Mai multă autonomie, mai mult spațiu și securitate optimizată – motorola one este pregătit pentru neprevăzut

Noul motorola one oferă conectivitate, accesibilitate, securitate și este pregătit pentru toate momentele neprevăzute în care smartphone-ul este de neînlocuit.

Cu o autonomie mai mare a bateriei, spațiu de stocare nelimitat pentru imagini și videoclipuri și securitate optimizată, cel mai nou smartphone din familia Motorola, motorola one, este pregătit să facă față oricărei situații, în orice moment. Este inteligent, simplu și oferă o experiență personalizată de utilizare a smartphone-ului.

Experiența Android mult apreciată de utilizatori și chiar mai mult. Acest smartphone Android One aduce cel mai nou software și cele mai noi inovații AI de la Google. Motorola one integrează aplicațiile și funcțiile sistemului de operare AndroidTM OS pe care utilizatorii se bazează, precum și Experiențele Moto preferate, însă fără funcții pe care nu și le doresc.

Funcția Google Lens pe bază de AI, integrată în cameră, permite interacțiunea cu lumea din jur prin simpla îndreptare a camerei spre diferite obiecte. Scenariile în care este utilă o astfel de funcție sunt surpizător de multe. Spre exemplu, la o plimbare pe o stradă într-un oraș nou, prin simpla fotografiere a unui obiectiv turistic, Google poate afla istoria acestuia într-o clipă. Sau prin fotografierea felului de mâncare preferat, Google poate găsi rețeta astfel încât utilizatorul să o poată recrea pentru a rememora acel moment savuros acasă. Mai mult, Google Lens poate oferi toate detaliile despre picturile care se găsesc în muzee.

Pentru utilizatorii pentru care siguranța este prioritară, motorola one primește actualizări la cel mai recent sistem de operare AndroidTM OS, oferind siguranța necesară cu Google Play Protect și actualizări lunare la pachetele de securitate, de care beneficiază garantat timp de trei ani.1 Acest lucru înseamnă că indiferent de context, Android One se asigură că software-ul este actualizat și informațiile sunt securizate în mod corespunzător.

Tranzacții wireless fără griji grație celor mai recente actualizări de securitate, pentru a valorifica la maxim tehnologia NFC (Near Field Communication) și a face plăți cu încredere. Această tehnologie transformă modul de gestionare a sarcinilor zilnice, de la plata prânzului până la transferul rapid de fișiere între dispozitive – fiecare zi este mai eficientă prin eliminarea timpilor morți.

Momentele importante sunt mai ușor de surprins! Sistemul inteligent de camere duale de 13MP și camera pentru selfie de 8MP vor duce la un nou nivel abilitățile de fotograf ale utilizatorului cu ajutorul modurilor portrait, cinemagraph și time-lapse pentru a crea amintiri memorabile și de durată. Datorită capacității de stocare nelimitată, la calitate înaltă, oferită prin serviciul Google Photos, toate momentele magice vor fi imortalizate: primii pași ai bebelușului, prinderea buchetului, golul care a marcat victoria sau întâlnirea celebrității preferate. Există întotdeauna spațiu pentru mai multe poze cu motorola one.

Energie pentru întreaga zi. Situațiile în care telefonul se închide chiar atunci când trebuie surprins un moment unic, înainte de confirmarea rezervării la rideshare sau pe o stradă greșită într-un oraș străin sunt acum istorie. Motorola one oferă o autonomie a bateriei de până la o zi astfel încât plimbările de toamnă sau vizionarea meciului de fotbal preferat să fie realizate fără stres. Astfel, îi va permite utilizatorului surprinderea momentelor preferate, menținerea legăturii cu prietenii pe parcursul întregii zile și, la finalul acesteia, să ajungă cu bine acasă. Și dacă bateria pare să se epuizeze după toată distracția, telefonul se poate încărca rapid cu încărcătorul TurboPowerTM care oferă până la 6 ore de autonomie în doar 20 de minute.

Noul motorola one este inteligent, sigur și, pur și simplu, uimitor. Va fi disponibil în România până la finalul anului.


Notice: compact(): Undefined variable: limits in /usr/home/u1092/ubi-services.eu/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 860

Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /usr/home/u1092/ubi-services.eu/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 860

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /usr/home/u1092/ubi-services.eu/public_html/wp-includes/formatting.php on line 4371

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /usr/home/u1092/ubi-services.eu/public_html/wp-includes/formatting.php on line 4371

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /usr/home/u1092/ubi-services.eu/public_html/wp-includes/formatting.php on line 4371

Lasă un răspuns
Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /usr/home/u1092/ubi-services.eu/public_html/wp-includes/formatting.php on line 4371

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *