BUCURĂ-TE DE SUNET ȘI UITĂ DE ZGOMOT CU NOILE RAZER OPUS

Evadează într-o lume în care experiențele audio nu mai sunt întrerupte grație tehnologiei de active noise canceling și bucură-te de sunet clar, datorat certificării THX®

Razer™, cel mai popular brand de lifestyle pentru gameri la nivel mondial, a anunțat azi lansarea căștilor fără fir Razer Opus, care oferă un sunet certificat THX® și încorporează o tehnologie hibridă de Active Noise Cancellation. Aceste caracteristici garantează că noile Razer Opus redau fiecare sunet conform intențiilor artiștilor, fără să apară interferențe cauzate de sunetele înconjurătoare.

Cum majoritatea serviciilor de streaming oferă deja o experiență audio superioară, căștile moderne trebuie să fie capabile să reproducă toate detaliile și diferitele nuanțe acustice oferite de aceste transmisii de înaltă calitate. Pe de altă parte zgomotul mediului înconjurător, pornind de la sunetele orașului și continuând cu zgomotul din jurul tău atunci când lucrezi de acasă,  poate să interfereze cu experiența auditivă, anulând avantajele oferite de înregistrările de înaltă calitate.

Mai puțin zgomot, mai multă claritate

Noile Razer Opus folosesc un sistem Advanced Hybrid Active Noise Cancelling (ANC) pentru a anula zgomotul mediului înconjurător, prin intermediul a patru microfoane ANC dedicate. Acestea au fost concepute pentru a elimina o serie de frecvențe externe, oferind o experiență acustică clară și fără întreruperi.

În timp ce filtrarea zgomotelor externe este importantă, nu trebuie să uităm nici de calitatea reproducerii sunetului dorit. Razer Opus a fost expus la sute de teste concepute într-o manieră științifică pentru a primi certificarea THX și pentru a asigura cele mai înalte standarde audio.

“Strânsa colaborare cu echipa de design a căștilor Opus ne-a permis să ne implicăm în procesul de dezvoltare,” a declarat Peter Vasay, liderul echipei de certificare THX. „Rezultatul acestei colaborări o reprezintă o pereche de căști fără fir deosebit de performante, care oferă un sunet bogat și echilibrat, asigură claritatea componentei vocale și redau sunetele joase într-o manieră optimă atât pentru jocuri, cât și pentru filme sau muzică.”

Pentru a se ridica la nivelul necesar obținerii certificării THX, chiar și cele mai mici detalii precum răspunsul în frecvență, trebuie să contribuie la reproducerea clară și fără distorsiuni atât a componentei vocale a conținutului audio, cât și a celor mai joase sunete, chiar și la volum maxim. Căștile Razer Opus oferă un sunet extrem de clar și un câmp auditiv perfect echilibrat.

“Deși avem foarte mulți ani de experiență în proiectarea căștilor pentru una dintre cele mai pretențioase categorii de public din lume, pentru Razer Opus a trebuit să regândim fiecare detaliu,” a declarat Alvin Cheung, Senior Vice President al diviziei de periferice din cadrul  Razer. “Căștile Razer Opus se ridică chiar și la nivelul așteptărilor celor mai pretențioși audiofili, indiferent de mediul în care sunt folosite.”

Confort sporit, versatilitate maximă

Greutatea redusă și cupele, respectiv bentița confecționate din combinația de pluș cu piele artificială garantează confortul oferit de Razer Opus chiar și pe o durată extinsă de folosire. Design-ul a fost conceput pentru a elimina orice fel de puncte de presiune care pot incomoda folosirea căștilor. Mai mult, fiecare încărcare a bateriei asigură o durată de funcționare de până la 25 de ore cu tehnologia ANC activată, oferind posibilitatea utilizatorilor să se bucure de o experiență audio de înaltă calitate pentru o perioadă extinsă chiar și în cele mai zgomotoase medii.

Razer Opus încorporează și alte caracteristici utile precum modul Quick Attention, ideal în momentele în care trebuie să fim conectați la mediul înconjurător. Intrarea analog de tip jack de 3,5 mm asigură compatibilitate cu majoritatea dispozitivelor, făcând din Razer Opus una dintre cele mai versatile și adaptabile perechi de căști cu tehnologie ANC disponibile la ora actuală.

DESPRE RAZER OPUS:

  • Certificat THX – Pentru o redare clară a segmentelor vocale și a dialogurilor, fără distorsiuni și cu o izolare excelentă pentru zgomot
  • Tehnologie ANC avansată – Tehnologie hibridă de noise cancellation cu patru microfoane  ANC dedicate
  • Conceput pentru confort –  Bentiță și cupe din material de pluș și imitație de piele
  • Aplicație mobilă Opus – Presetări de egalizator calibrate THX, setări automate și informații despre statusul bateriei
  • Mod Quick Attention – Pentru a fi alert și conectat la mediul înconjurător în situațiile necesare
  • Funcții automate de pauză/redare – Pentru un control inteligent al conținutului media
  • Design conceput pentru mobilitate  – Durată de funcționare de până la 25 de ore cu tehnologia ANC activată, jack de 3.5mm și cutie de transport
  •     Boxe: 2 x difuzoare dinamice de 40mm
  •     Greutate: 265g
  •     Frecvență de răspuns: 20 Hz – 20 kHz
  •     Microfon:  două pentru comunicare, patru pentru tehnologia ANC hibridă
  •     Conectivitate: Bluetooth 4.2 și jack de 3.5mm
  •     Codec-uri compatibile: AAC și APTX, 4.2, A2DP, AVRCP, HFP

PREȚ ȘI DISPONIBILITATE

Prețuri pornind de la 209,99 Euro

Disponibil pe Razer.com, în cadrul magazinelor RazerStore și în oferta partenerilor retail din America de Nord, Europa, China și zona Asia Pacific.

Pentru mai multe detalii vizitați această pagină.

IMAGINI

LINK

DESPRE RAZER

Razer™ este cel mai popular brand de lifestyle dedicat gamerilor la nivel mondial.

Sigla care reprezintă șarpele cu trei capete este unul dintre cele mai ușor de recunoscut simboluri în lumea jocurilor video și a comunităților de sporturi electronice.

Cu o bază de fani care se întinde toate continentele, compania a proiectat și a construit cel mai mare ecosistem centrat pe nevoile gamerilor, care include pe lângă accesorii hardware și aplicații software, respectiv servicii dedicate.

Gama hardware produsă de Razer și premiată de cele mai populare publicații de specialitate, include periferice de gaming deosebit de performante și laptopurile de gaming Blade.

Platforma software dezvoltată de Razer și folosită de peste 70 de milioane de utilizatori, include Razer Synapse (o platformă de tipul Internet of Things), Razer Chroma (un sistem proprietar de iluminare RGB) și Razer Cortex (un sistem pentru optimizarea jocurilor video).

Serviciile oferite de Razer includ Razer Gold, unul dintre cele mai mari servicii de credit virtual din lume adresate jucătorilor și Razer Fintech, unul dintre cele mai mari servicii de plăți digitale de tip online-to-offline din Asia de Sud-Est.

Fondat în 2005 și având două sedii, unul la Irvine și al doilea în Singapore, Razer are optsprezece birouri în toată lumea și este recunoscut ca lider în cadrul brandurilor dedicate gamerilor în SUA, Europa și China. Razer este listată la Bursa din Hong Kong (Cod: 1337).


Notice: compact(): Undefined variable: limits in /usr/home/u1092/ubi-services.eu/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 860

Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /usr/home/u1092/ubi-services.eu/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 860

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /usr/home/u1092/ubi-services.eu/public_html/wp-includes/formatting.php on line 4371

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /usr/home/u1092/ubi-services.eu/public_html/wp-includes/formatting.php on line 4371

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /usr/home/u1092/ubi-services.eu/public_html/wp-includes/formatting.php on line 4371

Lasă un răspuns
Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /usr/home/u1092/ubi-services.eu/public_html/wp-includes/formatting.php on line 4371

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *