Panasonic prezintă noua gamă de cuptoare cu microunde cu design Slimline şi un prototip de mașină de copt de pâine

  • Noile cuptoare cu microunde cu design Slimline au o capacitate mai mare, ocupă spaţiu mai puţin, sunt echipate cu opţiuni de asistenţă la prepararea meselor pentru familie, alături de tehnologia inovativă Inverter pentru gătit consistent și rapid.
  • Noul prototip de mașină de copt pâine cu caracteristica de crustă crocantă prepară produse de panificaţie la calitate profesională, inclusiv pâine fără gluten.

București, 13 februarie 2018 – Panasonic anunţă lansarea a noi echipamente pentru bucătărie menite să ridice alimentaţia proaspătă la rang de sărbătoare pentru a vă spori starea de bine. Totul din confortul propriei locuinţe. Produsele includ cinci noi modele de cuptoare cu microunde cu design Slimline care transformă prepararea alimentelor proaspete într-o experienţă uşoară şi convenabilă pentru familiile ocupate, pentru împătimiții pâinii făcute în casă şi pasionații de gastronomie. Printre ele, se remarcă prototipul de cuptor de pâine care va fi prezentat în premieră.

Crearea şi bucuria de a împărţi cu ceilalţi mâncare proaspătă reprezintă un mod remarcabil de a-i face pe cei din jur să se simtă bine. Aşadar, punerea la dispoziţie a echipamentelor care să ofere persoanelor ocupate posibilitatea de a prepara alimente proaspete reprezintă motivația principală a inovaţiilor recent lansate de Panasonic.

Cuptoare cu microunde cu design Slim cu impact MAJOR

Noile cuptoare cu microunde din gama Panasonic au fost concepute pentru a avea un impact major în prepararea alimentelor, reducând timpul petrecut în bucătărie. Gama de cuptoare Slimline promovează designul compact, mutând sistemul de ventilatoare din spatele cuptorului deasupra acestuia, ceea ce creează un spaţiu mult mai generos în interior şi permite încorporarea unei tăvi rotative mai mari. Această schimbare este motivul pentru care tava rotativă din cuptoarele Slimline are un diametru de 34 cm, deşi cuptorul ocupă un spaţiu cu 20% mai mic decât modelele anterioare.

Cu noile modele nu doar că economisiţi spaţiu pe blat, ci puteţi totodată reduce timpul petrecut în bucătărie şi efortul necesar pentru prepararea alimentelor proaspete. Totul, printr-o singură apăsare de buton.

Fiecare model din această gamă variată a fost conceput pentru a găti preparate gourmet proaspete, cu un confort maxim prin folosirea tehnologiei Inverter. Această inovaţie a fost creată cu ajutorul faimoasei tehnologii de precizie Japoneză marca Panasonic şi permite gătirea controlată, delicată şi uniformă a alimentelor, pentru rezultate mai rapide şi mai bune. Tehnologia Inverter prevede un sistem de control precis al puterii, ceea ce înseamnă gătire uniformă; un beneficiu extraordinar pentru părinţii care trebuie să încălzească mâncarea pentru bebeluşi sau pentru cei care au nevoie de un cuptor de încredere pentru a găti perfect alimentele în timp ce se ocupă şi de alte activităţi. Astfel, alimentele delicate nu sunt gătite în exces, păstrându-şi valorile nutritive.

Fiţi propriul dumneavoastră brutar folosind mașina pentru copt pâine cu coajă crocantă

O casă inundată de mirosul de pâine proaspăt coaptă este, fără îndoială, una dintre bucuriile simple ale vieții, iar acest răsfăţ va deveni mult mai uşor de savurat din momentul în care Panasonic prezintă noul prototip de mașină de copt de pâine.

Mașina pentru copt pâine cu coajă crocantă de la Panasonic va combina aromele de pâine proaspăt coaptă cu satisfacţia de a tăia coaja crocantă a unei pâini preparate acasă. Toate acestea în timp ce dumneavoastră sunteţi la serviciu, vă ocupaţi de activităţile zilnice sau chiar peste noapte, atunci când dormiţi!

Visul dumneavoastră de a crea, împărți și de vă bucura de o pâine savuroasă, din confortul propriei bucătării, va deveni realitate. Opţiunile multiple de coacere vă ajută să obţineţi o varietate de pâine proaspătă pentru diverse ocazii şi cerinţe dietetice: de la pâinea fără gluten la gemurile personalizate, gata de întins dimineaţa pe pâinea prăjită, coaptă chiar de dumneavoastră.

Prepararea pâinii printr-o simplă apăsare de buton aduce numeroase avantaje. Dumneavoastră decideți ce ingrediente folosiți, un plus pentru cei care doresc un stil de viaţă sănătos și caută să reducă zahărul conţinut în pâinea precoaptă. Beneficiați de toate aceste avantaje în timp ce grija frâmântării şi dospirii aluatului este eliminată, asigurând o stare de bine generală.

Urmând să fie lansată în toamna anului 2018, acest aparat cu design elegant şi modern va fi disponibil în două culori (negru şi alb), pentru a se adapta perfect în bucătăria dumneavoastră.


Notice: compact(): Undefined variable: limits in /usr/home/u1092/ubi-services.eu/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 860

Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /usr/home/u1092/ubi-services.eu/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 860

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /usr/home/u1092/ubi-services.eu/public_html/wp-includes/formatting.php on line 4371

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /usr/home/u1092/ubi-services.eu/public_html/wp-includes/formatting.php on line 4371

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /usr/home/u1092/ubi-services.eu/public_html/wp-includes/formatting.php on line 4371

Lasă un răspuns
Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /usr/home/u1092/ubi-services.eu/public_html/wp-includes/formatting.php on line 4371

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *