Prietenul meu francez a ales Dental Praxis

Prietenul meu francez a ales Dental Praxis

Am un prieten din Franta, care a hotarat sa vina aici sa isi trateze problemele stomatologice. I-am sugerat o clinica stomatologica din Bucuresti. Iata ce mi-a povestit dupa ce s-a tratat acolo:
`De ce sa ascundem acest lucru?

Alegerea a fost facuta din considerente financiare! Si bineinteles datorita faptului ca avem un medic dentist in Franta, aproape de noi, in caz ca am avea vreo problema. La sosire, suntem intampinati de o echipa dinamica, la dispozitia noastra, mereu atenta la cerintele pacientilor.

O echipa medicala foarte competenta, concentrata pe cazurile complexe. Mi s-au explicat urmarile fiecarui tratament si a fiecarei alegeri facute. Aparatura performanta te va face sa te intrebi de ce noi ne multumim cu ale noatre atat de invechite (Desi nu sunt peste tot asa).

O primire remarcabila (si de remarcat) inca de la coborarea din avion si pana la clinica. Si inainte de asta, schimburile de email-uri, intrebarile care isi gasesc tot timpul raspuns, rezervarile de la hotel si multe altele.
Zambetul tot timpul prezent, primirea calduroasa, glumele schimbate intre noi, momentele petrecute in afara clinicii. O lucrare realizata minutios, in conditii de igiena ireprosabila, si intotdeauna zambetul, atat de important cand petrecem cateodata mai mult de 6 ore in aceeasi zi pe scaun la tratamente. (Da, a fost destul de mult de lucru !).

Ce sa zic mai mult decat ca in momentul in care au aparut probleme minore la dentitia copiilor mei, s-a impus imediat solutia de a merge la Dental Praxis. Ca un bonus, am fost asigurat ca petele aparute pe dintii fiului meu nu erau carii si nu necesitau tratament. Un ultim cuvant pentru voi : Va multumesc !`
Asadar asta dovedeste ca si la noi in Romania se poate face stomatologie de calitate si totodata la un pret bun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *