții la peste 80% dintre articolele disponibile pe site.
reduceri

reduceri

În preajma sărbătorii Valentine’s Day, Comenzi.ro nu oferă banalele bomboane, flori sau bijuterii, dar comercializează sute de produse deosebite, utile în orice locuință. Fie că este vorba despre accesorii de bucătărie, de articole pentru bebeluși, electronice sau sisteme de supraveghere video, toate acestea pot fi achiziționate la prețuri promoționale.

Fiind de 12 ani la dispoziția românilor cu produse pentru toate buzunarele, Comenzi.ro a reușit să devină un magazin online foarte apreciat pentru serviciile de cea mai bună calitate, profesionalism și seriozitate. Clienții pot beneficia de livrare gratuită în toată țara pentru comenzi de cel puțin 300 de lei și în limita a 20 de kilograme. De asemenea, Comenzi.ro oferă consiliere atunci când este nevoie și acordă garanție și toate drepturile legale clienților.

Pentru mai multe detalii accesați www.comenzi.ro.

Despre Digital Workforce

Suntem singura agentie care tine cont de toti factorii de ranking utilizati de motoarele de cautare: elementele on-page, profilul de linkuri si semnalele de brand ale utilizatorilor. Acest lucru se reflecta in campaniile de succes realizate pentru clientii nostri.

Citeste mai mult: Magazinul online Comenzi.ro oferă reduceri la peste 80% dintre produse în perioada 8-14 februarie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *