Posesorii de smartphone Huawei pot plăti contactless prin NFC indiferent de banca ale cărei servicii le folosesc

Telefoanele din seria HUAWEI P50 sunt cele mai noi smartphone-uri care permit efectuarea de plăți mobile NFC în România

 

București, 19 ianuarie 2022 – Huawei Consumer Business Group a completat dezvoltarea ecosistemului de aplicații ale smartphone-urilor prin adăugarea aplicației financiare Curve Pay, care permite efectuarea plăților contactless prin NFC pe smartphone-urile din seria HUAWEI P50 și alte dispozitive HMS, cum ar fi HUAWEI nova 9. Aplicația funcționează cu orice bancă sau furnizor de carduri, indiferent de locația utilizatorului și este disponibilă în CEE și țările nordice. De asemenea, începutul de an vine cu noi lansări pentru Huawei, astfel, compania pregătește lansarea a două modele noi și anume HUAWEI P50 Pro și HUAWEI P50 Pocket.

Huawei Curve Pay

Pentru a celebra lansarea celor mai noi modele de smartphone-uri, HUAWEI P50 Pro și HUAWEI P50 Pocket, Huawei vine în întâmpinarea pasionaților de tehnologie cu o campanie care oferă premii atractive și vouchere celor care se abonează la newsletter-ul dedicat. Astfel, până pe 26 ianuarie, cei care se înscriu primesc automat vouchere pentru achiziționarea celor două telefoane din seria P50 și au șansa să câștige unul dintre cele 4 telefoane HUAWEI P50 Pocket și 14 telefoane HUAWEI nova 9.

Plăți contactless NFC indiferent de banca folosită

Prin combinarea tuturor cardurilor lor de debit, credit și fidelitate în noua aplicație financiară Curve Pay, utilizatorii au acces imediat la plățile contactelss prin telefon. Aplicația va oferi și opțiuni de rambursare de la sute de branduri populare și va oferi o imagine completă a tuturor cheltuielilor, împreună cu informații utile disponibile chiar și în monede diferite. În plus, utilizatorii Huawei vor avea acces la un curs de schimb valutar corect, fără comisioane ascunse, călătorind astfel fără a avea vreo grijă legată de bani.

Huawei Curve Pay (2)

„Utilizatorii Huawei pot plăti pur și simplu cu telefonul. Oferim acum o soluție de plată mobilă testată, ușor de utilizat și extrem de funcțională, independentă de bancă și card, ideală pentru consumatorii noștri răspândiți în atât de multe țări din Europa”, a declarat Derek Yu, Președinte Europa Centrală și de Est, Țările Nordice și Regiunea Canada. „Este o veste extraordinară pentru utilizatorii seriei HUAWEI P50, care pot accesa aplicația și pot începe să folosească imediat smartphone-ul pentru a efectua plăți contactless prin NFC”.

În cazul în care utilizatorii realizează o plată și apoi își dau seama că au folosit cardul de debit greșit, aplicația le permite să revină asupra deciziei și să selecteze un alt cont pentru a efectua tranzacția, într-un termen de 90 de zile. În plus, aplicația dispune de un mod „anti-embarrassment”, care schimbă automat cardurile în cazul în care contul implicit nu are fonduri suficiente.

Huawei Curve Pay (3) (1)

“Misiunea noastră este să simplificăm aspectele financiare din viețile oamenilor, iar lansarea Curve Pay pentru utilizatorii Huawei ne permite să ajungem la cât mai mulți oameni în Europa. Oricine ar trebui să aibă acces la soluții de plată inteligente și ne bucurăm de faptul că putem contribui la facilitarea experienței consumatorilor noștri prin plăți contactless, recompense, și până la urmă, simplitate și confort.”, a declarat Shachar Bialick, Fondator și CEO al Curve Pay.  

Plățile contactless realizate prin tehnologia NFC sunt disponibile pentru toți utilizatorii seriei HUAWEI P50 și altor smartphone-uri HMS, iar numărul de carduri de debit sau de credit care pot fi adăugate în contul Curve Pay este nelimitat. Aplicația le va oferi utilizatorilor și o defalcare a sumei cheltuite și va afișa o privire de ansamblu a tuturor soldurilor bancare conectate, pentru un control mai bun al cheltuielilor.

Utilizatorii de smartphone-uri care s-au înregistrat în aplicația financiară Curve Pay prin AppGallery vor primi în plus 1% cashback în primele 30 de zile și 5% cashback pentru achizițiile din Huawei e-shop din Polonia, Republica Cehă și România.

Colaborarea dintre Huawei și aplicația financiară Curve Pay este parte din strategia celor două companii de a ajuta cât mai mulți oameni să plătească prin telefon în 2022 și mai departe.

Aplicația financiară Curve Pay este disponibilă în următoarele țări din CEE și regiunea nordică: România, Polonia, Ungaria, Bulgaria, Republica Cehă, Grecia, Austria, Suedia, Slovacia, Croația, Norvegia, Danemarca, Lituania, Slovenia, Finlanda, Letonia, Cipru și Estonia.

Despre AppGallery

AppGallery este un ecosistem inteligent și inovator, care le permite dezvoltatorilor să creeze experiențe unice pentru consumatori. HMS Core permite aplicațiilor să fie integrate pe diferite dispozitive, oferind mai mult confort și o experiență mai simplă – iar acest lucru face parte din strategia extinsă „1+8+N” a Huawei.

Cu AppGallery, viziunea noastră este de a crea o platformă deschisă, inovatoare de distribuție a aplicațiilor, care să fie accesibilă consumatorilor și, în același timp, de a proteja cu strictețe confidențialitatea și securitatea utilizatorilor, oferind în același timp o experiență unică și inteligentă. Fiind unul din primele trei magazine de aplicații la nivel global, AppGallery oferă o mare varietate de aplicații globale și locale în 18 categorii, incluzând navigare & transport, știri, social media și multe altele. AppGallery este disponibil în peste 170 de țări și regiuni cu peste 560 de milioane de utilizatori activi lunar la nivel global. Huawei a colaborat cu 5,1 milioane de dezvoltatori din întreaga lume, iar în 2020 descărcările totale din AppGallery au ajuns la 384,4 miliarde.

Pentru actualizări despre AppGalery, ne puteți urmări pe:

URL: https://consumer.huawei.com/en/mobileservices/appgallery/

Facebook: https://www.facebook.com/AppGalleryOfficialPage/

Twitter: https://twitter.com/AppGallery

Instagram: https://www.instagram.com/_appgallery/

YouTube:https://youtube.com/AppGallery

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/huawei-app-gallery/

Despre Huawei Consumer Business Group

Produsele și serviciile Huawei sunt disponibile în peste 170 de țări, deservind mai mult de o treime din populația lumii. Compania are 14 centre de cercetare și dezvoltare în țări precum Statele Unite, Germania, Suedia, Rusia, India și China. HUAWEI Consumer BG este una dintre cele 3 filiale ale companiei și include smartphone-uri, computere și tablete, dispozitive portabile și servicii cloud etc. Cu peste 33 de ani de experiență în domeniul telecomunicațiilor, HUAWEI oferă tehnologii inovatoare consumatorilor de pretutindeni.

Pentru mai multe informații, vizitați: http://www.huaweistore.ro.

Pentru noutăți despre Huawei Consumer BG, urmați-ne pe:

Facebook: https://www.facebook.com/huaweimobilero/

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobilero/

YouTube: Huawei Mobile Romaina

Community: Comunitatea Huawei

Despre Curve Pay

Curve Pay este o aplicație financiară. Are misiunea de a fi ghișeul unic pentru toate nevoile financiare ale consumatorului; un singur punct de acces la o gamă largă de produse și servicii financiare, care reunește toți banii tăi într-un singur smart card și într-o aplicație și mai inteligentă. Spre deosebire de alte servicii disponibile pe piață astăzi, Curve Pay le permite clienților să se conecteze și să-și supraalimenteze băncile moștenite până în secolul 21, fără a părăsi banca sau a se înscrie la o nouă bancă. Curve Pay este disponibil pe 31 de piețe din Regatul Unit și din Spațiul Economic European (SEE).

Curve acceptă rețelele Mastercard®, Visa și Diners Club. Cardul Curve și banii electronici, aferente cardurilor emise în Regatul Unit, sunt emise de Curve UK Limited, autorizată în Regatul Unit de către Autoritatea de Conduită Financiară să emită monedă electronică (număr de referință fermă 900926) în conformitate cu Regulamentele privind monedă electronică din 2011. Curve Card și e-money, aferente cardurilor emise în SEE, sunt emise de Curve Europe UAB, autorizată în Lituania de Banca Lituaniei (licență pentru instituția monetară electronică nr. 73 eliberată la 22 octombrie 2020) sub Republica Lituania Legea privind moneda electronică și instituțiile de monedă electronică.

Pentru mai multe informații, accesați www.curve.comwww.curve.com/flex, urmăriți-ne pe LinkedIn, Twitter @imaginecurve și Instagram @imaginecurve sau dați like paginii noastre de Facebook.

COMPETIȚIILE STUDENT ȘI YOUTH 2022 AU FOST ANUNȚAȚI PARTICIPANȚII DE PE LISTA SCURTĂ EXPOZIȚIE: 13 APRILIE – 2 MAI 2022 l SOMERSET HOUSE, LONDRA

World Photography Organisation anunță fotografii selectați pe lista scurtă în cadrul competițiilor Student și Youth ale Sony World Photography Awards 2022. Câștigătorii premiilor Student Photographer of the Year și Youth Photographer of the Year vor fi anunțați pe 12 aprilie, iar lucrările lor vor fi prezentate la expoziția Sony World Photography Awards 2022 ce va avea loc la Somerset House din Londra.

 

LISTA SCURTĂ A COMPETIȚIEI STUDENT

 

Lista scurtă a categoriei Student prezintă o serie de lucrări realizate de 10 studenți formați în principalele instituții internaționale de învățământ superior. Pentru competiția din 2022, elevii au fost invitați să înscrie o serie de cinci până la zece imagini, realizate pe baza brief-ului denumit Conexiuni (Connections). În ultimii doi ani a trebuit să ne gândim diferit la modul în care ne conectăm unii cu ceilalți, în mai multe moduri decât ne-am fi putut imagina. Lucrările selectate au fost alese pentru răspunsurile nuanțate și inteligente la aceste cerințe.

Legăturile cu identitatea culturală și comunitatea sunt explorate de mai multe proiecte, cum ar fi The Identity of Holland realizată de Ezra Bohm (Olanda, Nederlandse Acedemie voor Beeldcreatie), care se concentrează asupra locuitorilor din satul olandez Urk, ultima regiune din țară în care oamenii încă poartă veșmintele tradiționale; Becoming South African realizată de Aidan Murgatroyd (Africa de Sud, Stellenbosch Academy of Design and Photography) urmărește călătoria fotografului în căutarea unei mai bune înțelegeri și a unui sentiment de legătură cu țara sa de origine după o absență îndelungată; Theologians realizată de Sergey Pronin (Federația Rusă, Docdocdoc School of Modern Photography) surprinde participanții care caută o legătură spirituală în tabăra de vară a Facultății de Teologie a Universității Ortodoxe Sf. Tihon; The Butcher realizată de Dennis Mubanga Kabwe (Zambia, Open Window University Zambia) imortalizează un măcelar aflat la locul de muncă din inima pieței; și Cariño realizată de Chris Rosas Vargas (SUA, Parsons), ce reprezintă o serie de portrete emoționante ale spațiilor publice din Bronx și Harlem;

Mai departe, seria explorează conexiuni prin reprezentări ale ideii de apropiere și comunicate, precum în Tiramisu realizată de Alexander Komenda (Canada, Aalto University din Finlanda), care prezintă colaborările jucăușe ale lui Komenda cu ai săi colegi studenți pentru a ajuta la trecerea timpului în perioada carantinei; și Disconnected realizată de Oriel Naxhielly Martins (Armenia, ENFO Escuela De Fotografía, Argentina), unde fotograful se concentrează asupra momentelor de intimitate fizică și a luptei de a face față izolării în timpul pandemiei.

Legăturile cu trecutul și cu istoria familiei s-au aflat, de asemenea, în centrul mai multor proiecte, printre care se numără și Connections realizat de Sachi Deshmukh (India, Nuova Accademia di Belle Arti, Italia), care juxtapune trecutul și prezentul prin fotografiile vechi ale părinților săi, proaspăt căsătoriți la vremea aceea, ținute de mâinile lor acum îmbătrânite și legate între ele cu un fir roșu; Memories of Family realizată de Xu Han (China Mainland, Nanjing University of the Arts) utilizează imagini abstracte de prim-plan ale unor picături de vopsea și modele pentru a explora relația fotografului cu familia; și Even When We’re Breathing, We’re Moving realizată de Angela Stoll (Australia, University of Wollongong) explorează ideea mișcării ca trecere a timpului prin imagini alb-negru cu expunere lungă a unui dansator într-un spațiu abandonat.

Câștigătorul categoriei Student Photographer of the Year 2022 va fi selectat din cei 10 studenți și anunțat pe 12 aprilie. Alături de universitatea sa, câștigătorul va primi un echipament de imagistică digitală Sony în valoare totală de 30.000 de dolari.

Lista scurtă a categoriei Student din acest an a fost selectată de Colin Czerwinski, Fondatorul revistei NOICE.

 

LISTA SCURTĂ A CATEGORIEI YOUTH

 

Lista scurtă a competiției Youth prezintă șapte câștigători ai categoriei din iunie până în decembrie 2021, care au răspuns fiecare la o temă lunară diferită.

Câștigătorul competiției din luna iunie, Elijah Baptiste (SUA, 15 ani, Compoziție & Design) și-a fotografiat subiectul legat la ochi, din spate, alegând o prezentare în alb-negru și subliniind grația posturii sale. Zinuo Shi (China Continentală, 17 ani, Fotografie stradală) surprinde două femei aflate într-o conversație într-o piață, în timp ce în prim plan afișul cu sus în jos al unui model oferă imaginii o tușă suprarealistă. Emery Sanderson (Canada, 19 ani, Peisaj) a surprins o scenă senină înzăpezită, întreruptă doar de o figură solitară și de urmele pe care le-au lăsat în urmă. De asemenea, Cameron Borg (Australia, 17 ani, Cultură & Călătorii) înfățișează un om singuratic pus în fața naturii, de data aceasta un surfer fotografiat de sus în valurile agitate. Imaginea lui Rayhan Mundra’s (USA, 15 ani, Viață sălbatică & Natură) surprinde un urs brun în fracțiunea de secundă în care prinde un somon dintr-un pârâu. Tri Nguyen (Vietnam, 18 ani, Portret) folosește o oglindă stradală pentru a crea un portret din două unghiuri, în strălucirea luminii lunii. Benjamin Joel (USA, 17 ani, Open Call) a captat puterea și determinarea unui campion național la scrimă.

Youth Photographer of the Year este evaluat de Hideko Kataoka, Director of Photography la Newsweek Japonia. Câștigătorul va primi o gamă largă de echipamente de imagistică digitală Sony pentru a-și hrăni viziunea.

Câștigătorii competițiilor Student, Youth, Open și Professional de la Sony World Photography Awards 2022 vor fi anunțați pe 12 aprilie 2022. Pentru mai multe informații despre viitoare anunțuri și câștigători, accesați www.worldphoto.org

LISTA SCURTĂ A COMPETIȚIEI STUDENT 2021

 

Aidan Murgatroyd, Africa de Sud

Academia de Design și Fotografie Stellenbosch

Alexander Komenda, Canada

Universitatea Aalto, Finlanda

Angela Stoll, Australia

Universitatea din Wollongong

Chris Rosas Vargas, SUA

Parsons

Dennis Mubanga Kabwe, Zambia

Universitatea Open Window Zambia

Ezra Bohm, Olanda

Nederlandse Acedemie voor Beeldcreatie

Oriel Naxhielly Martins, Armenia

ENFO Escuela De Fotografía, Argentina

Sachi Deshmukh, India

Nuova Accademia di Belle Arti, Italy

Sergey Pronin, Federația Rusă

Școala de Fotografie Modernă Docdocdoc

Xu Han, China Continentală

Universitatea de Arte din Nanjing

LISTA SCURTĂ A COMPETIȚIEI YOUTH 2021
COMPOZIȚIE & DESIGN:  Elijah Baptiste, SUA
FOTOGRAFIE STRADALĂ:  Zinuo Shi, China Continentală
PEISAJ:  Emery Sanderson, Canada
CULTURĂ & CĂLĂTORIE:  Cameron Borg, Australia
VIAȚĂ SĂLBATICĂ & NATURĂ:  Rayhan Mundra, SUA
PORTRET:  Tri Nguyen, Vietnam
OPEN CALL: Benjamin Joel, SUA

 

 

 
NOTE

despre SONY WORLD PHOTOGRAPHY AWARDS

Produsă de World Photography Organisation, competiția de nivel internațional Sony World Photography Awards reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente din calendarul fotografic global. Aflată la cea de-a 13a ediție, expoziția cu intrare liberă este o voce a fotografiei globale și oferă o perspectivă vitală asupra artei fotografice contemporane. Aflată deja la cea de-a 15a ediție, competiția cu înscriere gratuită reprezintă o voce globală a fotografiei, oferind perspective vitale în ceea ce privește fotografia contemporană și oferindu-le atât artiștilor consacrați, cât și celor în curs de formare, Sony World Photography Awards oferă oportunități pentru expunerea muncii lor, la nivel mondial. În plus, competiția recunoaște munca celor mai influenți artiști care lucrează în acest mediu, prin intermediul Outstanding Contribution to Photography Awards; printre cei care au primit această distincție se numără Martin Parr, William Eggleston și Nadav Kander, Gerhard Steidl, Graciela Iturbide. Premiile promovează lucrările fotografilor câștigători și ale celor aflați pe lista scurtă, în cadrul unei expoziții prestigioase anuale organizate la Somerset House din Londra. Pentru rezervarea de bilete, accesați worldphoto.org/sony-world-photography-awards-exhibition

 

 

DESPRE WORLD PHOTOGRAPHY ORGANISATION

Organizația Mondială a Fotografiei este o platformă globală pentru inițiativele din lumea fotografiei. Activând în peste 220 de țări, scopul organizației este acela de a ridica nivelul de conversație în acest domeniu celebrând cele mai bune imagini și cei mai buni fotografi din lume. Organizația se remarcă prin crearea relațiilor pe termen lung cu fotografii, dar și cu partenerii de marcă din industrie. World Photography Organisation găzduiește un număr mare de evenimente anuale, precum: Sony World Photography Awards, cea mai mare competiție de fotografie din lume, dar și PHOTOFAIRS, International Art Fairs Dedicated to Photography. Pentru mai multe detalii accesați www.worldphoto.org. Urmăriți World Photography Organisation pe Instagram (@worldphotoorg), Twitter (@WorldPhotoOrg) și LinkedIn/Facebook (World Photography Organisation). Hashtag-urile noastre sunt #sonyworldphotographyawards #swpa #swpanews.

despre SONY GROUP CORPORATION

Sony Group Corporation este o companie de divertisment creativ cu o fundație solidă în domeniul tehnologiei. De la servicii de Gaming și servicii de rețea, la Muzică, Imagini, Produse și Soluții Electronice, Soluții din domeniul Imagisticii și Tehnologiilor de Detectare și Servicii Financiare – misiunea Sony este aceea de a învălui lumea în emoție, prin puterea creativității și a tehnologiei. Pentru mai multe informații accesați sony.com/en

DESPRE SONY CORPORATION

Sony Corporation este responsabilă pentru divizia Products & Solutions (EP&S) din cadrul Sony Group. Cu viziunea de a „continua să ofere Kando și Anshin oamenilor și societății din întreaga lume, prin dezvoltarea tehnologiei și prin adresarea noilor provocări”, Sony va continua să creeze produse și servicii în segmente precum home entertainment & sunet, imagistică și comunicații mobile. Pentru mai multe informații accesați sony.net

Arhitectura AMD RDNA 2 disponibilă pe procesorul Samsung Exynos 2200 cu GPU Xclipse

AMD prezintă tehnologiile grafice de top pentru noul procesor premium dedicat platformelor mobile de la Samsung, Exynos 2200, alături de noile tehnologii „hardware-accelerated ray tracing” și „variable rate shading”. Astfel, AMD implementează pe dispozitivele mobile cele mai performante tehnologii de grafică care au fost/sunt disponibile pe computere, laptop-uri și console.

Exynos-2200_main2

Procesorul Exynos 2200 va oferi pentru prima data „ray tracing” pe un GPU mobil și este construit pe o arhitectură avansată de 4nm ajutat de procesarea grafică Samsung Xclipse, oferind cea mai bună experiență de gaming pe un telefon.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să accesați comunicatul de presă și videoclipul de prezentare. Totodată, puteți găsi detalii suplimentare pe site-ul Samsung.

Axis Communications anunta camerele de supraveghere tip dome cu distanta focala variabila, de inalta performanta, cu deep learning

Axis Communications, companie lider al industriei de echipamente video de retea, anunta lansarea a trei camere de tip dome echipate cu o unitate de procesare cu Deep Learning (DLPU), care permite utilizarea cu succes a aplicatiilor inteligente bazate pe Deep Learning la marginea retelei. Camerele au preinstalata aplicatia AXIS Object Analytics, pentru o detectare fiabila cu mai putine alarme false.

AXIS_p3265_combo_retail_hotel_1700x700_2112

Camerele AXIS P3265-V/-LV/-LVE sunt concepute sa se potriveasca perfect in orice mediu, confera o calitate excelenta a imaginilor cu detalii criminalistice la o rezolutie de 2 MP cu pana la 60 fps, si dispun de un obiectiv cu distanta varifocala si un camp vizual de 100-360 grade. Datorita tehnologiilor Axis Lightfinder 2.0 si Axis Forensic WDR, camerele ofera culori reale si detalii amanuntite in conditii de luminozitate slaba sau intuneric aproape deplin. In plus, modelul AXIS P3265-LV si modelul AXIS P3265-LVE pentru uz exterior sunt echipate cu tehnologia Axis OptimizedIR pentru a oferi un nivel exceptional de claritate si precizie, chiar si in conditii de intuneric deplin.

axis-p3265-v-dome-camera,-ceiling-angle-left-en-US-351712

Principalelel caracteristici includ:

  • O calitate excelenta a imaginilor la o rezolutie de 2 MP;
  • Tehnologiile Lightfinder 2.0, Forensic WDR si OptimizedIR;
  • Sistem de analiza cu invatare profunda;
  • Conectivitate audio si I/O;
  • Caracteristici de securitate cibernetica integrate.

Despre Axis Communications

Axis contribuie la dezvoltarea unei lumi mai inteligente si mai sigure, prin crearea de solutii inovative, care ajuta la imbunatatirea securitatii si ofera noi moduri de dezvoltare a afacerilor. Ca lider al industriei de echipamente video de retea, Axis ofera produse si servicii de supraveghere si analiza video, control acces, interfoane si sisteme audio complete. Axis are peste 3.000 de angajati in peste 50 de tari si colaboreaza cu parteneri din intreaga lume pentru a oferi solutii. Fondata in 1984, Axis este o companie cu sediul in Suedia, listata la bursa NASDAQ Stockholm sub numele de AXIS. Pentru mai multe informatii despre Axis, vizitati site-ul: www.axis.com. Live la: https://www.facebook.com/AxisCommunicationsRomania/.a

Konica Minolta anunță achiziția Vaxtor Group de către MOBOTIX AG

București, 19 ianuarie 2022

Konica Minolta anunță achiziția Vaxtor Group, companie specializată în tehnologii de Inteligență Artificială (AI) și Deep Learning, de către MOBOTIX AG.

 

Konica Minolta, lider al industriei de print și integrator de soluții de management electronic al documentelor, cu o activitate de peste 30 de ani pe piața din România, este acționar majoritar MOBOTIX AG din 2016, în urma achiziției unui pachet de 65% din acțiuni și furnizează pe piața internațională și locală sisteme video inteligente și soluții de supraveghere și analiză video.

„Achiziția recentă a Vaxtor Group de către MOBOTIX aduce noi oportunități și este în linie cu strategia noastră de extindere pe segmentul de soluții de securitate video. Konica Minolta își consolidează astfel poziția pe piața internațională și locală de supraveghere și analiză video cu un portofoliu vast de soluții și prin intermediul diviziei de business Video Solutions Services (VSS), care gestionează relația și operațiunile cu clienții noștri direcți și indirecți” declară Helmut Ignat, Director General Konica Minolta România.

mobotix_vaxtor

Vaxtor este furnizor în domeniul analizei video bazate pe Inteligență Artificială (AI), specializat în tehnologii de recunoaștere optică a caracterelor (OCR) și renumit pentru aplicațiile de recunoaștere automată a plăcuțelor de înmatriculare (ALPR), oferind o gamă largă de soluții pentru numeroase segmente verticale de piață.

Tehnologia de analiză Vaxtor, utilizată împreună cu sistemele video inteligente MOBOTIX, permite captarea automată a informațiilor esențiale, înregistrarea și procesarea eficientă și rapidă a acestora și declanșarea oricăror procese conexe. Utilizarea acestei tehnologii poate fi aplicată în varii domenii de activitate precum transport, retail, logistică sau producție.

Aplicațiile Vaxtor sunt dezvoltate special pentru platforma de camere performante MOBOTIX 7 și au avantajul că pot fi rulate direct în cameră, fără a fi necesare alte echipamente periferice.

Despre Konica Minolta Business Solutions România

Konica Minolta Business Solutions România, filială a Konica Minolta Business Solutions Europa, a fost înfiinţată la 1 octombrie 2003, pe structurile companiei Minolta România, existente pe piaţa locală încă din 1991, ca urmare a fuziunii la nivel internaţional dintre Minolta Co. şi Konica Corporation, care a generat noua companie Konica Minolta Holdings, Inc.

Konica Minolta Business Solutions România a păstrat structurile şi reţeaua de vânzări ale Minolta România, beneficiind de experienţa a 30 de ani de existenţă pe piaţa românească şi de o reţea de distribuţie de peste 60 de parteneri. Ca în anii precedenţi, rezultatele anului fiscal 2020 plasează Konica Minolta în topul furnizorilor de echipamente de birou din România.

Konica Minolta Business Solutions România distribuie și asigură mentenanță pentru echipamente multifuncţionale office, faxuri, imprimante, sisteme de producție digitală și tipar industrial şi oferă Servicii Optimizate de Printare, bazate pe soluţii complete de management al documentelor. Furnizor de top de servicii complete de management al informațiilor, compania pune la dispoziția clienților soluții software de ultimă generație în domeniul infrastructurii și securității IT, precum și în mediile cloud. Totodată, Konica Minolta comercializează o gamă extinsă de soluții de supraveghere și analiză video avansată.

Imagini ale produselor Konica Minolta sunt disponibile pe www.konicaminolta-images.eu.

Termeni şi nume de produse pot fi mărci comerciale sau mărci înregistrate ale proprietarilor lor, recunoscute ca atare.

Pentru informații detaliate despre Konica Minolta:

Viorica Mocanu, Marketing Manager

Samsung lansează procesorul revoluționar Exynos 2200 cu GPU Xclipse și arhitectură AMD RDNA 2

Noul procesor mobil de top vine cu un ray tracing accelerat hardware și tehnologie de procesare de ultimă generație de la Arm.

 

București, România – 19 ianuarie 2022 – Samsung Electronics Co., Ltd., lider mondial în tehnologia avansată a semiconductoarelor, a anunțat noul său procesor mobil premium, Exynos 2200. Acesta este cel mai recent procesor mobil proiectat cu o unitate de procesare grafică (GPU) Samsung Xclipse bazată pe puternica arhitectură AMD RDNA 2. Cu cele mai avansate nuclee CPU de la Arm® disponibile astăzi pe piață și o unitate de procesare neuronală (NPU) îmbunătățită, Exynos 2200 va permite o experiență superioară de joc pe telefonul mobil, precum și îmbunătățirea experienței generale în aplicațiile de social media și în procesul de fotografie.

Exynos2

„Construit prin cel mai avansat proces EUV (litografie ultravioletă extremă) de 4 nanometri (nm) și îmbinat cu tehnologia mobilă, GPU și NPU de ultimă generație, Samsung a creat Exynos 2200 pentru a le oferi utilizatorilor de smartphone-uri cea mai bună experiență posibilă. Cu Xclipse, noul nostru GPU mobil construit cu tehnologia grafică RDNA 2 de la AMD, lider în industrie, Exynos 2200 va redefini experiența de mobile gaming printr-o grafică îmbunătățită și o performanță AI. Pe lângă faptul că le va oferi utilizatorilor cea mai bună experiență mobilă, Samsung va continua să-și concentreze eforturile pe inovarea în sectorul cipurilor de tip logic”, a declarat Yongin Park, President of System LSI Business în cadrul Samsung Electronics.

 

Primul Ray Tracing, din industrie, accelerat hardware pe mobil pentru o experiență de joc la superlativ

GPU-ul Xclipse este un procesor grafic hibrid, unic, poziționat între consolă și procesorul grafic mobil. Denumirea de Xclipse provine din îmbinarea lui „X”, care reprezintă Exynos, și cuvântul „eclipsă”. Ca o eclipsă, GPU-ul Xclipse va pune capăt vechii ere a jocurilor mobile și va marca începutul unui nou capitol interesant.

Cu arhitectura de înaltă performanță AMD RDNA 2, Xclipse moștenește caracteristici grafice avansate, precum ray tracing accelerat hardware (RT) și variable rate shading (VRS), care în trecut erau disponibile doar pe computere, laptopuri și console.

Exynos1

Ray tracing este o tehnologie revoluționară care simulează îndeaproape modul în care lumina se comportă fizic în lumea reală. Prin calcularea mișcării și a culorii specifice razelor de lumină, pe măsură ce acestea dispar de pe suprafață, caracteristica de ray tracing produce efecte de iluminare realiste pentru scenele redate grafic. Pentru a oferi cea mai captivantă grafică și experiență pentru utilizator chiar și pe mobil, Samsung a colaborat cu AMD pentru a realiza primul ray tracing din industrie accelerat hardware pe GPU mobil.

Variable rate shading este o tehnică care optimizează volumul de lucru GPU, permițându-le dezvoltatorilor să aplice o rată mică de umbrire în zonele în care calitatea generală nu poate fi afectată. Acest lucru îi oferă unității de procesare grafică (GPU) mai mult spațiu pentru a lucra în zonele cu o importanță mai mare pentru jucători, îmbunătățind frame-rate-ul pentru un joc mai fluid.

În plus, GPU-ul Xclipse vine cu diverse tehnologii, precum governor multi-IP avansat (AMIGO) care îmbunătățește performanța și eficiența generală.

„Arhitectura grafică AMD RDNA 2 extinde soluțiile grafice avansate și eficiența, din punct de vedere energetic, la PC-uri, laptopuri, console, automobile și, mai nou, la telefoanele mobile. GPU-ul Xclipse de la Samsung este primul rezultat al mai multor generații planificate de grafică AMD RDNA în SoC-uri Exynos. Abia așteptăm ca utilizatorii de telefoane mobile să experimenteze experiențele impecabile de joc bazate pe colaborarea noastră tehnologică”, a declarat David Wang, Senior Vice President of Radeon Technologies Group în cadrul AMD.

Conectivitate 5G îmbunătățită și caracteristici de securitate Ironclad

Exynos 2200 este unul dintre primele procesoare de pe piață care integrează cele mai recente nuclee CPU Armv9 de la Arm, oferind o îmbunătățire substanțială față de Armv8 în ceea ce privește securitatea și performanța – două domenii care devin extrem de importante pentru dispozitivele de comunicații mobile de astăzi.

Procesorul octa-core al lui Exynos 2200 este proiectat într-o structură de tip tri-cluster, alcătuită dintr-un singur nucleu puternic marca Arm, Cortex®-X2, trei nuclee mari, Cortex-A710, echilibrate în ceea ce privește performanța și eficiența și patru nuclee mici, Cortex-A510, eficiente din punct de vedere energetic.

„Experiența digitală de mâine necesită noi niveluri de performanță, securitate și eficiență. Fiind unul dintre primele procesoare care încorporează noile nuclee CPU Armv9, Samsung Exynos 2200 profită de strategia Total Compute Arm și de caracteristicile cheie de securitate, precum Memory Tagging Extension (MTE), pentru a oferi un nivel de calcul special conceput și o procesare specializată necesare pentru a susține experiențele mobile viitoare”, a declarat Rene Haas, President of IP Products Group (IPG) din cadrul Arm.

Exynos 2200 oferă o inteligență artificială (AI) mai puternică pe dispozitiv, cu un NPU îmbunătățit. Performanța NPU s-a dublat în comparație cu predecesorul său, permițând mai multe calcule în paralel și îmbunătățind performanța AI. NPU oferă acum o precizie mult mai mare cu suport FP16 (16 biți în virgulă mobilă), în plus față de INT8 (unitate de 8 biți) și INT16 eficiente din punct de vedere energetic.

De asemenea, Exynos 2200 integrează un modem rapid 3GPP Release 16 5G care acceptă atât benzile de spectru sub-6GHz, cât și mmWave (undă milimetrică). Cu E-UTRAN New Radio – Dual Connectivity (EN-DC), care utilizează atât semnale 4G LTE, cât și 5G NR, modemul poate crește viteza cu până la 10 Gbps.

La nivel de securitate, Exynos 2200 vine echipat cu Integrated Secure Element (iSE) pentru a stoca chei criptografice private, precum și pentru a juca un rol de RoT (Root of Trust). De asemenea, un HW de criptare inline, pentru UFS și DRAM, a fost consolidat pentru ca procesul de criptare al datelor utilizatorului să fie partajată în siguranță doar în mediul securizat.

Oferă o experiență vizuală îmbunătățită și imagini de calitate la nivel profesional

Arhitectura procesorului de semnal de imagine (ISP) de pe Exynos 2200 a fost reproiectată pentru a suporta cei mai noi senzori de imagine pentru o rezoluție ultra-înaltă de până la 200 de megapixeli (MP). La 30 de cadre pe secundă (fps), ISP-ul acceptă până la 108 MP în modul cameră, pentru o singură cameră, și 64+36 MP în modul cameră duală. De asemenea, poate conecta până la șapte senzori de imagine individuali și poate utiliza patru în mod simultan pentru setări avansate cu mai multe camere. Pentru înregistrarea video, ISP-ul acceptă rezoluții de până la 4K HDR (sau 8K).

Împreună cu NPU, ISP-ul utilizează o cameră avansată AI care este conștientă de întreg conținutul realizat pentru rezultate mai rafinate și mai realiste. Atunci când se realizează o fotografie, camera AI, bazată pe învățarea automată, recunoaște o serie de obiecte, mediul și fețele din scenă. Apoi aplică setări optime pentru culoare, balans de alb, expunere, interval dinamic și multe altele pentru a produce imagini de calitate la nivel profesional.

Cu suport pentru rezoluție 8K, codecul avansat multi-format (MFC) de pe Exynos 2200 face ca videoclipurile să prindă cu adevărat viață. Decodifică videoclipuri la rezoluție de până la 4K, la 240fps, sau 8K, la 60fps, și codifică rezoluție până la 4K, la 120fps, sau 8K, la 30fps. În plus, MFC integrează un decodor AV1 eficient din punct de vedere energetic, permițând un timp de redare mai lung. Soluția avansată de afișare dispune de HDR10+, adăugând o gamă dinamică mai mare și profunzime imaginii și oferă rate de reîmprospătare de până la 144 Hz pentru o experiență de tranziție mai receptivă și mai lină în timpul navigării sau al jocurilor.

Exynos 2200 se află, în prezent, în producție de masă.

Pentru mai multe informații despre produsele Exynos de la Samsung, vizitați http://www.samsung.com/exynos.

*Performanța reală poate varia în funcție de dispozitiv și de mediul de utilizare.

Despre Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiră oamenii și creează viitorul prin tehnologii și idei. Compania redefinește lumea televizoarelor, pe cea a smartphone-urilor, a dispozitivelor wearables, a tabletelor, a electrocasnicelor digitale, a sistemelor de rețea și memorie și a ecranelor profesionale. Pentru cele mai noi informații, vizitați Samsung Newsroom la http://news.samsung.com.

Bilanțul anului 2021 pentru Storia.ro și OLX Group: creșteri remarcabile la nivel local și regional

  • 13 milioane de vizitatori pe platformă
  • Două noi companii în portofoliul diviziei imobiliare
  • Numărul clienților a crescut cu 28%
  • 15 premii locale și internaționale

București, 19 ianuarie 2022

Storia.ro, platforma de imobiliare cu cele mai multe anunțuri din piață, și OLX Group au înregistrat în anul 2021 rezultate remarcabile atât la nivel regional, cât și la nivel local. De asemenea, platforma Storia.ro a fost vizitată de 13 milioane de oameni anul trecut, având o creștere de 29% comparativ cu anul 2020, potrivit datelor de trafic.

Pe fondul revenirii pieței imobiliare și a focusului echipelor de vânzări, numărul de clienți cu care compania colaborează a înregistrat o creștere de două cifre la nivel regional, în timp ce, în România, numărul agențiilor imobiliare și al dezvoltatorilor imobiliari parteneri a crescut cu 28% față de anul precedent.

 „Ne implicăm activ în dezvoltarea parteneriatelor noastre și ne concentrăm toate eforturile pentru a ne menține activitatea la standardele înalte de până acum. Suntem bucuroși că putem oferi cumpărătorilor cele mai multe anunțuri din piață, dar și că asigurăm partenerilor noștri clienți calificați. De asemenea, pe platforma Storia.ro numărul de interacțiuni între utilizatori a urmat un trend ascendent de la an la an, fiind înregistrată o creștere de 59% la nivelul anului trecut, iar acest fapt ne reconfirmă că eforturile noastre comune au rezultate din ce în ce mai bune” a declarat Răzvan Voicu – General Manager, Storia.ro & OLX Imobiliare.

Infografic - Bilant Storia.ro si OLX Group

Extinderi în cadrul OLX Group

În anul 2021, OLX Group și-a extins divizia imobiliară prin adăugarea a două noi companii în portofoliul propriu: Obido  o platformă specializată pentru piața de locuințe noi din Polonia, și KIWI Finance – brokerul de credite cu cea mai bogată experiență din România, cu o rată de aprobare a dosarelor de 90%.

Prin parteneriatul cu KIWI Finance, utilizatorii Storia.ro pot accesa o pagină dedicată creditării, cu informații utile în achiziționarea unei locuințe. Doar prin completarea formularului de contact, utilizatorii beneficiază în mod gratuit de sprijinul unui broker dedicat. Acesta analizează peste 190 de oferte de credit ipotecar, îi propune viitorului cumpărător soluțiile cele mai avantajoase și pregătește dosarul de creditare în timp ce păstrează legătura cu bancile și terții. Pe parcursul anului trecut, peste 12.000 de oameni s-au arătat interesați de găsirea casei și a fondurilor în același loc, prin completarea formularului de creditare de pe platformă, conform datelor de trafic.

 

Piața imobiliară, în continuă expansiune în 2021 și cu noi recorduri în 2022

Anul 2021 a adus mult dinamism în piața imobiliară, iar efectele pandemiei s-au făcut resimțite. Durata medie de viață a anunțurilor de pe platformele imobiliare OLX Group din România și Polonia a scăzut între 3 și 22 de procente pentru categoriile principale de anunțuri de la un an la altul, ceea ce arată că activitatea din piața imobiliară s-a accelerat, comparativ cu anul 2020.

Deși pandemia a generat numeroase incertitudini financiare, numărul românilor care și-au achiziționat sau închiriat o locuință a fost într-o continuă creștere, iar ritmul de achiziționare și închiriere s-a dovedit mult mai rapid. Potrivit datelor interne ale Storia.ro, care analizează durata de viață a anunțurilor pe platformă, în 2021 apartamentele s-au vândut cu 11 zile mai repede comparativ cu media anului 2020, iar cele închiriate s-au dat cu 3 zile mai rapid. Totodată, vânzarea caselor s-a întâmplat mai rapid cu 10 zile, în medie, iar terenurile au fost achiziționate cu 19 zile mai rapid decât în 2020.

Chiar dacă anul 2022 este abia la început, platforma Storia.ro a stabilit un nou record absolut de vizite în data de 3 ianuarie. Piața imobiliară continuă pe un trend ascendent și pare mai efervescentă comparativ cu aceeași perioadă a anilor anteriori.

15 premii la festivaluri locale și internaționale

Anul 2021 a fost unul de referință în istoria brandului Storia.ro întrucât campania „HYGGE la noi”, lansată de Storia.ro la începutul pandemiei, a fost recunoscută cu 15 trofee la festivaluri locale și internaționale.

În cadrul acestei campanii, brandul și-a asumat o misiune curajoasă și relevantă în contextul pandemic, care a redefinit relația oamenilor cu locuințele lor: inventarea unui cuvânt nou (biniște) care să exprime starea de bine de acasă, un echivalent pentru termenul danez „hygge”, care se referă la transformarea timpului petrecut acasă într-un timp de calitate și o adevărată sursă de fericire.

***

Despre Storia.ro

Storia.ro e platforma de imobiliare cu cele mai multe anunțuri din piață – peste 200.000. Lansată de OLX, aceasta primește peste 5 milioane de vizite lunar, putând fi accesată atât de pe desktop, cât și prin aplicațiile de iOS și Android. Prin adăugarea KIWI Finance în portofoliul OLX Group, utilizatorii Storia.ro pot beneficia gratuit de serviciile profesioniștilor pentru a identifica cea mai bună soluție de creditare.

Casa de avocatura ONV LAW isi extinde echipa si tinteste o cifra de afaceri 1,5 mil. EUR in 2022

Casa de avocatura inaugureaza o noua reprezentanta la Iasi,

in conditiile dezvoltarii accelerate a regiunii de est a tarii

Bucuresti, 19 ianuarie 2022 – Casa de avocatura ONV LAW isi extinde echipa de Business Law si Achizitii Publice si tinteste o cifra de afaceri de 1.5 milioane EUR pana la finalul acestui an, impreuna cu noua subsidiara inaugurata la Iasi. Giorgiana Barbieru, avocat cu experienta in domenii precum imobiliare si constructii, automotive, administratie publica se alatura ONV LAW, in calitate de Senior Associate, in cadrul noii reprezentante din Iasi a companiei de avocatura.

Avem motive reale sa consideram ca segmentele de achizitii publice si infrastructura vor creste considerabil in perioada urmatoare, avand in vedere avantul investitional din ultimii ani in Iasi si fondurile de dezvoltare puse la dispozitia Romaniei in perioada urmatoare,” declara Av. Giorgiana Barbieru.

Screenshot 2022-01-19 102140

Giorgiana Barbieru detine peste 20 de ani de experienta in proiecte complexe de consultanta, litigii, drept comercial, contencios administrativ, dreptul familiei, penal si drept civil. De-a lungul carierei, a reprezentat cu succes mari companii multinationale si locale de infrastructura si constructii, precum si autoritati de stat in litigii privind decizii de impunere fiscala, recuperari de creante sau plati daune si penalitati.

 „O analiza efectuata anul trecut de Camera de Comert si Industrie Iasi arata potentialul economic al orasului si al judetului. Iasiul a fost in continuare al saselea judet al Romaniei, in conditiile in care anul trecut scaderea economica a Romaniei a fost de 3%, iar la Iasi scaderea a fost de doar 2,3%. Mai mult, conform datelor Comisiei Nationale de Strategie si Prognoza, in anul 2024 Iasi va avea un PIB de 12,157 EUR / locuitor, mult peste media nationala, ceea ce intareste previziunile cu privire la evolutia economica favorabila. Toate acestea reprezinta oportunitati de dezvoltare pentru afacerile din zona si un motiv in plus pentru noi sa ne extindem echipa de la Iasi”, a declarat Av. Alina Bilan, partener ONV LAW.

Cele mai mari companii dupa cifra de afaceri cu sediul social in Iasi sunt BorgWarner, Amazon, Conex Distribution, Antibiotice, Das, Fiterman Pharma, Apavital, Build Corp, Media Rom Grup si Kosarom.

ONV LAW este una dintre cele mai dinamice companii independente de pe piata locala.  Fondata in anul 2000, ONV LAW acorda consultanta juridica clientilor privati si institutionali in domenii precum achizitii publice si concesiuni, market entry, dreptul aviatiei si infrastructura aeroportuara, dreptul societar, dreptul muncii, dreptul concurentei, dreptul mediului, precum si dreptul digital. Website: www.onvlaw.ro.

Fuckup Nights Bucharest ajunge la ediția a XII-a.Zoltan Prosszer, omul de afaceri care a construit de la zero un grup cu peste 12 companii și a pierdut apoi aproape tot: „Eșecul este măsura lucrurilor, iar marile succese au nevoie de eșecuri pe măsură. Toată lumea are nevoie de propriul eșec pentru a evolua personal, profesional, social”

București, 18 ianuarie, 2022: Zoltan Prosszer, Administrator Special Romcab S.A., Andreea Georgescu, Antreprenor în digital @Webspire, scenarist, stand-up comedian, Miruna Stănculescu, Psihoterapeut Psihoterapie Cognitivă-Comportamentală și Hipnoterapie și Radu Georgescu – Chairman of the Board @Seedblink, sunt invitații ediției a XII Fuckup Nights Bucharest.

Evenimentul are loc joi, 27 ianuarie, începând cu ora 7 PM, pe platforma online Zoom. Biletele sunt disponibile aici.

Fuckup Nights Bucharest este parte a seriei de evenimente care au loc la nivel global, în 320 de orașe din 90 de țări din întreaga lume. Evenimentele se adresează, în egală măsură, micilor și marilor antreprenori, celor care lucrează în corporații, liber profesioniștilor și studenților. Fuckup Nights aduce o perspectivă constructivă asupra nereușitelor profesionale, încurajează învățarea din situațiile dificile și facilitează creativitatea.

FUN XII

„Nu există eșec, nu există succes, există doar un mod de a privi evenimentele, faptele, lucrurile. Aceeași situație poate fi privită de unii ca success, iar de alții ca eșec. Eșecul perceput de piață poate fi gestionat în așa fel încât oamenii să înțeleagă că acel eșec este necesar, pentru a crea contextul pentru succes. Fără eșec nu există succes. Acesta din urmă nu poate fi cuantificat în lipsa eșecului. Dacă eșecul este necesar pentru toată lumea sau doar pentru câțiva sau dacă se poate învăța din eșecurile altora, eu cred că nimeni nu învață din eșecurile altora. Toată lumea are nevoie de eșecul propriu să poată să se dezvolte personal, profesional, social și chiar familial. În concluzie, eșecul este măsura lucrurilor, iar marile succese au nevoie de eșecuri pe măsură, altfel lecția nu poate fi învățată”, Zoltan PosszerAdministrator Special Romcab S.A

„După primul meu spectacol de stand-up comedy în care am ”bombed” (nimeni din sală nu a râs la glume), a fost rău. Foarte rău. Atât de rău încât o prietenă care venise în public, m-a întrebat atunci când am coborât de pe scenă dacă cred că e momentul să mă las de stand-up. Deși eram șocată, impactul psihologic e foarte puternic, aproape că m-a jignit întrebarea ei. Cum să mă las când nici nu m-am apucat bine? Doamne ferește! Nici acum nu înțeleg ce legătură are faptul că nu îți iese ceva cu renunțarea. Dacă îți place ce faci acolo, mergi mai departe. Au urmat trei zile în care nu am ieșit din casă și nu am vorbit cu nimeni, după care am urcat din nou pe scenă și a fost, din nou, foarte bine. Eșecurile nu mă descurajează, succesul continuu m-ar descuraja, că atunci chiar că n-aș avea cu ce să mă mai suprind. Și-mi place să am eșecuri din ce în ce mai mari, pentru că înseamnă că am învățat ceva din cele anterioare și că sunt, în sfârșit, pregătită să fail la #altnivel!”, spune Andreea Georgescu, Antreprenor în digital @Webspire, scenarist, stand-up comedian.

 

,,Fuckup Nights Bucharest este unul dintre cele mai educative și emoționante evenimente la care am participat. Mulți dintre vorbitori dezvăluie pentru prima oară în viață momentele dificile din cariera lor, pentru că abia atunci găsesc puterea și curajul să le exprime. Aflăm povești impresionante, total neașteptate, cu o încărcătură emoțională teribilă. Adevărate lecții de carieră și viață pe care niciun manual nu le oferă, care ne dau putere și încredere că nu suntem singuri, nu ni se întâmplă numai nouă și că alții, oameni remarcabili, au depășit cu succes blocajele, chiar și pe cele care păreau definitive”, spune Diana Iosu, organizator Fuckup Nights Bucharest.

Zoltan Prosszer, Administrator Special Romcab S.A. este inginer, absolvent de facultate comunistă, antreprenor self-made de la 26 ani și fondator a 12 companii în variate domenii de activitate din care azi mai funcționează trei. A trecut prin două insolvențe pe care le găsește drept stări naturale în viața unei companii. A gestionat în permanență între 500 – 2000 angajați și venituri anuale între 50 milioane de euro și 400 milioane de euro. Dl. Prosszer se consideră un autodidact, a învățat singur tot ceea ce știe, iar principala lui calitate este capacitatea de a accepta schimbarea, alături de identificarea continuă a unor soluții care să susțină și adaptarea companiilor la realitățiile mereu în schimbare ale pieței. I-a plăcut mereu să descopere noi teritorii, a fondat  una dintre primele companii private cu rețea de distribuție proprie, înaintea multor altor retaileri de astăzi, respectiv una dintre primele companii private la nivel național, una dintre primele companii care a intrat în insolvență, care a reușit să iasă din insolvență, să intre și a doua oară și care, conform perspectivelor, urmează să iasă din nou din insolvență.

Andreea Georgescu este Antreprenor în digital @Webspire, scenarist, stand-up comedian.

Marele avantaj al Andreei este că nu știe nici până acum ce vrea să facă în viață. E antreprenor în digital la Webspire, de peste 10 ani. Între timp, e scenarist de filme și seriale tv de comedie, iar, uneori, face stand-up comedy la New York. A început ca studentă la Facultatea de Farmacie din București, ca apoi să continue cu studii în Jurnalism, iar de 3 ani e absolventă a programului ”Comedy Writing and Performing” de la American Comedy Institute din New York. Cum a ajuns Andreea de la redactor șef la Libertatea.ro la a face strategii de online reputation management și a scrie filme internaționale, nici ea nu știe și e foarte bine așa.

Moderatorul evenimentului este jurnalista de radio și televiziune Julia Nagy.

Edițiile anterioare Fuckup Nights Bucharest sunt surprinse aici: Vol IVol IIVol IIIVol VI

& Vol X.

Parteneri ai evenimentului sunt: FAN Courier, Radio Guerrilla, Techcelerator, Cluj Hub, Kooperativa Fru FruCompliceSandler Training.

Detalii despre eveniment – pe pagina dedicată acestuia: https://fuckupnights.com/bucharest/, dar și pe Facebook: https://www.facebook.com/FUNightsBucharest/

Despre DiFine PR

DiFine PR este o agenție de comunicare full services care combină experiența solidă a echipei, de peste 20 de ani, atât la nivel național, cât și internațional, cu satisfacția de a crea povești de succes. Pe lângă serviciile complete de PR, comunicare și consultanță în afaceri, agenția organizează, de asemenea, evenimente de tehnologie și de afaceri (ex. NASA Space Apps Challenge, TechFest, Fuckup Nights Bucharest). Portofoliul actual al clienților agenției include compania de consultanță în afaceri McKinsey & Company, Black Sea Fund, GapMinder VC, acceleratorul de startup-uri Techcelerator, Growceanu, Seedblink, Goldring, Restart Energy, Romcab, Alexandrion Group, Sodexo, Bitcoin Romania, Undelucram.ro, ClujHub, bpv Grigorescu Ștefănică, Școala Informală IT, Cluj Senior Village și peste 80 de startupuri de technologie.

Industria minieră ține pasul cu evoluțiile tehnologice cu ajutorul echipamentelor 5G Huawei 

București 14 ianuarie.   Producătorul Freeport Indonezia lucrează cu grupul local de telecomunicații Telkom la un proces de minerit 5G, cu ajutorul echipamentelor Huawei, un proiect major care urmează să fie lansat în luna mai. Producătorul chinez de cărbune Jinneng  anunțase deja din luna noiembrie a anului trecut această colaborare cu frunizorul de tehnologie.

Ministrul întreprinderilor de stat, Erick Thohir, le-a mărturisit participanților de la Universitatea din Sumatra de Nord din Medan că procesul, care va fi legat de mașini autonome, va reprezenta primul pilot minier 5G major din Asia de Sud-Est.

Mineritul la adâncime este foarte dificil și este important să protejăm muncitorii care lucrează în mină, astfel încât 5G funcționează pentru a menține siguranța operațională„, a mărturisit acesta.

logo (2)

Directorul general al Planului strategic al rețelei Telkomsel, Christian Guna Gustiana, a declarat că una dintre oportunitățile de utilizare a 5G cu Freeport Indonezia va fi operarea vehiculelor automate grele. Excavatoarele, de exemplu, ar putea fi conduse în rețeaua 5G de la distanță, astfel încât oamenii să nu fie nevoiți să conducă vehiculul. Latența dintre comanda dată și vehiculul care răspunde trebuie să fie foarte scăzută – sub 1 milisecundă – iar acestea sunt viteze pe care doar 5G le poate atinge.

Thohir a declarat faptul că speră ca președintele Joko Widodo să viziteze sediul Freeport Indonezia în luna mai pentru a lansa proiectul.

Despre Huawei

Fondat în 1987, Huawei este un furnizor important la nivel mondial de infrastructură și dispozitive inteligente pentru tehnologia informației și comunicațiilor (TIC). Avem mai mult de 194.000 de angajați și funcționăm în peste 170 de țări și regiuni, deservind mai mult de trei miliarde de oameni din întreaga lume.

Misiunea noastră este de a aduce sfera digitală fiecărei persoane, locuințe și organizații pentru o lume complet conectată, inteligentă. În acest scop, vom contribui la o conectivitate omniprezentă și vom promova accesul egal la rețele; aduceți cloud-ul și inteligența artificială în toate cele patru colțuri ale pământului pentru a oferi o putere de calcul superioară acolo unde aveți nevoie de ea, când aveți nevoie de ea; construiți platforme digitale pentru a ajuta toate industriile și organizațiile să devină mai agile, eficiente și dinamice; redefiniți experiența utilizatorului cu AI, făcând-o mai personalizată pentru oameni în toate aspectele vieții lor, indiferent dacă sunt acasă, la birou sau în deplasare.

Pentru mai multe informații, vizitați Huawei online la www.huawei.com sau urmăriți-ne pe:

http://www.linkedin.com/company/Huawei

http://www.twitter.com/Huawei

http://www.facebook.com/Huawei

http://www.youtube.com/Huawei