„Descărcați și câștigați”, noua campanie HUAWEI creată special pentru utilizatori

  • În fiecare zi, primii 5.000 de utilizatori care se înscriu în concurs pot câștiga 5 puncte HUAWEI
  • Persoanele care achiziționează un Huawei P40 lite în perioada campaniei pot primi automat 50 de puncte HUAWEI, prin adăugarea codului promoțional aferent achiziției în secțiunea HUAWEI ID – HUAWEI POINTS

HUAWEI lansează campania „Descărcați și câștigați”, valabilă până pe 17 aprilie 2020. Prin intermediul acesteia, utilizatorii magazinului de aplicații Huawei AppGallery pot câștiga puncte HUAWEI, pe care le pot folosi pentru activarea serviciilor suplimentare în AppGallery.

Persoanele care se înscriu în concurs trebuie să dețină un cont de identitate HUAWEI (HUWEI ID) și să descarce cel puțin două dintre următoarele aplicații disponibile în AppGallery: Cinemagia, My Orange România, Touch 24 Banking BCR, George România, Banca Transilvania, BT Pay, VirtualCards, Digi România, Biziday, Orange TV Go, Știrile PRO TV, Star Taxi, eJobs.ro, Bitdefender, Calendar Ortodox cu Widget, 7card, WorldClass România, Aliexpress, Asphalt 9 sau Viber.

În fiecare zi, primii 5.000 de utilizatori care se înscriu în campania „Descărcați și câștigați” pot primi 5 puncte HUAWEI. Aceste puncte pot fi utilizate pentru activarea serviciilor următoare: spațiu suplimentar în Huawei Cloud, imagini de fundal, teme sau fonturi noi și beneficii speciale în jocurile și aplicațiile disponibile în secțiunea “Play With Huawei Points” din AppGallery.

Mai multe detalii despre modalitatea în care pot fi folosite punctele HUAWEI pot fi găsite pe platforma dedicată campaniei.

Persoanele care achiziționează un smartphone Huawei P40 lite în timpul campaniei pot beneficia automat de 50 de puncte HUAWEI

În perioada campaniei, fiecare consumator care achiziționează un smartphone Huawei P40 lite este eligibil pentru a se înscrie în campania „Descărcați și câștigați”, prin intermediul codului promoțional aferent achiziției. Validarea acestui cod oferă utilizatorului 50 de puncte HUAWEI, care pot fi folosite până la 31.12.2020 pentru activarea serviciilor suplimentare disponibile în AppGallery.

Pentru a intra în posesia codului promoțional necesar pentru înscrierea în concurs,  persoanele care achiziționează un Huawei P40 lite în perioada campaniei trebuie să apeleze call center-ul Huawei (0800400896), să transmită IMEI-ul telefonului achiziționat reprezentanților HUAWEI și să adauge codul primit în secțiunea HUAWEI ID – HUAWEI Points.

Regulamentul concursului poate fi citit în întregime aici: https://bit.ly/39y5o5n.

Magazinul propriu de aplicații HUAWEI, în continuă creștere

Încă de la lansarea din aprilie 2018, magazinul de aplicații HUAWEI AppGallery a avut o evoluție foarte rapidă și este capabil să ofere cel mai deschis, sigur și inovator serviciu pentru 500 de milioane de utilizatori la nivel global. În mai puțin de doi ani, Huawei AppGallery a devenit disponibil în peste 170 de țări.

HUAWEI AppGallery cuprinde deja în portofoliu aplicații din zona de banking, printre care Banca Transilvania, BCR, Pago, Orange Money, urmând ca în viitorul apropiat să se alăture și BRD. Echipa locală Huawei este în discuții și cu celelalte grupuri bancare importante, pentru ca aplicațiile lor să fie disponibile în AppGallery cât mai repede. AppGallery conține și aplicații importante din zona de știri și divertisment, precum Cinemagia, Ziare.com, Știrile PRO TV, Digi 24, Biziday, Antena Play, Orange TV Go, Telekom TV sau Digi Online. De asemenea, în platformă sunt disponibile și numeroase aplicații dedicate shopping-ului, precum Lajumate.ro, Olx.ro, Elefant.ro, Cel.ro, Dedeman sau Okazii.ro, dar și aplicații utilitare, printre care eJobs, BitDefender, Star Taxi, 7Card, Virtual Cards sau WorldClass. HUAWEI AppGallery acordă o atenție sporită și zonei de educație, astfel că platforma oferă consumatorilor aplicații locale care au devenit cunoscute și utilizate și la nivel global. Printre acestea, se numără aplicațiile de învățare a limbilor străine, precum Learn English, French, German, Japanese, dezvoltate de Meta Language Pro. De asemenea, planurile de viitor ale HUAWEI vizează și o colaborare cu Mondly, tocmai pentru a oferi utilizatorilor și mai multe aplicații educaționale de învățare a limbilor străine.

În total, AppGallery conține peste 75 de aplicații românești și zeci de mii de aplicații internaționale. Aplicația vine cu securitate și protecție completă, inclusiv cu verificarea numelui real al dezvoltatorului și procesul de revizuire în patru pași pentru operarea securizată a aplicației. Toate aplicațiile trec printr-un test strict de verificare pentru a proteja aplicațiile dezvoltatorilor împotriva activităților periculoase. Aceasta dispune de un sistem de evaluare a vârstei pentru a crea un mediu sigur pentru copii, eliminând aplicațiile care nu sunt potrivite pentru vârsta lor.

Wi-Fi 6 Plus, noua tehnologie lansată de Huawei, contribuie la dezvoltarea Ecosistemului IoT

Wi-Fi 6 + inteligența Huawei = Wi-Fi 6 Plus

HUAWEI a dezvăluit recent noul Wi-Fi 6 Plus, o tehnologie revoluționară în era Wi-Fi 6, și a anunțat lansarea unei prime serii de routere care suportă Wi-Fi 6 Plus. Noua serie de smartphone-uri P40 lansată la finalul lunii martie integrează și această funcție revoluționară.

 HUAWEI a depus toate eforturile pentru a lansa Wi-Fi 6 Plus, cu scopul de a facilita dezvoltarea 5G și evoluția de consolidare reciprocă 5G și Wi-Fi 6, accelerând, totodată, îmbunătățirea experienței de utilizator bazată pe IoT. Aceste tendințe vor contribui la strategia pe termen mediu și lung a companiei, aceea de a construi un ecosistem „Seamless AI Life”, centrat în jurul unui cadru brevetat „1+8+N”.

Huawei Wi-Fi 6, pe primul loc din piața globală

Huawei Wi-Fi 6 a fost clasat pe numărul 1 pe piața globală (cu excepția Americii de Nord), potrivit unui raport realizat în perioada Q3 2018 – Q3 2019, asupra cotei globale de piață a AP-ului Wi-Fi 6 interior. Raportul a fost realizat de Dell’Oro Group, lider independent de analiză și cercetare a pieței.

Încrederea clienților în Huawei Wi-Fi 6 este atribuită investițiilor constante HUAWEI în industria Wi-Fi 6. Printre cele mai importante aspecte care au facilitat poziționarea Huawei Wi-Fi 6 pe primul loc din industrie se numără:

  • Alegerea expertului HUAWEI Osama Aboul Magd ca și președinte al grupului de lucru IEEE 802.11ax în 2014, pentru a ajuta la dezvoltarea standardelor industriei Wi-Fi 6.
  • Contribuția HUAWEI la propunerile standard Wi-Fi 6; aceasta fiind cea mai mare dintre furnizorii de dispozitive.
  • Lansarea primului Wi-Fi 6 AP comercial din industrie, în octombrie 2017. De atunci, HUAWEI și-a extins constant portofoliul Wi-Fi 6, lansând succesiv produse și soluții inovatoare adaptate diferitelor scenarii;
  • Colaborarea dintre HUAWEI și Wireless Broadband Alliance (WBA), care și-au unit forțele pentru a explora inovațiile didactice bazate pe Wi-Fi 6 și a cazurilor de utilizare la Universitatea Mondragon din Spania.

Wi-Fi 6 Plus: Un pas înainte pentru rețelele wireless

Wi-Fi 6, termenul recunoscut pentru standardul IEEE 802.11ax este, așa cum sugerează numele, a șasea generație de rețele wireless. În comparație cu predecesorul său Wi-Fi 5 (IEEE 802.11ac), Wi-Fi 6 se bucură de viteze mai rapide, latență mai mică, rată de transfer mai mare și fiabilitate mai mare.

În plus față de Wi-Fi 6, Wi-Fi 6 Plus introduce o tehnologie de lățime de bandă îngustă inovatoare și dinamică și suportă bandă de frecvență de până la 160 MHz, permițând rețelelor să atingă viteze mai mari și să treacă printr-un perete sau obstrucție suplimentară cu atenuarea semnalului mult redusă. Într-un sens mai tehnic, tehnologia dinamică a lățimii de bandă îngustă îmbunătățește semnificativ densitatea spectrală de putere (PSD) de pe dispozitivul terminal cu până la 6 dB, pentru a facilita o conexiune care penetrează peretele de mai departe.

Într-un câmp mai apropiat, Wi-Fi 6 Plus poate atinge o lățime de bandă end-to-end maximă de 160 MHz, de două ori mai mare decât cea prevăzută în specificațiile industriei (80 MHz cu Wi-Fi 6). Practic, acest lucru înseamnă că nu se va mai întâmpla niciodată ca un utilizator să aibă semnal Wi-Fi complet pe telefonul său, fără să poată accesa internetul.

Pentru aplicații mai aprofundate ale Wi-Fi 6 Plus, HUAWEI a utilizat tehnologia dinamică de lățime de bandă îngustă pentru a crea o tehnică automată de segmentare a rețelei Wi-Fi, care segmentează pachetele de rețea Wi-Fi și alocă lățimi de bandă de frecvență optimă pe diferite dispozitive, în funcție de distanță. Segmentarea rețelei consolidează securitatea și fiabilitatea transmisiei de date, dar poate fi realizată numai atunci când identificarea și regruparea segmentelor de pachete este suportată, deoarece acestea necesită un protocol de proprietate. Tocmai de aceea au o semnificație atât de importantă inovațiile legate de chipset-uri din Huawei Wi-Fi 6 Plus.

Inovațiile chipset-urilor care suportă Wi-Fi 6 Plus facilitează colaborarea end-to-end

Wi-Fi 6 este în prezent cel mai aplicat standard pe telefoane mobile și routere care nu adoptă chip-uri accesibile comercial ce suportă segmentarea sau regruparea de rețele Wi-Fi în colaborare cu chip-uri. Pentru a rezolva acest status quo inadecvat, HUAWEI a prezentat propria soluție home-network, care integrează chip-ul Wi-Fi mobil Kirin W650 și chipsetul de home router Gigahome 650, pentru a satisface cerințele diverse ale utilizatorilor de smartphone și IoT, prin penetrarea noilor bariere și creșterea puterii semnalului către un nou nivel de performanță.

Chip-ul Wi-Fi mobil Kirin W650 își folosește complet propriile capabilități end-to-end și colaborative și tehnologia dinamică de lățime de bandă îngustă Wi-Fi 6 Plus, pentru a ajusta lățimea de bandă a rețelei atunci când semnalul Wi-Fi este slab și pentru a permite semnalului să treacă printr-un perete suplimentar, depășind cu mult limitările produselor Wi-Fi 6. Kirin W650 permite și sinergia telefon-router, reducând cu 50% latența aer-interfață și eliminând complet prezența decalajului de rețea sau a deconectării temporare în timpul jocului intensiv, streaming-ului media sau învățării de la distanță transmise în direct.

Chipset-ul pentru home router Gigahome 650 este compus dintr-un chip Wi-Fi, un chip de comunicare prin linii electrice (PLC) și un chip CPU. Chip-ul Wi-Fi Gigahome 650 situat pe router este capabil de o rată de transfer cu antenă dublă de 3 Gbps și o lățime de bandă de frecvență maximă de 160 MHz, integrând benzile 2G și 5G în pachetul său pentru o performanță premium. Valoarea maximă de 160 MHz funcționează în tandem cu toate noile telefoane din seria P40, pentru a obține rate de transfer de până la 2400 Mbps.

Chip-ul PLC suportă capabilitățile de stabilitate și rezistență la interferențe ale unui sistem Wi-Fi Mesh distribuit, prin transmiterea datelor de rețea pe liniile electrice de la domiciliu și prin canale Wi-Fi, susținute de protocolul G.hn și de tehnologiile triple-mode dinamice de windowing și live-neutral-and-earth (L-N-E) de la Huawei.

Chip-ul CPU Gigahome 650 asigură securitatea datelor financiare prin utilizarea sistemului de operare TrustZone bazat pe microkernel-ul dezvoltat de Huawei, pentru a crea o soluție de securitate certificată CC EAL5. Drept urmare, Wi-Fi 6 Plus este mult mai sigur și mai dotat pentru a face față oricăror amenințări, fie că este vorba de hackeri, cai troieni sau atacuri prin forță brută.

Îmbunătățiri „all-inclusive” care revoluționează natura conectivității Wi-Fi

Alimentate de Wi-Fi 6 Plus, multe dintre smartphone-urile, routerele și alte dispozitive HUAWEI vor ridica ștacheta în materie de conectivitate Wi-Fi. Unele dintre aceste produse, cum ar fi routerele din seria AX3 și routerele 5G CPE Pro2, sunt deja disponibile pentru vânzare. Când este conectat la un astfel de router, cel mai recent flagship P40 series este capabil să atingă o lățime de bandă de până la 160 MHz. Routerele optimizate cu Wi-Fi 6 Plus sunt compatibile și cu standardele Wi-Fi 5 și anterioare, ceea ce înseamnă că, chiar și atunci când dispozitivul HUAWEI conectat este un model vechi, utilizatorul poate să se bucure de o conexiune Wi-Fi 6 la o lățime de bandă de 80 MHz.

Wi-Fi 6 Plus de la HUAWEI folosește standardele globale Wi-Fi 6 ca rampă de lansare pentru a oferi conectivitate Wi-Fi one-stop prin integrarea chip-urilor interne și a tehnologiei avansate. Consumatorii de pe tot globul se pot bucura acum de conexiuni Wi-Fi rapide, stabile și sigure care aduc funcții IoT inteligente în viața de zi cu zi. Rețelele mobile Wi-Fi 6 Plus și 5G formează o relație complementară și reprezintă stâlpii de susținere ai revoluționarul ecosistem Seamless AI Life „1+8+N” al Huawei.

Despre Huawei Consumer Business Group

Produsele și serviciile Huawei sunt disponibile în peste 170 de țări, deservind peste o treime din populația globală. Compania a înființat până în acest moment 14 centre R&D în Statele Unite ale Americii, Germania, Suedia, Rusia, India și China. Huawei Consumer BG este una dintre cele trei unități de business ale Huawei și pune la dispoziția clienților smartphone-uri, tablete și PC-uri, accesorii inteligente și servicii cloud. Rețeaua globală Huawei este construită pe baza celor peste 33 de ani de experiență în industria telecomunicațiilor și este orientată spre a oferi tehnologii de ultimă oră consumatorilor de pretutindeni.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm vizitați: http://consumer.huawei.com/ro

Pentru a fi la curent cu activitatea Huawei Consumer BG, urmăriți-ne pe:

Facebook: https://www.facebook.com/huaweimobilero/

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobilero/

YouTube: https://www.youtube.com/HuaweiMobilero

Performanțe și design de top pentru echipamentele Konica Minolta – bizhub i-Series, la doar un an de la lansare

Konica Minolta, lider mondial pe piața multifuncționalelor A3, anunță că, la doar un an de la lansare, bizhub C250i este cel mai bine cotat echipament din gama bizhub i-Series, cu peste 28.000 de unități vândute în Europa, din aprilie 2019 și până la finele anului (conform Infosource). Echipamentele din gama bizhub i-Series, la fel ca majoritatea dispozitivelor Konica Minolta, pot fi operate la distanță, un avantaj pentru utilizatori, în contextul actual de prevenire a răspândirii COVID-19.

În plus, bizhub C250i precum și alte sisteme din gama bizhub i-Series, lansată în aprilie 2019, au câștigat cel mai râvnit premiu de design din lume, Red Dot Award, la categoria „Product Design 2020”.

Premiul subliniază puterea Konica Minolta în modelarea pieței, dar și faptul că, urmând conceptul „Intelligent Connected Workplace”, compania răspunde, astfel, nevoilor actuale.

In acest mod, rolul dispozitivelor de imprimare destinate birourilor sau al echipamentelor multifuncționale (MFP) nu este diminuat de digitalizare. Mai mult, MFP-urile evoluează tocmai pentru a-și menține un rol central în această transformare, menținând astfel trendul ascendent pe piața echipamentelor de printare.

“Lumea evoluează. Afacerile tind să devină birouri conectate digital, care reunesc inteligent persoane, spații și dispozitive. Noua noastră gamă de echipamente conține hub-uri inteligente compatibile cu IoT, concepute pentru a deschide calea către Biroul Viitorului. Succesul acestei game arată modul în care se schimbă rolul multifuncționalelor în birou. Aceste dispozitive tind, din ce în ce mai mult, să devină piesa centrală a Biroului Viitorului, acolo unde oamenii, spațiul și dispozitivele se conectează intuitiv, iar noua gama a multifuncționalelor bizhub i-Series a fost concepută special pentru acest rol”, spune Olaf Lorenz, Director General, Divizia de Marketing Internațional, Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH.

Gama de echipamente bizhub i-Series combină printarea cu eficiența pentru a oferi clienților posibilitatea de a-și organiza, eficientiza și personaliza procesul de imprimare, oferind în același timp instrumentele pentru digitalizarea fluxurilor de lucru.

Cu o interfață ce prezintă funcționalități intuitive și inovatoare și prevăzute cu un sistem de procesare puternic, integrat, modelele bizhub i-Series oferă acces securizat și se pot personaliza, în funcție de tipul de business, cu o gamă ofertantă de aplicații disponibile în magazinul online Konica Minolta MarketPlace, preinstalat pe fiecare echipament.

Echipamente pentru birou, operate de la distanță

Echipamentele Konica Minolta pot fi utilizate chiar și de la distanță. În contextul actual, în care societatea este îndemnată și îndrumată continuu să respecte regulile de igienă pentru a se proteja împotriva COVID-19, Konica Minolta subliniază că majoritatea dispozitivelor sale – inclusiv toate multifuncționalele bizhub i-Series – pot fi operate de la distanță. Prin urmare, este posibil ca aceste dispozitive, proiectate pentru a fi folosite de mai mulți angajați, să fie accesate fără ca utilizatorul să fie nevoit să atingă panoul de control.

Acest lucru poate fi realizat, de la distanță, prin intermediul computerelor, telefoanelor mobile sau al tabletelor și funcționează pe principiul remote, prin afișarea panoului de control pe ecranele dispozitivelor personale prin intermediul unei interfețe web.

Astfel, utilizatorii vor putea accesa panoul multifuncționalului ca și când ar fi lângă acesta. Dacă, până în prezent, această funcție nu a fost utilizată, ea se poate activa cu ușurință direct din setările propriului dispozitiv (telefon, tabletă sau computer personal). Pentru a facilita procedura de activare, Konica Minolta oferă asistență clienților și partenerilor săi, prin telefon.

Un alt mod de utilizare a echipamentului se poate efectua prin accesarea panourilor de control cu ajutorul stilourilor tactile, care pot fi ușor dezinfectate. Pentru a igieniza panourile de control precum și întregul dispozitiv, este suficient să folosiți orice preparat disponibil pe bază de alcool, potrivit pentru suprafața în cauză. Acest produs trebuie șters, întotdeauna după aplicare, cu un material textil uscat.

Un sistem de securitate performant

Pentru a asigura cele mai înalte standarde de securitate, Konica Minolta a decis să se asocieze cu Bitdefender – lider în securitatea IT. Rezultatul este un sistem de securitate unic și complet, cu o soluție anti-virus încorporată pe dispozitiv.

Cu ajutorul bizhub Secure, pot fi accesate diferite niveluri de securitate și licențe pentru a proteja memoria dispozitivului și setările rețelei. Totodată, noile echipamente inovatoare își păstrează în continuare rolul tradițional de printare, copiere, scanare și fax – cu o interfață modernă, ușor de utilizat.

Olaf Lorenz explică: „Se observă zilnic, în cadrul activităților de birou, că funcțiile oferite de multifuncționale nu sunt depășite de digitalizare și nici rolul printului nu are cum să dispară.” Mai degrabă, aceste roluri se completează reciproc. „Sesizăm evaluări diferite ale utilizatorilor, în funcție de nevoile fiecăruia. În unele cazuri, ei preferă printarea – în special când este vorba de un conținut complex.” Un compendiu recent de cercetări științifice sugerează că există un merit pentru această abordare: conținutul explicativ deosebit de complex este mai bine înțeles pe hârtie decât pe ecran.

„În alte cazuri, vizualizarea digitală are un avantaj clar atunci când avem de-a face cu explicații dinamice sau animate, de exemplu. Utilizatorii de astăzi doresc să aibă de ales, iar precedeul de trecere de la modul tipărit la cel digital trebuie să fie cât mai cursiv posibil”, completează Lorenz.

Design premiat pentru cel mai bine vândut echipament

Conform datelor Infosource, bizhub C250i este lider pe piața europeană a echipamentelor multifuncționale A3. Numărul de unități vândute a crescut constant pe fiecare sfert de trimestru și, astfel, a ajuns modelul de top pe vânzări, de la lansarea sa în aprilie 2019. Pe lângă succesul rapid pe piață, bizhub i-Series a atras atenția asupra designului exceptional, user friendly, asigurându-și astfel două premii foarte importante de design.

În cadrul decernării internaționale a premiilor Red Dot Awards 2020, bizhub C250i, incluzând și modelele bizhub C300i / C360i, precum și bizhub C3350i cu bizhub C4050i, au primit prestigiosul premiu Red Dot din categoria „Product Design 2020” pentru calitatea lor superioară și designul deosebit.

În urmă cu câteva luni, Konica Minolta a mai primit și distincția Good Design 2019, de la Institutul Japonez de Promovare a Proiectării (JDP) pentru modelele bizhub C360i / C300i / C250i. La acordarea premiului, juriul a lăudat echipamentele multifuncționale color A3 pentru „designul sofisticat” și interfața extrem de intuitivă și prietenoasă.

Despre Konica Minolta Business Solutions România

Konica Minolta Business Solutions România, filială a Konica Minolta Business Solutions Europa, a fost înfiinţată la 1 octombrie 2003, pe structurile companiei Minolta România, existente pe piaţa locală încă din 1991, ca urmare a fuziunii la nivel internaţional dintre Minolta Co. şi Konica Corporation, care a generat noua companie Konica Minolta Holdings, Inc.

Konica Minolta Business Solutions România a păstrat structurile şi reţeaua de vânzări ale Minolta România, beneficiind de experienţa a peste 28 ani de existenţă pe piaţa românească şi de o reţea de distribuţie de peste 60 de parteneri. Ca în anii precedenţi, rezultatele anului 2019 plasează Konica Minolta în topul furnizorilor de echipamente de birou din România.

Konica Minolta Business Solutions România distribuie şi asigură servicii pentru echipamente multifuncţionale, faxuri, imprimante, echipamente de tipar digital şi oferă Servicii Optimizate de Printare, bazate pe soluţii complete de management al documentelor. Furnizor de top de servicii complete de management al informațiilor, compania pune la dispoziția clienților soluții software de ultimă generație în domeniul infrastructurii și securității IT atât on premise, cât și în cloud.

Imagini ale produselor Konica Minolta sunt disponibile pe www.konicaminolta-images.eu.

Termeni şi nume de produse pot fi mărci comerciale sau mărci înregistrate ale proprietarilor lor, recunoscute ca atare.

Mi Fan Festival 2020: Xiaomi împreună cu platformele de e-commerce din întreaga lume lansează o campanie de super reduceri începând cu 7 aprilie

Xiaomi dă startul Mi Fan Festival (MFF 2020), sub motto-ul acestui an “Live smart, buy smart”, prin care încurajează comunitatea globală de utilizatori și Fani Mi să se bucure de o viață “smart” cu ajutorul tehnologiei inovatoare de ultimă generație.

Xiaomi a anunțat că perioada de reduceri va avea loc în România între data de 7 și 13 aprilie. Timp de 7 zile, Fanii Mi se vor bucura de super oferte la telefoane mobile și la produse din gama ecosystem.

Anul acesta Xiaomi aniversează 10 ani de la înfiinţare, care a avut loc la data de 6 aprilie 2010. În acești 10 ani, Xiaomi a devenit cea mai tânără companie din topul Fortune Global 500, și a ajuns cel de al patrulea producător de telefoane mobile la nivel global.

În anul 2019, Xiaomi a ajuns la venituri de aproximativ 26 miliarde de euro, cu o creștere de 17,7% față de anul anterior. Începând cu anul 2011, Xiaomi a organizat în fiecare an la începutul lunii aprilie evenimentul Mi Fan Festival, prin care le oferă utilizatorilor și Fanilor Mi din întreaga lume oferte interesante, ca semn de recunoștință pentru încrederea și suportul acordate brandului.

“În această perioadă dificilă în care ne confruntăm cu pandemia COVID-19, sănătatea și starea de bine a tuturor fanilor Mi și a utilizatorilor sunt prioritatea noastră. Având în vedere acest lucru, încercăm tot posibilul să ne mutăm cât mai mult în online pentru a ne asigura că toți utilizatorii se pot bucura de cele mai bune oferte la produse echipate cu tehnologie de ultimă generație. În cadrul festivalului Mi Fan din acest an, Xiaomi a colaborat cu 49 de platforme de comerț electronic din diferite piețe pentru a asigura o prezență generoasă a produselor noastre inovatoare”, a spus Shou Zi Chew, Președinte și CFO Xiaomi.

Super ofertele Mi Fan Festival în România

Pe parcursul MFF2020, Xiaomi România va oferi discount-uri și accesorii cadou la telefoane mobile și produse din gama ecosystem. Promoțiile se vor desfășura pe platformele online ale partenerilor autorizati emag.ro, blacktech.ro, flanco.ro, pcgarage.ro.

Redmi 8: Cu o baterie de 5000 mAh Redmi 8 este campion la categoria entry level. Suprafața elegantă, lucioasă oferă senzația de premium. Dispozitivul are un display Dot Drop de 6,22” protejat de Corning® Gorilla® Glass 5 pentru o experiență de vizionare imersivă. Echipat cu cameră duală 12MP + 2MP AI pentru a captura fotografii uimitoare chiar și în interior, identifică peste 27 de scene precum mâncare, cer, frunze, noapte și multe altele, pentru a obține cea mai bună fotografie indiferent de condiții.

Redmi 8 este susținut de procesorul octa-core Qualcomm® SnapdragonTM 439 cu până la 2,0 GHz oferind o experiență fără cusur. Momentele prețioase zilnice rămân în siguranță cu o stocare de până la 4 GB + 64 GB, plus un spațiu de stocare incredibil de 512 GB.

Redmi 8 va fi disponibil în varianta 4GB+64GB la preţul recomandat de 649.9 Lei și 3GB+32GB, la preţul recomandat de 599.9 Lei, preţuri la care se aplică un discount de 50 Lei pe toată perioada Mi Fan Festival 2020.

Redmi Note 8T: Cu o cameră foto cvadruplă de 48 MP, Redmi Note 8T vine în 3 variante inedite de culoare, impresionează printr-o configurație de top și printr-un design premium. Redmi Note 8T rulează pe puternicul chipset Qualcomm® Snapdragon™ 665. Acest chipset îmbunătățește experiența generală a utilizatorului, prin tehnologia sa avansată AI, iar nivelul ridicat de autonomie asigură performanță maximă pe durata întregii zile. Echipat cu un display Dot Drop de 6,3”, cu un design curbat 2.5D, Redmi Note 8T oferă o experiență vizuală FHD+ incredibil de imersivă.

Redmi Note 8T va fi disponibil în varianta 4GB+128GB la preţul recomandat de 999.9 Lei, 4GB+64GB la preţul recomandat de 899.9 Lei și 3GB+32GB la preţul recomandat de 799.9 Lei, preţuri la care se aplică un discount de 100 Lei pe toată perioada Mi Fan Festival 2020.

Mi Note 10 Pro și Mi Note 10: Cele două telefoane din seria premium Mi Note oferă o experiență complexă și captivantă. Modelele sunt echipate cu prima penta cameră de 108 MP din lume, au un design premium și o baterie impresionantă de 5260mAh. Mi Note 10 Pro și Mi Note 10 au fost create pentru a oferi o experiență fotografică fascinantă. Bateria, cu o capacitate de 5260mAh, suportă încărcare rapidă de 30W și durează mai mult de 2 zile. Dispozitivele utilizează platforma mobilă Qualcomm®️ SnapdragonTM 730G cu tehnologie 8nm pentru o experiență de utilizare impecabilă.

Mi Note 10 Pro va fi disponibil în varianta 8GB+256GB la preţul recomandat de 2899.9 Lei și Mi Note 10 va fi disponibil în varianta 6GB+128GB la preţul recomandat de 2399.9 Lei, iar pe toată perioada Mi Fan Festival 2020 vor fi însoțite de caști Mi True Wireless Earbuds cadou.

Despre Xiaomi Corporation

Xiaomi Corporation a fost fondată în aprilie 2010 și listată pe tabloul principal al Bursei de valori din Hong Kong la 9 iulie 2018 (1810.HK). Xiaomi este o companie de internet, telefoane inteligente și harware inteligent, conectate printr-o platformă IoT.

Xiaomi își construiește în mod constant imaginea pe baza relațiilor cu utilizatorii. Compania caută mereu soluții inovatoare, punând calitatea și performanța pe primul loc. Xiaomi creează produse fascinante la prețuri juste, pentru a le oferi tututor posibilitatea de a se bucura de o viață mai bună prin tehnologie inovatoare.

În acest moment Xiaomi este al patrulea cel mai mare brand de telefoane inteligente la nivel mondial, și a creat cea mai mare platformă IoT pentru utilizatorii săi, cu peste 235 de milioane de dispozitive inteligente conectate la această platformă, în afară de telefoane și laptopuri. Produsele Xiaomi sunt prezente în peste 90 de piețe din întreaga lume și este un jucător de top în majoritatea dintre acestea.

În iulie 2019, Xiaomi a fost listatǎ pentru prima dată în Fortune Global 500, ocupând locul 468 între celelalte companii prezente în top, și locul 7 la categoria Servicii Internet și Retail. De asemenea, este cea mai tânără companie din topul Global 500 din 2019.

Mai multe informații despre Xiaomi: www.mi.com, blog.mi.com, facebook.com/XiaomiRomania, instagram.com/xiaomi.romania/.

MSI prezinta noua gama de laptopuri dedicate jucătorilor și creatorilor de conținut

(Taipei, Taiwan) MSI a evoluat! Pe langa premiatele GE66 Raider si GS66 Stealth, MSI a dezvaluit o gama completa ce cuprinde sase serii de laptopuri orientate catre jucatori, cat si seria Creator destinata Creatorilor de conținut.

Acum poti fi in avangarda si poti evolua rapid spre viitor alegand cele mai noi laptop-uri de gaming MSI echipate cu procesoare Intel® CoreTM i9 din a 10-a generatie (Comet Lake H) si cele mai noi placi grafice din seria GeForce RTX Super, concepute recent pentru jucatorii profesionisti!

Evolueaza spre varful de gama cu o crestere de pana la 50% in jocuri

Performanta dispozitivelor de noua generatie va satisface gamerii, iar divertismentul de top este asigurat. Noile laptopuri MSI pot scoate in evidenta adevarata putere de calcul a procesorului Intel® Core i9 din a 10-a generatie. Disponibil in variante cu procesoare pana la i9-10980HK, noul cip Intel are un impact vizibil asupra FPS in jocurile solicitante si multitasking. Datorita performantei crescute cu pana la 50% oferita de noul chip Intel si a functiei Single-Core Turbo care ajută procesorul să atinga frecvente de pana la 5.3GHz, acum gamerii se pot bucura de o experienta de joc inegalabila.

In plus, gamerii vor beneficia de Ray Tracing in timp real cu ajutorul noilor placi grafice cu tehnologie AI NVIDIA GeForce® RTX 2080 SUPER™ care ofera performante superioare fata de generatia anterioara.

Modele GE66 Raider, GS66 Stealth premiate international

GS66 și GE66 au redefinit ceea ce este posibil atunci cand vine vorba de design subtire si greutate redusa. Chiar daca este greu de crezut, toate caracteristicile importante precum un ecran cu o rata de refresh de 300Hz de 5 ori mai rapida, o baterie mare de 99,9 watt-ore și performanta puternica a procesoarelor si a placilor grafice emblematice, sunt toate ambalate sub sasiul compact a GS66 si GE66.

GS66 Stealth: Design elegant si premiat

Noul design „Core Black” a castigat atat premiul „iF Design”, cat si „Red Dot Design”. Dispozitivele puternice, dar in acelasi timp portabile, indica locul in care se afla industria in acest moment.

GS66 și-a dezlănțuit tot potențialul cu ajutorul design-ului exclusiv Cooler Boost Trinity + cu lamele subțiri de 0,1 mm pentru a maximiza fluxul de aer, ceea ce permite sistemului să rămână rece și puternic.

GE66 Raider: iluminare RGB si portabilitate inovatoare

Modelul GE66 Raider cu design avangardist este dedicat gamerilor entuziasti. Acesta nu este doar o arma puternica pentru jucatori, dar aduce la viata si adevaratul suflet al jocurilor. GE66 este o combinatie de estetica si performanta. Sasiul este asemanator unei nave spatiale, iar cea mai recenta iluminare Mystic Light ofera un spectacol de iluminare RGB panorámica, cu 16,8 milioane de culori. Echipat cu cele mai noi procesoare si placi grafice, GE66 a definit ce inseamna un laptop portabil pentru gaming. Astfel, nu este deloc surprinzator faptul ca acest laptop inovator a fost premiat cu remarcabilul „Red Dot Award”.

Upgrade si pentru gama actuala MSI GT Titan, GP/GL Leopard și GF Thin

Seriile MSI GT Titan, GP/GL Leopard și GF Thin lanseaza, de asemenea, noile editii cu cel mai recent procesor Intel® H-Series 10th Gen si grafica NVIDIA GeForce, pentru a oferi o gama variata de dispozitive potrivite oricarui gamer.

MSI Creator 17: Cel mai bun laptop pentru crearea de continut, cu afisaj Mini LED si precizie incredibila a culorilor

Pentru profesionistii care isi doresc laptopuri puternice pentru crearea de continut, MSI Creator 17 este dispozitivul ideal. Acesta este primul laptop din lume cu display Mini LED si primul laptop care indeplineste standardele DisplayHDR 1000; ecranul sau 4K de 17 inci are o luminozitate maxima de peste 1.000 de nits, lucru apreciat de mass-media ca fiind un ecran revolutionar, mai luminos decat oricare alt model de la competitie, indiferent daca e vorba de IPS sau OLED.

Acum, cu procesoare Intel H din generatia a 10-a si grafica GeForce RTX 2080 Super, cu greu se mai poate contrazice faptul ca MSI Creator 17 este cel mai puternic laptop GeForce RTX Studio pentru generatia viitoare. Creator 15M și 17M din aceeasi serie sunt, de asemenea, modernizate complet cu cele mai recente procesoare si placi grafice.

Model GT76 Titan GS66 Stealth GE66 Raider
Procesor Pana la Intel® Core™ i7-10750H din generatia 10 Pana la Intel® Core™ i9 din generatie 10 Pana la Intel® Core™ i9 din generatia 10
Grafica Pana la NVIDIA® GeForce RTX™ 2070 8GB GDDR6 Pana la NVIDIA® GeForce® RTX 2080 SUPER™
cu Max-Q design 8GB GDDR6
Pana la NVIDIA® GeForce® RTX 2080 SUPER™
cu Max-Q design 8GB GDDR6
Sistem de operare Windows 10 Home / Windows 10 Pro Windows 10 Home / Windows 10 Pro Windows 10 Home / Windows 10 Pro
Display 17.3″ UHD (3840×2160), 4K 100% Adobe RGB, IPS-level Display (Optional) 15.6″ Full HD (1920×1080), 300 Hz Refresh Rate, IPS-Level panel (Optional) 15.6″ Full HD (1920×1080), 300 Hz Refresh Rate, IPS-Level thin bezel panel (Optional)
Stocare 1 x 2.5″ HDD +
2 x NVMe M.2 SSD by PCIe Gen3 / SATA-SSD Combo Slot +
1 x NVMe M.2 SSD by PCIe Gen3 Slot
1 x NVMe M.2 SSD by PCIe Gen3 / SATA-SSD Combo Slot
1 x NVMe M.2 SSD by PCIe Gen3 Slot
1 x NVMe M.2 SSD by PCIe Gen3 Slot + 1 x NVMe M.2 SSD by PCIe Gen3 / SATA-SSD Combo Slot
Tastatura Tastatura cu iluminare RGB de la SteelSeries Tastatura cu iluminare RGB de la SteelSeries Tastatura cu iluminare RGB de la SteelSeries
Dimensiuni 397(W) x 330(D) x33~42(H)mm 358.3(W) x 248(D) x 19.8(H)mm 358 (W) x 267 (D) x 23.4 (H) mm
Model GS75 Stealth GE75 Raider GP75 Leopard
Procesor Pana la Intel® Core™ i9 din generatia 10 Pana la Intel® Core™ i9 din generatia 10 Pana la Intel® Core™ i7 din generatia 10
Grafica Pana la NVIDIA® GeForce® RTX 2080 SUPER™
cu Max-Q design 8GB GDDR6
Pana la NVIDIA® GeForce® RTX 2080 SUPER™ 8GB GDDR6 Pana la NVIDIA® GeForce RTX™ 2070 8GB GDDR6
Sistem de operare Windows 10 Home / Windows 10 Pro Windows 10 Home / Windows 10 Pro Windows 10 Home / Windows 10 Pro
Display 17.3″ Full HD (1920×1080), 300 Hz Refresh Rate, IPS-Level panel (Optional) 17.3″ Full HD (1920×1080), 240 Hz Refresh Rate, IPS-Level thin bezel panel 17.3″ Full HD (1920×1080), 144 Hz Refresh Rate, IPS-Level thin bezel panel
Stocare 2 x NVMe M.2 SSD by PCIe Gen3 / SATA-SSD Combo Slot 1 x 2.5″ HDD + 1 x NVMe M.2 SSD by PCIe Gen3 Slot + 1 x NVMe M.2 SSD by PCIe Gen3 / SATA-SSD Combo Slot 1 x 2.5″ HDD + 1 x NVMe M.2 SSD by PCIe Gen3 Slot + 1 x NVMe M.2 SSD by PCIe Gen3 / SATA-SSD Combo Slot
Tastatura Tastatura cu iluminare RGB de la SteelSeries Tastatura cu iluminare RGB de la SteelSeries Tastatura cu iluminare RGB de la SteelSeries
Dimensiuni 396.1(W) x259.4(D) x20.25(H) mm 397(W) x 268.5(D) x 27.5(H) mm 398.5(W) x 272(D) x 28 (H) mm
Model GL75 Leopard GF75 Thin GF65/GF63 Thin
Procesor Pana la Intel® Core™ i7 generatia 10 Pana la Intel® Core™ i7 generatia 10 Pana la Intel® Core™ i7 generatia 10
Grafica Pana la NVIDIA® GeForce®
RTX™ 2070 8GB GDDR6
Up toPana la NVIDIA® GeForce®
RTX™ 2060 6GB GDDR6
Pana la NVIDIA® GeForce®
RTX™ 2060
6 GB GDDR6
Pana la NVIDIA® GeForce®
GTX 1650 Ti cu Max-Q Design
4 GB GDDR6
Sistem de operare Windows 10 Home / Windows 10 Pro Windows 10 Home / Windows 10 Pro Windows 10 Home / Windows 10 Pro
Display 17.3″ Full HD (1920×1080), 144 Hz Refresh Rate, IPS-Level thin bezel panel (optional) 17.3″ Full HD (1920×1080), 120Hz Refresh Rate, IPS level with ultra-thin bezel panel. (Optional) 15.6″ Full HD (1920×1080), 120Hz Refresh Rate, IPS level with ultra-thin bezel panel. (Optional)
Stocare 1 x 2.5″ HDD +
1 x NVMe M.2 SSD by PCIe Gen3 / SATA-SSD Combo Slot
1 x 2.5“ HDD + 1 x NVMe M.2 SSD by PCIe Gen3 / SATA-SSD Combo Slot 1 x 2.5“ HDD + 1 x NVMe M.2 SSD by PCIe Gen3 / SATA-SSD Combo Slot
Tastatura Tastatura de gaming de la SteelSeries (optional) Tastatura de gaming cu iluminare pure-red Tastatura de gaming cu iluminare pure-red
Dimensiuni 398.5(W) x 272(D) x 28(H) mm 397(W) x 260(D) x 22~23.1(H) mm 359(W) x 254(D) x 21.7(H) mm
Model Creator 17 Creator 15M Creator 17M
Procesor Pana la Intel® Core™ i7-10875H generatia 10 Pana la Intel® Core™ i7 generatia 10 Pana la Intel® Core™ i7 generatia 10
Grafica Pana la NVIDIA® GeForce®  RTX 2080 Super™
cu Max-Q design 8GB GDDR6
Pana la NVIDIA® GeForce
RTX™ 2060 6GB GDDR6
Pana la NVIDIA® GeForce
RTX™ 2060 8GB GDDR6
Sistem de operare Windows 10 Home / Windows 10 Pro Windows 10 Home / Windows 10 Pro Windows 10 Home / Windows 10 Pro
Display 17.3″ UHD (3840×2160),
MiniLED, HDR 1000, DCI-P3 100%, IPS-Level Thin Bezel
15.6” Full HD (1920×1080), close to 100%sRGB, IPS-Level Thin Bezel Display (Optional) 17.3” Full HD (1920×1080), close to 100%sRGB, IPS-Level Thin Bezel Display (Optional)
Stocare 2× M.2 SSD Combo Slot (NVMe PCIe Gen3 / SATA) 1× M.2 SSD Combo Slot(NVMe PCIe Gen3 / SATA)
1× M.2 SSD Slot(NVMe PCIe Gen3)
1× M.2 SSD Combo Slot (NVMe PCIe Gen3 / SATA)
1x 2.5″ SATA HDD
Dimensiuni 396.1(W)×259.4(D)×20.25(H)mm 359(W)×254(D)× 21.7(H)mm 397(W)×260(D)22~23.1(H)mm

Allview actualizează seria de notebook-uri Allbook Y cu o nouă generație de procesoare Intel

Allview anunță actualizarea seriei de notebook-uri Allbook Y cu o nouă generație de procesoare Intel, ce oferă performanțe sporite cu până la 50% față de modelul anterior. Având o greutate de doar 1.28 kg, dimensiuni mai mici decât o foaie de hârtie A4 (281.4×192.7 mm) și un design stilat tip flip & fold, notebook-ul convertibil Allbook Y-100 este soluția perfectă pentru aceia care caută în permanență fiabilitate, portabilitate și confort.

Performanțe crescute

La interior, device-ul este prevăzut cu procesor Intel Celeron® N4000, ce promite o viteză de reacție superioară, procesare grafică cu 20% mai mare și un consum de energie redus. Comparativ cu modelul precedent, noul procesor oferă performanțe sporite cu până la 50%, astfel Allbooy Y-100 are puterea de a aborda cu ușurință orice sarcină. Utilizatorii pot rămâne conectați la rețelele de socializare, pot rezolva task-urile de la birou, sau școală și pot face cumpărături online rapid și în siguranță folosind Allbook Y-100. Device-ul este configurat cu 4GB de memorie RAM și 32GB spațiu de stocare. Pentru o experiență de utilizare familiară, Allbook Y-100 vine cu Windows® 10 Home preinstalat, oferind o varietate mare de aplicații.

Gamă largă de interfețe pentru conectivitate

Deși Allbook Y-100 este incredibil de subțire și usor, dispune de o gamă largă de interfețe de conectivitate, pentru și mai multă flexibilitate:  2 porturi USB 3.0 Type A, câte unul pe fiecare parte, un port mini HDMI, un cititor de carduri micro SD și o mufă pentru căști.

Preț

Allbook Y-100 este disponibil la prețul recomandat de 1399 lei. Mai multe informații despre Allbook Y-100 găsiți pe www.allview.ro/allbooky-100/

Despre Allview

Creat în 2004, Allview este brandul autohton de smartphone-uri și tablete numărul 1 din România. În 2010, Allview a fost prima companie din România care a lansat o tabletă PC, în anul 2011, primul smartphone sub brand românesc, iar în 2013 primul smartphone single SIM din portofoliu. În 2016, proiectul Allview Smart Home a diversificat portofoliul companiei cu o soluție complexă de automatizare și monitorizare a locuinței. În 2017 Allview a dezvoltat primul smartphone cu asistent vocal în limba română – AVI, iar la finalul lui 2018 a fost semnat contractul cu Google™ pentru comercializarea Smart TV-urilor cu Android TV™ și Google Assistant™ integrat. Brandul Allview este prezent pe piața IT&C din Polonia, Bulgaria, Germania, Spania, Ungaria, Olanda, Moldova, Republica Cehă, Malta, Grecia, Lituania, Letonia și Estonia. Viziunea Allview este de a oferi tehnologii avansate și accesibile, sub un brand românesc.

Acer anunță noile notebook-uri de gaming Predator Triton 500 și Nitro 5 echipate cu cele mai noi procesoare Intel Core din a 10-a generație

Predator Triton 500 este echipat cu cele mai noi procesoare grafice NVIDIA® GeForce® RTX 2080 SUPER™

Cuprins

  • Noile Predator Triton 500 și Nitro 5 sunt echipate cu procesoareIntel® Core din a 10-a generație, cele mai noi procesoare grafice NVIDIA® GeForce RTX SUPER și GTX și display cu rate rapide de refresh de până la 300 Hz pe Triton 500 și până la 144 Hz pe Nitro 5, ambele cu o latență de doar 3 ms
  • Predator Triton 500 este un notebook de gaming puternic, ideal pentru streameri sau pentru cei care au nevoie să facă editare video fără a fi blocați la un birou
  • Acer Nitro 5 oferă performanța atât de necesară în jocuri la un preț accesibil

Acer anunță astăzi noile sale notebook-uri de gaming Predator Triton 500 și Acer Nitro 5. Pe lângă evoluția semnificativă în ceea ce privește performanțele termice, ambele dispozitive vin cu cele mai noi procesoare Intel Core din a 10-a generație și recent anunțatele procesoare grafice NVIDIA GeForce RTX SUPER și GTX.

„Pe lângă cele mai noi procesoare și plăci grafice, am făcut actualizări extrem de interesante pentru Predator Triton 500 și Acer Nitro 5 în acest an”, a declarat James Lin, General Manager, Notebooks, IT Products Business, Acer. „Cel mai important este că am aplicat o nouă tehnologie termică, care menține dispozitivele reci, pentru ca jucătorii să se bucure de îmbunătățirea performanței oferită de noile tehnologii.”

Predator Triton 500 – Performanțe de top și răcire de ultimă generație

Echipat cu cele mai noi procesoare Intel® Core™ din a 10-a generație pentru performanțe de top și grafică până la NVIDIA GeForce RTX 2080 SUPER™ sau SUPER 2070 cu design Max-Q, Predator Triton 500 este capabil să facă față celor mai dificile provocări. Alături de acestea, laptopul oferă până la 7,5 ore durată de viață a bateriei și permite o productivitate impresionantă, fiind o alegere excelentă și pentru profesioniștii care doresc să se joace. Ecranul său IPS de 300 Hz, cu un timp de răspuns overdrive de 3 ms, afișează toată acțiunea cu detalii sublime și culori vii și acoperă 100% din gama de culori sRGB, în timp ce suportă vizualizări cu unghi larg. Tehnologia NVIDIA G-SYNC™ elimină întreruperile și minimizează lag-ul.

Predator Triton 500 este dotat cu un controler wireless Killer™ Wi-Fi 6 AX1650i, un control Ethernet E3100G și Control Center 2.0 pentru a duce calitatea conexiunii de rețea către noi niveluri, asigurând prioritatea lățimii de bandă pentru aplicațiile de importanță critică. Toată această putere este încadrată de un șasiu metalic cu o grosime de doar 17,9 mm și o greutate de 2,1 kg, rame înguste și un raport screen-to-body de 81%. Notebook-ul are până la 32 GB memorie DDR4 și o capacitate de stocare de până la 2 TB pe SSD NVMe RAID 0.

Vortex Flow: Tehnologie de răcire unică

Predator Triton 500 prezintă tehnologia Vortex Flow de la Acer, un nou design care implică trei ventilatoare personalizate, amplasate strategic în șasiu, care lucrează în tandem pentru a crește fluxul de aer suplimentar, reducând totodată zgomotul. Acest lucru este îmbunătățit în continuare și prin tehnologia CoolBoost™ care crește viteza ventilatorului pentru performanțe îmbunătățite. Jucătorii pot monitoriza temperatura dispozitivului și pot regla viteza ventilatorului prin interfața de utilizare PredatorSense.

Sistemul inovator de răcire al notebook-ului oferă, de asemenea, un ventilator metalic 3D AeroBlade™ din a 4-a generație care a fost special conceput pentru a maximiza fluxul de aer și a reduce zgomotul. Prin adăugarea a cinci conducte de căldură, noul Predator Triton 500 oferă o performanță termică îmbunătățită cu 33% față de omologul său din 2019.

Acer Nitro 5

Noul Acer Nitro 5 este echipat cu un procesor până la Intel® Core™ i7 din a 10-a generație de 5 GHz și opțiunile grafice oferite de noile plăci video GeForce RTX 2060, GeForce GTX 1650Ti sau 1650. Notebook-ul este livrat cu până la două SSD PCle M.2 și un HDD de 1 TB pentru stocare și până la 32 GB RAM DDR4 în două sloturi DIMM ce pot fi upgradate de utilizator. Disponibile cu display IPS FHD de 15,6 inci, jucătorii vor aprecia în mod deosebit îmbunătățirile semnificative ale noilor modele 2020. Modelele cu rate de refresh de 144 Hz sau 120Hz și un timp de răspuns de 3 ms asigură un joc fără cusur, care prinde viață pe ecranul 72% NTSC, de 300-niti al dispozitivului.

Acer Nitro 5 oferă mai multe soluții termice inovatoare pentru a maximiza eficiența de răcire chiar și în condiții de încărcare ridicată. Dispune de un sistem de răcire cu dublu ventilator, care profită de orificiile de admisie/evacuare plasate strategic și de cele patru orificii de ventilare pentru a obține o îmbunătățire generală a performanței termice de 25% față de modelul din 2019. Acest lucru este optimizat suplimentar prin tehnologia CoolBoost™ capabilă să crească viteza ventilatorului cu 10% și răcirea CPU/GPU cu 9%. Nou pentru modelul din acest an, Intel Wi-Fi 6 AX201 (802.11ax) și Killer Ethernet E2600 măresc stabilitatea și performanța rețelei, permițând jucătorilor să profite din plin de aceste îmbunătățiri termice.

Prețuri și disponibilitate

Laptopurile de gaming Predator Triton 500 vor fi disponibile în EMEA din luna mai, la prețuri începând de la 1,899 euro.

Laptopurile de gaming Acer Nitro 5 vor fi disponibile în EMEA din luna mai, la prețuri începând de la 899 euro.

Specificațiile exacte, prețurile și disponibilitatea pot varia în funcție de regiune. Pentru a afla mai multe despre disponibilitatea, specificațiile produselor și prețurile pe anumite piețe, vă rugăm să contactați cel mai apropiat retailer Acer prin www.acer.com

Noile laptopuri de gaming Lenovo™ Legion sunt echipate cu tehnologii NVIDIA® și Intel® de ultimă generație

Lenovo Legion™ le oferă pasionaților de gaming experiențe mai captivante, odată cu lansarea noilor laptopuri ce completează portofoliul companiei. Cele mai noi dispozitive Legion vor fi echipate cu cea mai recentă placă grafică NVIDIA GeForce RTX 2080 SUPER cu design Max-Q și procesoare Intel Core H-Series până la generația a 10-a.

Lenovo Legion 7i le va oferi gamerilor viteze mai mari și noi experiențe a jocurilor de tip AAA de astăzi, datorită tehnologiei GeForce RTX SUPER cu design Max-Q. La rândul său, Lenovo Legion 5i va fi disponibil cu placă grafică de până la RTX 2060. Noile laptopuri Lenovo Legion vor fi compatibile cu tehnologia NVIDIA G-SYNC™, ce oferă o experiență de gaming mai captivantă, fără întreruperi sau lag-uri. Noile PC-uri vor fi echipate cu cele mai recente procesoare Intel Core H-Series de până la generația a 10-a.

În plus, Lenovo Legion 7i și Lenovo Legion 5i vor fi primele produse compatibile cu tehnologia NVIDIA Advanced Optimus, ce oferă o mai bună eficiență a bateriei.1 Dezvoltată în colaborare cu NVIDIA, tehnologia Advanced Optimus detectează sarcinile plăcii grafice și conectează automat la ecran fie placa grafică NVIDIA (pentru operațiuni intense), fie procesoarele grafice integrate (pentru operațiuni mai puțin solicitante). Astfel, tehnologia ajută la păstrarea duratei de viață a bateriei în timpul consumului mai puțin intens și oferă performanță maximă și în timpul gaming-ului.

Laptopurile Lenovo Legion 5i și Lenovo Legion Y540 cu placa grafică RTX 2060 vor fi disponibile cu un preț de pornire de 999 de dolari. Laptopurile Lenovo Legion 7i și Lenovo Legion Y740 cu placa grafică RTX 2070 vor fi disponibile cu un preț de pornire de 1.199 de dolari.

Accesați Lenovo StoryHub pentru mai multe detalii despre noile laptopuri Lenovo Legion 7i și 5i, precum și despre noi oferte suplimentare de jocuri. Pentru mai multe informații despre partenerii noștri, accesați anunțul Intel aici și anunțul NVDIA aici.

Pe baza datelor NVIDIA din martie 2020

LENOVO, LENOVO LEGION sunt mărci comerciale ale Lenovo. NVIDIA, GEFORCE, GEFORCE RTX SUPER și G-SYNC sunt mărci comerciale ale NVIDIA Corporation. Intel, logo-ul Intel și alte mărci Intel sunt mărci înregistrate ale Intel Corporation sau ale filialelor sale. Alte nume și mărci pot fi revendicate drept proprietatea altora. Toate celelalte mărci comerciale aparțin proprietarilor de drept. © 2020, Lenovo Group Limited.

Despre Lenovo

Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) este o companie globală din top Fortune 500, în valoare de 50 mld. USD, cu 57.000 de angajați în 180 de țări. Cu viziunea tehnologiilor mai inteligente disponibile pentru întreaga lume, Lenovo dezvoltă tehnologie inovatoare care contribuie la dezvoltare unei societăți digitale sustenabile și de încredere. Prin crearea și dezvoltarea celui mai complex portofoliu de infrastructură și dispozitive inteligente din lume, Lenovo susține procesul Intelligent Transformation, pentru a permite experiențe și oportunități mai bune pentru milioane de utilizatori din întreaga lume. Pentru mai multe detalii, vă rugăm vizitați  https://www.lenovo.com, urmăriți-ne pe LinkedInFacebookTwitterYouTube, Instagram, Weibo și citiți cele mai noi informații pe Storyhub.

Sterling by Music Man SUB SR30 Sting Ray HH SBK

Konica Minolta, lider incontestabil pe piața multifuncționalelor laser A3, extinde seria de echipamente office, prin lansarea noului bizhub 225i, care, datorită dimensiunilor sale compacte, își poate găsi locul chiar și în birourile mici. Poziționat în gama i-Series, noul sistem MFP A3 alb-negru va simplifica fluxurile de lucru din departamentele mici și medii ale companiilor. bizhub 225i este un adevărat multifuncțional monocrom A3, cu o viteză de printare și copiere de până la 22 ppm A4.

Jürgen Dobbrunz, Director de planificare a produselor, Konica Minolta Business Solutions Europe: “În ziua de astăzi, un multifuncțional fiabil și ușor de utilizat este indispensabil și reprezintă una dintre condițiile de bază pentru crearea unui mediu de muncă productiv. Noul echipament bizhub 225i este ușor de utilizat, iar gama generoasă de funcții pe care le deține îi permite să răspundă cu succes la aproape orice lucrare ce necesită tipărire zilnică. Astfel, fiecare angajat va avea mai mult timp pentru activități adiacente, acest lucru generând o productivitate mai ridicată și o valoare adăugată companiei în care își desfășoară activitatea.”

Noul multifuncțional bizhub 225i prezintă caracteristici îmbunătățite, precum o capacitate flexibilă a tăvilor pentru încărcarea cu hârtie, care pot accepta până la 1350 de coli.Astfel, vor fi evitate întreruperile frecvente pentru încărcarea hârtiei. În plus, datorită celor cinci tăvi, bizhub 225i oferă posibilitatea introducerii a cinci tipuri diferite de hârtie concomitent. De asemenea dispune de o imprimare facilă a documentelor pe o singură față sau, opțional, printare duplex.

Noul sistem compact oferă, standard, posibilitatea scanării color. Echipamentul trimite documentele scanate către o varietate de destinații precum e-mail, FTP, SMB și permite, de asemenea, scanarea TWAIN, prezentând astfel funcționalități complete de rețea oferite de placa integrată. Cu ajutorul funcției standard de scanare direct către USB, orice solicitare de ultim moment poate fi ușor îndeplinită prin scanarea informațiilor necesare direct de la un bizhub 225i către un memory stick USB.

Pentru joburi precum copierea sau scanarea documentelor față-verso, sistemul poate fi echipat, opțional, cu un alimentator duplex de documente. Acesta scanează originalele cu viteze de până la 55 imagini pe minut și procesează automat documentele cu două fețe.

Datorită designului său compact și tonerului cu biomasă Simitri HD integrat, noul multifuncțional bizhub 225i îndeplinește cele mai înalte standarde ecologice. Ca dovadă a acestui lucru, acesta prezintă certificarea Blue Angel, iar valoarea TEC poate îndeplini cu succes criteriile Energy Star 3.0.

Despre Konica Minolta Business Solutions România

Konica Minolta Business Solutions România, filială a Konica Minolta Business Solutions Europa, a fost înfiinţată la 1 octombrie 2003, pe structurile companiei Minolta România, existente pe piaţa locală încă din 1991, ca urmare a fuziunii la nivel internaţional dintre Minolta Co. şi Konica Corporation, care a generat noua companie Konica Minolta Holdings, Inc.

Konica Minolta Business Solutions România a păstrat structurile şi reţeaua de vânzări ale Minolta România, beneficiind de experienţa a peste 27 ani de existenţă pe piaţa românească şi de o reţea de distribuţie de peste 60 de parteneri. Ca în anii precedenţi, rezultatele anului 2019 plasează Konica Minolta în topul furnizorilor de echipamente de birou din România.

Konica Minolta Business Solutions România distribuie şi asigură servicii pentru echipamente multifuncţionale, faxuri, imprimante, echipamente de tipar digital şi oferă Servicii Optimizate de Printare, bazate pe soluţii complete de management al documentelor. Furnizor de top de servicii complete de management al informațiilor, compania pune la dispoziția clienților soluții software de ultimă generație în domeniul infrastructurii și securității IT atât on premise, cât și în cloud.

Imagini ale produselor Konica Minolta sunt disponibile pe www.konicaminolta-images.eu.

Termeni şi nume de produse pot fi mărci comerciale sau mărci înregistrate ale proprietarilor lor, recunoscute ca atare.

Măsuri de precauție luate de Nokian Tyres pentru a asigura continuitatea activității și sănătatea angajaților

Nokian Tyres și Vianor monitorizează constant evoluția COVID-19 la nivel global, luând măsurile adecvate pentru a asigura sănătatea și siguranța angajaților și a reduce impactul asupra clienților. Astfel, compania stabilește noi măsuri legate de fluxul activităților operaționale.

Nokian Tyres urmărește îndeaproape actualizările organizațiilor de sănătate globale și urmează recomandările emise de administrațiile locale în toate zonele în care operează. Compania ia toate măsurile de precauție necesare pentru a garanta siguranța angajaților.

Astfel, compania a anunțat recent că va opri temporar producția în fabrici, cu scopul de a garanta sănătatea și siguranța angajaților săi.

Închiderea fabricii Dayton a avut loc pe 27 martie și va dura cel puțin două săptămâni. La fabrica Nokian Tyres din Vsevolozhsk, Rusia, producția a fost întreruptă de luni, 30 martie, și va dura o săptămână. Chiar dacă aceste fabrici își opresc, pentru moment, liniile de producție, Nokian Tyres va continua să livreze clienților produse din depozitelele regionale. Mai multe informații despre fabricile din SUA și Rusia se pot găsi aici.

Deși Rusia și-a închis granițele pe 29 martie, transportul rutier de mărfuri este încă în desfășurare. Fabrica Nokian Tyres din Vsevolozhsk este situată la aproximativ 35 de kilometri de orașul Sankt Petersburg, având program normal de funcționare în această perioadă.

Am finalizat demersurile necesare pentru ambele fabrici și suntem pregătiți să respectăm toate normele de protecție impuse de autoritățile locale. Compania va continua să ia toate măsurile de precauție, pentru a contribui la limitarea răspândirii COVID-19.”, a declarat Esa Eronen, SVP, Supply Operations, Nokian Tyres.

Negocierile legate de cooperarea cu întregul personal Nokian Tyres și Vianor din Finlanda – Nokian Tyres plc, Nokian Heavy Tyres Ltd, Vianor Holding Oy și Vianor Oy –  s-au încheiat pe 27 martie. În urma acestora, 1.630 de angajați din Finlanda vor fi disponibilizați temporar, durata variind în funcție de responsabilitățile profesionale ale fiecăruia, până la maximum 90 de zile de persoană în cursul acestui an. În cadrul companiei Vianor Oy, calendarul este prelungit până în februarie 2021.

Fabrica Nokia din Finlanda va fi închisă timp de două săptămâni, începând cu 6 aprilie. Va fi oprită atât producția de anvelope Nokian Tyres pentru autoturisme, cât și producția de anvelope Nokian Heavy Tyres pentru utilaje grele.

Printre măsurile luate de companie, se mai numără și suspendarea temporară a tuturor călătoriilor în scop de afaceri. Compania a emis reguli de auto-carantină, timp de 14 zile, tuturor angajaților care au călătorit, pe plan internațional, în zone cu focar ridicat. În majoritatea țărilor, Nokian Tyres a adoptat un program de muncă de la distanță, ținând cont și de natura fiecărui loc de muncă.

În Spania, lucrările de construcție ale noului centru de testare Nokian Tyres au fost oprite pentru moment. Contractorii își vor relua activitatea imediat după ce situația va permite, însă această pauză va decala data inițială stabilită pentru finalizarea proiectului.

Încă de la începutul răspândirii puternice a virsului în China, Nokian Tyres a activat proiectul Business Continuity Program, pentru a garanta siguranța angajaților și livrarea către clienți. Strategia puternică este punctul forte al rețelei de livrare Nokian Tyres, astfel că au fost luate măsuri suplimentare pentru a asigura livrările către clienți. Parte din acest proiect a fost și interzicerea vizitelelor în fabricile Nokian Tyres.

Compania anunță că a luat măsuri suplimentare pentru a se asigura că aprovizionarea cu materii prime își păstrează cursul firesc în perioada următoare. Majoritatea furnizorilor de materii prime cu care Nokian Tyres colaborează își desfășoară activitatea în mod normal.

Cu toate acestea, pot apărea întârzieri în livrări și transporturi. Există, însă, stocuri de siguranță care pot acoperi întârzierile prevăzute pentru perioada următoare.

Nokian Tyres monitorizează îndeaproape situația și actualizează constant măsurile de precauție stabilite intern.

Mai multe informații: https://www.nokiantyres.com/company/publications/releases/