In loc de proteza, implant dentar pentru toata gura

In loc de proteza, implant dentar pentru toata gura

Am discutat cu multi purtatori de proteza si am aflat ca nu este deloc usor sa depinzi de ea, cand razi, cand mananci, vorbesti sau primesti musafiri. Pentru doamnele cochete cea mai mare umilinta este sa fie vazute fara proteza de catre musafiri sau de catre persoanele straine.

Proteza necesita schimbare, fiindca se schimba si conformatia fetei, a gingiilor si a maxilarului. Abia te-ai invatat cu ea si ai nevoie de alta.

Exista proteze care rod gingiile ingrozitor provocand dureri mari pacientilor. Buzele se rideaza foarte repede cand ai ajuns la proteza, fiindca in timpul noptii o scoti si ramai cu gura stirba. Obrajii si colturile buzelor se lasa din aceleasi motive.

Aspectul lasa mult de dorit, chinul este mare cu proteza, inlocuirea periodica presupune cheltuiala, de aceea implant dentar inlocuieste cu succes proteza.


Exista doua posibilitati de realizare a implantului pentru intreaga dantura ca inlocuitor superior al protezei: Sistem Fast&Fixed Bredent (Germania) – ALL ON 4 (4 implanturi + 4 bonturi protetice + lucrare fixa provizorie) si Sistem Fast&Fixed Bredent (Germania) – ALL ON 6 (6 implanturi + 6 bonturi protetice + lucrare fixa provizorie).

Cele doua procedee costa 4250 de euro primul si 5000 de euro al doilea, pret corect daca avem in vedere faptul ca putem foarte usor sa dam aceste sume pentru o masina, in timp ce daca ii directionam catre implanturi dentare investim in propria sanatate.

In prezent cabinetele de stomatologie si cele de infrumusetare ne ajuta sa fim frumosi sau sa aratam decent si la batranete si nimic nu valoreaza mai mult decat asta.

Ne dorim ca nepotii nostri sa mearga mandrii de mana cu noi prin oras, iar daca se poate sa fim confundati cu parintii lor.

O gura stirba indispune privitorul si atrage etichetarile negative ale celor din jur. Ne aranjam pentru noi, dar sa nu uitam, le datoram celor din jur o imagine ingrijita. Nu avem voie sa iesim cu dintii negrii sau ingalbeniti pe strada, cum ieseau piratii sau marinarii din trecut, fiindca exista cabinete stomatologice care fac implanturi perfecte redand danturii noastre aspectul tineresc.

Asa, pastrandu-ne mobilitatea si mintea supla, cu o dantura perfecta si un par ingrijit, vopsit cat mai aproape de nuanta naturala vom arata bine si la batranete. Ne datoram asta si datoram un aspect ingrijit celor dragi.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *