Samsung prezintă frigiderul BESPOKE și noua gamă de produse incorporabile premium în cadrul IFA 2019

Gama de frigidere BESPOKE Innovative oferă soluții personalizate pentru consumatorii europeni

Noua gamă premium vine cu un design elegant și inovații de ultimă generație

București, România – 30 august 2019 – Samsung Electronics inaugurează o nouă eră în ceea ce privește design-ul de bucătărie cu noua gamă de frigidere BESPOKE și primul produs din noua gamă premium de cuptoare incorporabile.

„Consumatorii europeni preferă bucătăriile cu electrocasnice incorporate care să reflecte identitatea familiei și gusturile personale în ceea ce privește design-ul interior. Suntem entuziasmați să vedem cum inovațile de lifestyle create de Samsung, așa cum este gama BESPOKE, satisfac nevoile unice ale fiecărei gospodării”, a declarat Harry Choi, Corporate SVP, Head of Design Team din cadrul Samsung Electronics.

Bucătărie personalizată în funcție de stilul personal, cu gama BESPOKE

Gama BESPOKE de la Samsung este o nouă categorie de frigidere care permite utilizatorilor să-și amenajeze bucătăria în stilul propriu, așa cum se întâmplă în cazul electrocasnicelor incorporabile. Gama este gândită pentru a fi adaptată oricărei bucătării, menținând în același timp ideea de electrocasnice incorporabile, o opțiune cu totul nouă în piața din Europa.

Noua gamă de frigidere BESPOKE incorporează un design modular și vine în 8 forme diferite, începând cu frigiderul cu o singură ușă, până la frigiderul cu patru uși. Având opțiunea de a configura BESPOKE în multe feluri, consumatorii se pot bucura de flexibilitatea de a-și adapta frigiderul în funcție de stilul lor de viață și după design-ul preferat.

Consumatorii își pot configura frigiderul în propriul stil. Pentru panoul frontal, aceștia pot alege dintre trei materiale diferite – metal cotta, sticlă satinată și sticlă glam – precum și multe opțiuni de culoare. Cotta este disponibilă în culoarea cărbunelui, alb și verde mentă, în timp ce sticla satinată vine în culori mate precum gri, bleumarin, coral și galben. Sticla glam oferă un finisaj lucios, fie alb, fie roz. În plus față de culoare și finisaj, consumatorii pot alege, de asemenea, conceptul general de design interior pe care și-l doresc.

O bucătărie unitară

Samsung pregătește, de asemenea, o nouă gamă premium de produse incorporabile de bucătărie pentru Europa, în 2020, care include cuptor, plită, mașină de spălat vase și frigider. Designul tradițional, dar totuși îndrăzneț și simplu, precum și funcționalitatea ieșită din comun, vor atrage atenția consumatorilor.

Primul produs din gamă, care va fi prezentat la IFA 2019, este cuptorul cu abur Dual Cook. Acesta vine cu un design modern, ce oferă o flexibilitate remarcabilă și abilități de gătit multiple. Cuptorul este aliniat vertical și încorporează suprafețe texturate, precum și o nouă interfață de utilizare, care îmbunătățește design-ul final. Datorită funcției Dual Cook Steam, acesta poate găti simultan cu convecție într-un compartiment și cu abur în celălalt.

Atât frigiderul BESPOKE, cât și noua gamă premium de electrocasnice încorporate sunt disponibile în sticlă satinată, cu o textură elegantă și un design plăcut, putând fi integrate în orice spațiu, pentru un decor unitar. Acest efect este cu atât mai vizibil atunci când un frigider BESPOKE din sticlă satinată și celelalte electrocasnice încorporate sunt așezate unul lângă celelalte.

Gama de frigidere BESPOKE, cât și cuptorul cu abur Dual Cook pot fi văzute în cadru IFA, la Berlin City Hall, în perioada 6 septembrie – 11 septembrie.


Notice: compact(): Undefined variable: limits in /usr/home/u1092/ubi-services.eu/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 860

Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /usr/home/u1092/ubi-services.eu/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 860

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /usr/home/u1092/ubi-services.eu/public_html/wp-includes/formatting.php on line 4371

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /usr/home/u1092/ubi-services.eu/public_html/wp-includes/formatting.php on line 4371

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /usr/home/u1092/ubi-services.eu/public_html/wp-includes/formatting.php on line 4371

Lasă un răspuns
Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /usr/home/u1092/ubi-services.eu/public_html/wp-includes/formatting.php on line 4371

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *