Tenisul, sportul meu preferat

Am obsevat in ultimul timp o tendinta tot mai bizara a parintilor care isi incurajeaza copiii catre o viata sedentara in fata laptopului, tabletei ori a desktopului. Am vazut chiar multi parinti care isi incurajeaza mai mult decat ar trebui copiii catre jocurile video decat pentru sport si miscare.

Acest lucru as putea spune ca este tot mai des intalnit, mai ales pentru ca la baza sportiva la care mie imi place sa merg, ajung sa vad tot mai putin tineri si copii dornici de a face sport. Iar in opinia mea acest lucru nu este chiar imbucurator chiar daca majoritatea parintilor cu care am discutat, mi-au spus ca tehnologia si viitorul tehnologic este mai important. Personal mi-a placut sa-i incurajez pe cei mici in jurul carora ma mai invart si eu din cand in cand sa aleaga miscarea in locul jocurilor. Si pentru asta am incercat sa le explic, respectiv sa le arat care ar fi principalele avantaje. Si da, o idee care mi-a trecut recent prin minte a fost sa jucam, eu impreuna cu cativa pusti, cateva sporturi pe tableta in regim multi-player iar mai apoi sa le incercam in realitate, concluziile lasandu-le pentru final.

Avand in vedere ca sunt un fan al tenisului de camp, am ales ca pentru inceput sa jucam acest sport online. Am jucat pe tableta iar acest lucru m-a pus putin in dificultate, asta pentru ca pustii erau pusi pe treaba, antrenamentul anterior simtindu-se din plin.

Dupa aproximativ doua ore in care am testat fel si fel de jocuri, favoritul meu ramanand totusi tenisul, am zis ca ar fi dragut sa mergem sa facem si putina miscare in aer liber asta mai ales pentru ca incepusem cu totii sa amortim si in cazul meu chiar sa ma plictisesc oarecum. Echipamentul sportiv pe care-l folosesc de ceva timp, achizitionat de la magazinul online Premier Tennis Store – magazin tenis de camp m-a ajutat sa-i invat destul de repede pe cei mici principalele reguli si miscari necesare pentru un joc lin si coerent care daca ma intrebati pe mine, consider ca ia prins chiar repede. Inca din timpul jocului, de data aceasta real, cei mici au inceput sa se gandeasca la cine ar putea fi favoritii lor ba mai mult au spus ca isi doresc imbracaminte tenis exact ca in transmisiile directe de la marile turnee. Ziua aceea a trecut repede iar dupa numai doua ore, cei mici au ramas fara energie, fiecare declarandu-se multumt de aceasta experienta. Pe mine ma bucurat faptul ca la nici macar o saptamana dupa acea zi, cativa din pustii cu care ma jucasem i-am reintalnit la baza sportiva unde ne mai jucasem, lucru care m-a bucurat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *