Visezi la un aparat dentar? In luna februarie, clinica stomatologica Velvet Dental te ajuta sa-l ai! Citeste mai mult: Visezi la un aparat dentar? In luna februarie, clinica stomatologica Velvet Dental te ajuta sa-l ai!

Ortodontia nu are limita de varsta foarte mare. Putem trata copii de la varste de 5 ani, dar si adulti de 40 ani. Cu cat mai devreme tratam problema cu atat avem la dispozitie mai multe optiuni. In concluzie, este mult mai sanatos sa tratam malpozitiile dentare sau dintii nealiniati ortodontic decat non-ortodontic. Ortodontic, corectam anomalia dentara, pastram sanatatea structurilor dentare si asiguram stabilitatea in timp a tratamentului, in timp ce non-ortodontic doar o mascam.

Visezi la un aparat dentar? In luna februarie, clinica stomatologica Velvet Dental te ajuta sa-l ai!

Ce te-ar determina să alegi un aparat dentar metalic?

Din punct de vedere tehnic, bracketii metalici frezați standard au evoluat mult, fiind înlocuiți cu bracketi de dimensiuni mai mici, cu un aspect ergonomic diferit. Aceștia se aplică pe fiecare dinte în parte, având rolul de a transmite informație arcului care trece prin ei. Cele două elemente principale ale aparatului metalic, respectiv bracketul și arcul sunt completate de către elasticele care pentru copii pot să fie colorate.
Aparatul metalic necesită un anume timp de acomodare, care, în funcție de pacient, nu ar trebui să depășească o săptămână. În această perioadă este posibil ca pacientul să experimenteze un anumit disconfort la nivelul obrazului, senzație care poate să fie îndepărtată cu ajutorul antiinflamatoarelor.
Din punct de vedere financiar, aparatul metalic fix are un cost mult mai mic decât celelalte aparate, făcându-l o opțiune ideală pentru orice pacient.
Împreună cu medicul ortodont trebuie să stabiliți foarte clar care este necesitatea și care urmează să fie planul de tratament. În cazul purtării unui aparat dentar igiena bucală trebuie să fie ridicată la rangul unei opere de artă. Sunt extrem de incomode aparițiile unor probleme, la care se poate adăuga și mirosul neplăcut al respirației. Pentru a nu avea probleme în acest sens, este recomandată utilizarea unu aparat pentru duș bucal.

In luna Februarie, clinica stomatologica Velvet Dental vine cu o oferta de nerefuzat!
Discount de 50% la aparatul dentar cu bracketi metalici!

Pentru detalii suplimentare, va stăm la dispoziţie la numerele de telefon 021.230.11.13 ; 0728.326.438 sau e-mail office@velvetdental.ro

Fii pacientul nostru, pentru ca noi cream zambete pentru toata viata!

Despre Velvet Dental

Clinica stomatologica Velvet Dental se mentine in topul celor mai performante clinici stomatologice europene, fiind unul dintre cei mai mari furnizori de servicii stomatologice din Romania.
Activi din 2003 pe piata stomatologica, Velvet Dental a reusit sa integreze toate specializarile importante din stomatologie, realizand astfel un sistem eficient de tratament pentru toti pacientii sai. Ne raportam la servicii de estetica dentara, protetica,implantologie, ortodontie, endodontie, parodontologie si pedodontie-stomatologie pediatrica. De asemenea clinica noastra dispune de radiologie computerizata RVG (de 99% mai putin iradianta decat cea clasica) si de unul dintre cele mai performante Laboratoare de Tehnica Dentara din tara ce detine tehnologia CAD CAM ZENO TEC, masina-robot pentru frezarea computerizata a coroanelor dentare.

Citeste mai mult: Visezi la un aparat dentar? In luna februarie, clinica stomatologica Velvet Dental te ajuta sa-l ai!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *