Ce faci daca te confrunti cu fluctuatii de tensiune

Ce faci daca te confrunti cu fluctuatii de tensiune

Cel mai frecvent experimenteaza fluctuatii de tensiune electrica cei care locuiesc la casa, mai ales in zonele rurale, unde pot aparea probleme de distributie corespunzatoare a electricitatii. Se mai rastoarna un stalp, se mai intampla diverse alte lucruri cand vremea e nefavorabila, indiferent de sezon, dar asta nu inseamna ca cei care locuiesc la bloc nu se pot confrunta cu aceasta problema, doar ca de multe ori efectele nu sunt imediate. De exemplu nu palpaie becurile, iar daca palpaie, poate fi aproape insesizabil.

In orice caz, cei care se confrunta cu astfel de probleme trebuie neaparat sa isi cumpere stabilizatoare de tensiune Well, dar stabilizatoarele pot fi si de la alti producatori, cu conditia sa fie de calitate. Cel mai usor se poate observa ca sunt fluctuatii daca ne uitam atenti la becurile din casa. Daca apar licariri, scaderi in intensitatea luminoasa, chiar si abia sesizabile, mai mult ca sigur ai probleme cu tensiunea electrica.

Daca nu vrei ca aparatele din casa sa se prajesca unul dupa altul, atunci trebuie sa iei masuri. Trebuie sa iti cumperi unul sau mai multe stabilizatoare de tensiune Well. Furnizorul de electricitate mai mult ca sigur nu isi va asuma raspunderea si nu iti va plati aparatele defecte. De multe ori ne multumim cu o explicatie de genul: cuptorul cu microunde a fost mai vechi, de aia s-a defectat. Poate nu e chiar asa, poate cauza au fost fluctuatiile de tensiune. Ce explicatie gasesti daca un aparat mai nou se defecteaza? Dai vina pe producator?

Poate nu vei baga de seamna ca problema este una foarte serioasa. Se arde un bec? Nicio problema, il schimbam, doar nu sunt scumpe becurile. Se defecteaza filtrul de cafea, cumparam altul. Dar, cand vezi ca frigiderul sau centrala nu mai functioneaza, deja te gandesti la o solutie serioasa, cum ar fi un stabilizator de tensiune.

Stabilizatoarle de tensiune sunt menite sa ofere protectie impotriva fluctuatiilor de tensiune, sunt facute sa iti protejeze aparatele electrice, electrocasnice si electronice, asigurand durata de viata promisa de producator. Cumpara-ti si tu un stabilizator de tensiune si vei economisi bani pe termen mai lung.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *