Incarcatorul auto cu incarcare rapida

Incarcatorul auto cu incarcare rapida

Traim intr-o lume in care pe zi ce trece simtim din ce in ce mai intens cat de pretios este timpul. Din acest motiv, incercam sa diminuam pe cat posibil timpul aferent anumitor activitati. Uneori reusim, alteori nu. Vetter a inteles acest lucru, motiv pentru care acestia incearca sa ne faca viata mult mai usoara prin intermediul accesoriilor si dispozitivelor pe care acestia le comericalizeaza. Incarcatorul auto Fast Car Charger reprezinta unul dintre aceste accesorii. Cu ce este acesta mai special decat celelalte tipuri de incarcatoare auto?
fast
Construit integral din plastic, motiv pentru care are o greutate redusa, acest incarcator auto este compatibil cu orice dispozitiv digital. Are o tensiune de alimentare de 12 – 24V DC si o tensiune de iesire cuprinsa intre 5V, 9V, 12V. De asemenea, este prevazut cu o iesire USB care livreaza curent intre 0.5A si 2.1A.
vetter
Probabil ca pana in acest punct vi se pare prezentarea unui incarcator auto clasic, motiv pentru care o sa scriu pe scurt despre cel mai mare atu al acestui incarcator, cel putin din punctul meu de vedere. Pentru ca la inceputul acestui articol scriam despre importanta timpului, cei de la Vetter, prin intermediul acestui incarcator auto, au redus cu pana la 75% timpul de incarcare al unui dispozitiv digital. Cum este posibil acest lucru? Tehnologia Qualcom Quick Charger 2.0 este responsabila de acest lucru. Pentru a nu fi dezamagit de acest produs, trebuie sa precizez faptul ca pentru a se reduce timpul de incarcare, dispozitivul care este pus la incarcare trebuie sa utilizeze tehnologia Quick Charger 2.0. In cazul in care acest lucru nu se intampla, incarcatorul auto va functiona precum un incarcator clasic, motiv pentru care va livra un curent de maximum 2A si o tensiune de 5V.

Acestea sunt pe scurt principalele motive pentru care eu consider ca acest tip de incarcator nu trebuie sa lipseasca din posesia voastra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *