Garanta Asigurări își onorează obligațiile contractuale față de Prestige Mob

Prestige Mob primește 1 milion de euro de la Garanta Asigurări ca avans pentru Incendiul de la Balotești
Recent, Garanta Asigurări a inițiat plata către compania Prestige Mob a unui avans de 1.000.000 EUR, primul pas spre soluționarea revendicării rezultate din incendiul ce a avut loc la fabrica de mobilă din Balotești.

Aceasta este o dovadă vizibilă că Garanta Asigurări este alături de clientul său, Prestige Mob, de-a lungul întregii perioade, astfel încât reluarea activității și chiar reconstrucția fabricii să se poată realiza rapid și implicând cât mai puține resurse.

“Primul pas vine ca o dovadă solidă că suntem într-adevăr alături de clientul nostru în momente de răscruce, știind că acesta a investit deja sume importante pentru a reporni afacerea. De asemenea, această primă etapă demonstrează forța financiară a companiei noastre și angajamentul său continuu față de clienții săi. Eforturile continuă pentru soluționarea obligațiilor contractuale cât mai curând posibil, respectând polița de asigurare” declară Theodoros Bardis, General Manager al Garanta Asigurări S.A.

Compania asigură faptul că următoarele etape de plată a obligațiilor contractuale se vor îndeplini cu responsabilitate și respect față de clientul său și confirmă faptul că activitatea companiei nu va fi afectată în nici un fel de plata acestei despăgubiri.

Despre Garanta Asigurări

Cu o experiență de peste 20 de ani pe piața locală de asigurări, misiunea Garanta Asigurări este aceea de a întări securitatea financiară a clienților săi, prin programe de asigurare adaptate nevoilor personale de protecție și de a oferi valoare acționarilor. Garanta reprezintă 140 de parteneri externi prin gestionarea de dosare de Carte Verde, fiind autorizați de Biroul Asiguratorilor din România (BAAR).

Compania își desfășoară activitatea în 15 sucursale din întreaga țară și acoperă atât domeniul asigurărilor de viață, cât și cel al asigurărilor generale.

Aflați mai multe despre Garanta Asigurări pe website și pe platformele de social media: Facebook and LinkedIn.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *