Legenda AGON: De la primul strigăt de luptă la următorul plan de joc

Legenda AGON: De la primul strigăt de luptă la următorul plan de joc

Amsterdam, 30 noiembrie 2017 – AOC, brand lider pe piața de monitoare de gaming, a lansat în 2016 AGON, prima serie de monitoare premium. După un an și jumătate, seria AGON a devenit bestseller pe piață și a fost recunoscută internațional. Succesul nu s-a oprit aici: la evenimentul gamescom 2017, în Koln, AOC a anunțat viitorii membrii ai familiei AGON – AGON³, seria care va redefini timpul de răspuns cu un record de 0,5ms și integrarea unor tehnologii noi, precum HDR.qqqq

AGON

AGON, cuvânt provenit din greaca veche, definește competiția, conflictul și antagonismul. Un nume îndrăzneț, menit să seteze o pozitie unică acestei serii de monitoare în universul gamingului. Seria AGON a strâns de-a lungul timpului nenumărați admiratori, de la jucători înfocați la jucători casual, datorită funcțiilor premium, tehnologiilor inovative și prețului atractiv. Cu opțiuni de afișare ce variază de la 61cm la 88cm, formatul plat sau curbat și cu refresh rate ridicat, monitoarele AGON și-au câștigat locul pe biroul gamerilor, indiferent de preferința lor cu privire la GPU.

Monitoarele AGON de la AOC au câte un format pentru fiecare gamer

AGON AG352UCG

AGON – Prima lansare

AOC a lansat AGON, prima serie de monitoare premium, în martie 2016. Modelul cu care brandul a debutat este AG271QX. Acest model de monitor are un display TN de 68cm cu rezolutie de 1440p pentru a asigura vizibilitatea fiecărui detaliu, un refresh rate de 144Hz, cu un timp de răspuns de 1ms și suport FreeSync pentru a oferi lejeritate pe parcursul jocului, integrând astfel cu succes toate caracteristicile dorite de un jucător. AG271QX s-a bucurat de succes instant și multe premii, timp în care succesorii modelului, cu caracteristici similare precum funcția G-SYNC și display de 68cm, au apărut pe piață puțin mai târziu în același an.

În ianuarie 2017, și-a făcut apariția AOC AG251FZ, un model mult așteptat de către jucătorii FPS. Având cel mai rapid panel de pe piață, cu un refresh rate de 240Hz și o claritate excepțională, în special pentru jocurile ce afișează mișcări rapide, noul model aduce un plus jucătorilor pasionați. AG251FZ a fost alegerea multor jucători de esports, printre care și TEAM LIQUID, și a setat un standard competitiv printre monitoarele de gaming, fiind prezent pe marile scene de evenimente esports. Tehnologia FreeSync, un timp de răspuns de 1ms și display cu panou TN și rezoluție Full HD, modelul AG251FZ s-a dovedit a fi un adevărat succes. În august 2017, AOC a lansat și varianta cu funcționalitate G-SYNC, cu ajutorul modelului AG251FG.

Untitled

Un pas înaintea tuturor: inovația formatului

Începând cu iarna anului 2016, experiența interactivă a universului virtual, tot mai aproape de realitate, s-a realizat cu ajutorul monitoarelor curbate din seria AGON – AG352UCG și AG352QCX, cu un display de 88cm și o rază de curbare de 2000mm. Monitoarele dispun de panouri VA care se mândresc cu un aspect ratio de 21:9, contrast de 2000:1 și functiile G-SYNC sau FreeSync, pentru claritate și precizie a imaginii. Mai târziu, două noi modele cu aspect ratio similar, de16:9, s-au alăturat seriei: AG322QCX (81cm și rezoluție de 1440p) si AG272FCX (68cm si rezolutie de 1080p). Aceste monitoare elegante au un design fără cadru pe trei dintre laturi și se mândresc cu rază de curbare mai mică de 1800mm care asigură o îmbinare perfectă și sesiuni de gaming lipsite de anomalii de randare datorită funcției FreeSync.

Toate modelele AGON vin cu un suport ergonomic și ajustabil, diferite moduri de joc, difuzoare stereo, modurile Shadow Control si Low Input Lag, plus tehnologiile Flicker-Free și Low Blue Light, pentru a reduce oboseala ochilor pe timpul jocului.

Performanță

Cu o gamă de 11 modele deja existente și multe inovații pe cale să apară în viitor, AOC se poziționează ca lider în sectorul de gaming.

Focus pe esports

Monitoarele AGON au fost prezente la peste 80 de evenimente e-sports, precum DreamHack, Extreme Masters realizat de Intel, Dotapit și Insomnia. Monitoarele au fost utilizate de toți participanții, atât de jucătorii profesioniști, cât și de jucători înfocați din întreaga lume, contribuind la performanțe remarcabile pentru cele mai râvnite titluri.

 AGON³

În cadrul evenimentului gamescom 2017, AOC a anunțat lansarea AGON³, o nouă serie cu rezoluție ultra-high, refresh rate pornind de la 144Hz și suport HDR (High Dynamic Range), cu un timp de răspuns de 0,5ms. Functia HDR oferă luminozitate și culori cu un contrast puternic pentru definirea perfectă a imaginilor. Timpul de răspuns de doar 0,5ms, permite jucătorilor să realizeze mișcări extrem de rapide, pentru a asigura succesul prin fiecare moment petrecut în joc.

Fiind unul dintre cele mai bune modele, cu un timp de răspuns de doar 0,5ms, modelul AG273QCX va avea parte de un display de 68cm, format curbat al panoului TN cu refresh rate de 144Hz, rezoluție QHD de 1440p și AMD FreeSync2 cu HDR. Modelul va cuprinde funcții ce permit reproducerea ideală a tuturor culorilor jocului. Fratele din aceeasi serie, modelul AG273QCG, echipat cu multe alte funcții similare, nu dispune de HDR, dar oferă un refresh rate de 165Hz și funcția G-SYNC.

Prin lansarea celor două modele din seria AGON³, ce vor fi lansate în 2018, AOC se ridică din nou la așteptările gamerilor în materie de inovație și tehnologie, eliminând orice obstacol care i-ar putea împiedica să își arate adevăratul potențial.

http://eu.aoc.com/en/gaming

Despre AOC

AOC este unul dintre brandurile globale de top de pe piaţa display-urilor. Calitatea înaltă, serviciile de primă clasă, designul atrăgător, inovațiile și funcțiile eco integrate, precum și preţurile competitive reprezintă motivele pentru care din ce în ce mai mulţi clienţi şi parteneri de distribuţie au încredere în AOC. AOC oferă display-uri ce corespund nevoilor oricărui tip de utilizator, fie profesionist, amator sau gamer. AOC este subsidiară TPV Technology Limited, cel mai mare producător de displayuri LCD la nivel global.

www.aoc-europe.com


Notice: compact(): Undefined variable: limits in /usr/home/u1092/ubi-services.eu/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 860

Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /usr/home/u1092/ubi-services.eu/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 860

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /usr/home/u1092/ubi-services.eu/public_html/wp-includes/formatting.php on line 4371

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /usr/home/u1092/ubi-services.eu/public_html/wp-includes/formatting.php on line 4371

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /usr/home/u1092/ubi-services.eu/public_html/wp-includes/formatting.php on line 4371

Lasă un răspuns
Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /usr/home/u1092/ubi-services.eu/public_html/wp-includes/formatting.php on line 4371

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *