O poveste trista

O poveste trista

Vine o zi cand nimic nu mai conteaza pentru tine, cand totul pare imposibil si ajunge sa iti fie teama sa mai faci pasi inainte. In acel moment incepi sa te intorci din drum si sa te pierzi pe tine. Mi s-a intamplat asta si nu este un sentiment foarte placut. Spre deosebire de altii eu am avut prietenii aproape, m-am folosit de ei pentru a ma ridica din depresia care imi macina sufletul. Indiferent cat ar parea de greu, atunci cand o persoana te iubeste totul este mai usor.

Imi amintesc si acum de el, era frumos, era cel mai smecher dintre colegi, stiti voi genul ala de baiat care topeste inimile fetelor dintr-o singura privire. Chiar daca nu voiam sa recunosc si eu m-am lasat purtata in aceasta poveste de dragoste, credeam ca eu sunt aleasa lui si ca vom fi impreuna pe vecie… mai tarziu aveam sa aflu intr-un mod dureros ca ma inselam.

Ne pregatisem de nunta, aranjasem totul vorbisem impreuna cu o formatie nunta sa participe la eveniment. Imi chemasem rudele din strainatate si in scurt timp pusesem cap la cap o lista cu principalele formatii nunta din oras. Cine ar fi crezut ca era dificil sa gasesti o formatie nunta Bucuresti in zilele noastre? Ei bine noi nu am avut foarte mult noroc.

Ziua fericita a venit si totul era perfect, ajunsesem in fata altarului, dar el nu era acolo. Nimeni nu putuse sa imi spuna ca el please, ca el fugise de toate acestea. Simteam ca nu mai am aer imi aminteam doar cum impreuna vorbisem cu zecile de formatii nunta Bucuresti despre eveniment, parea fericit. Eu a trebuit sa vorbesc cu formatia Bucuresti si sa le explic de ce nunte nu mai are loc. Au urmat zile de cosmar, dar acum totul este bine…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *