Inca te mai intrebi cum sa-i surprinzi pe cei dragi?

Ai invatat 12 ani pentru diploma de Bacalaureat care te-a dus direct pe bancile facultatii. Apoi, ai petrecut urmatorii ani la universitate si ai obtinut diploma care atesta ca esti calificat in domeniul tau.

Pana acum, diplomele ti-au influentat viata. Ti-au incununat eforturile, te-au trecut de la un nivel la altul si te-au adus unde esti astazi.

Bineinteles, nu e vorba de diplome in sine, ci de munca din spatele lor. Cu toate acestea, e bine sa ai undeva in scris ca ai depasit cu bine inca un hop din viata.

Sunt, insa, si diplome pentru care nu trebuie sa inveti zilnic ore intregi sau sa dai vreun examen. Acele diplome personalizate si amuzante, cu care le faci ziua mai buna copiilor, prietenilor sau colegilor tai. Diplome prin care le arati ca sunt deosebiti si ca, indiferent de imprejurari, sunt cei mai buni la ceva.

Diplome pentru angajati sau colegi de munca

Dupa ce termini facultatea si te angajezi, lumea uita ce facultate ai facut, cu ce nota ai luat licenta, daca si in ce domeniu ai facut masteratul.

Cand lucrezi efectiv intr-o companie, conteaza implicarea ta, organizarea, seriozitatea, dar si relatiile pe care le stabilesti cu oamenii alaturi de care iti petreci intreaga zi.

Fa-le o surpriza amuzanta angajatilor sau colegilor de munca cu ajutorul unor diplome personalizate.

Premiaza-l pe colegul care ajunge primul la serviciu in fiecare dimineata, pe colega care e mereu cu zambetul pe buze, pe cel care binedispune tot biroul cu glumele lui sau care va aduce periodic briose delicioase facute in casa.

Diplome personalizate pentru copii 

Copiii tai sunt tare nazdravani. Fac fel si fel de nazbatii, una mai incredibila decat cealalta.

Daca vrei sa ii educi frumos, fara sa tipi la ei toata ziua, stimuleaza-i sa faca lucruri bune cu ajutorul unor diplome personalizate.

La sfarsit de luna sau de semestru, acorda-i o diploma celui care s-a straduit zilnic sa-si faca temele, celui care a citit mai mult, micului artist care canta, danseaza sau deseneaza de fiecare data cand are timp liber. Spune-le cat de importat e ca sunt atat de ascultatori si ordonati.

Resplateste-i pentru lucrurile pozitive pe care le fac. Astfel, ii incurajezi sa persevereze si sa incerce sa fie tot mai buni si pregatiti de fiecare data.

Diplome pentru prieteni

Ti-ai invitat prietenii la cina. Discutati si, la fel ca de fiecare data, va simtiti ca o familie impreuna.

La sfarsitul cinei fa-le un cadou simbolic prin care le arati ce inseamna pentru tine, dar si ca grupul vostru ar fi incomplet fara unul dintre ei.

Cine e haiosul grupului? Cine organizeaza aproape toate iesirile in oras? Dar prietenul care va ajuta mereu cu un sfat intelept?

Realizeaza pentru ei diplome care sa le aminteasca mereu cat sunt de pretiosi.

Vezi, e chiar usor sa inseninezi ziua cuiva!

La Agrafa Print poti realiza diplome personalizate pentru orice ocazie.

Fie ca este vorba despre angajatii tai, despre prietenii cu care iti petreci weekend-urile sau despre copii, arata-i fiecaruia in parte cat de frumoasa iti face viata.

Cui ai vrea sa-i spui astazi cat de important e pentru tine?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *