Team building – minivacanta sau obligatie de serviciu

Tot mai multe firme aleg să își rezerve cel puțin un weekend pe an pentru a participa cu toată echipa la activități care să-i aducă împreună și să îi ajute să comunice mai eficient. România este foarte ofertantă când vine vorba despre locații de team building și de asemenea are câteva echipe specializate în astfel de activități.

Echipa Vertical Adventure este una dintre cele mai experimentate și mai profesioniste echipe când vine vorba despre organizarea unor activități de team building care să aducă echipa împreună și totodată să te ajute să îți depășești și limite proprii.

În cazul în care timpul nu îți permite, sau pur și simplu nu te pricepi la organizarea unor astfel de ieșiri, apelează cu încredere la aceștia. Singurele lucruri de care va trebui să te ocupi vor fi alegerea locației, a perioadei și căutarea unei cazări suficient de încăpătoare pentru a găzdui toată echipa. Cei de la Vertical Adventure se vor ocupa de pregătirea locurilor în care urmează să ajungeți și vor organiza toate activitățile de la A la Z.

Atât în funcție de locație, cât și în funcție de persoane și activități team building-ul este privit de unii ca o minivacanță, în timp ce alții îl consideră o obligație de serviciu. În momentul în care lași toată organizarea pe mâna unor specialiști, iar activitățile pe care urmează să le faceți sunt genul de activități pe care nu ai ocazia să le practici zi de zi, cu ușurință team building-ul poate deveni o minivacanță pe placul tuturor.

Vor fi de asemenea și persoane nemulțumite. Tot timpul sunt. Însă este important ca cel puțin o dată pe an să organizați o astfel de activitate și să vă strângeți cu toții în afara biroului.

Pentru a-i mulțumi și cei mai pretențioși colegi, poți alege să îi implici și pe aceștia în organizare. Întreabă-i care ar fi locația unde le-ar plăcea să își petreacă weekend-ul, care sunt activitățile pe care și-ar dori să le încerce și care ar fi perioada cea mai bună din punctul lor de vedere pentru o astfel de ieșire.

Sfatul meu este să lași întreaga organizare pe mâna unor specialiști, iar tu, alături de echipă doar să te bucuri de această ieșire. Alegeți una dintre cele mai frumoase locatii de team building, rezervați o cazare pe placul tuturor și bucurați-vă de minivacanța.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *