Epson aduce acasă experienţa marelui ecran cu două noi proiectoare laser 4K

Modelele EH-LS11000W şi EH-LS12000B dispun de noi funcții îmbunătăţite, inclusiv rezoluţie 4K şi sursă de lumină laser.

 

București, 6 octombrie 2021 – Epson a introdus două noi proiectoare home cinema de top, ideale pentru pasionaţii de filme şi jucătorii care caută o experienţă captivantă pe ecran mare. Datorită sursei de lumină laser Epson şi a noului cip de procesare a imaginilor 4K, care oferă rezoluţie 4K, aceste proiectoare asigură o luminozitate ridicată, o calitate superioară a imaginii şi o flexibilitate superioară. Noile proiectoare oferă cea mai bună experiență home cinema și dispun de o gamă largă de funcții care le fac perfecte pentru serile de film, streaming, evenimente sportive și jocuri.

Fanii ecranului mare se vor delecta cu afișajele impresionante ale acestor proiectoare puternice. O combinație de tehnologii de vârf se reunesc pentru a oferi o calitate a imaginii excepțională, cu un raport de contrast dinamic ridicat de 2.500.000:1, rezoluție 4K (8,3 mil pixeli), compatibilitate HDR10+, 3LCD și o sursă de lumină laser. Cu ajutorul deplasării automate a lentilei și a obiectivului cu zoom, este ușor să obțineți un afișaj precis.

Tehnologia 3LCD de la Epson permite prevenirea apariției „efectului de curcubeu”, iar utilizatorii se pot bucura de culori vibrante, datorită luminozității pe alb și pe culoare la același nivel înalt de 2.700 de lumeni pentru modelul EH-LS12000B și de 2.500 de lumeni pentru modelul EH-LS11000W. Compatibilitatea cu HDR10+ permite detalii și adâncime suplimentare, precum și culori naturale, dar mai intense. Detaliile din umbre sunt perfect definite cu un raport de contrast mare de 2.5000.000:1, care oferă nuanțe intense de negru. Cu interpolarea cadrelor 4K, rezoluția 4K foarte mare și corecția gamma adaptivă la scenă/îmbunătățirea automată a contrastului, experiența cinematografică supremă de acasă este la îndemână.

Jocurile de până la 4K la 120 de cadre pe secundă, împreună cu decalajele de intrare sub 20 ms, le permit jucătorilor serioși să profite din plin de cea mai recentă generație de console de jocuri, precum și de PC-uri de gaming de calitate superioară.

Sursa de lumină laser de lungă durată a modelelor EH-LS12000B și EH-LS11000W asigură nu numai un consum redus de energie, ci oferă divertisment la domiciliu timp de până la 10 ani¹.

Ambele proiectoare sunt ușor de configurat și instalat datorită opticii motorizate, care include un zoom optic de 2.1x, focalizare automată și deplasare automată a lentilei de ±96,3% pe verticală și de 47,1% pe orizontală. Vizionarea conținutului în raportul de aspect potrivit este simplificată prin posibilitatea de a stoca cele zece formate preferate. Proiectoarele sunt, de asemenea, compatibile cu software-ul de calibrare culoare Calman.

Întrucât tot mai mulţi oameni își petrec timpul acasă bucurându-se de filme sau chiar de jocuri în familie, aceste proiectoare sunt ideale pentru oricine dorește să-și ducă experiențele de vizionare la nivelul următor. Mai multe locuințe au acum camere dedicate home cinema sau spații suficient de mari pentru ca oamenii să se bucure de experiența cinematografică pe ecran mare pe care aceste proiectoare o pot oferi”, declară Laurenţiu Ciuhan, Business Account Manager, Epson România.

Modelele EH-LS12000B și EH-LS11000W sunt disponibile începând cu data de 1 octombrie 2021.

Noi caracteristici cheie:

 • Rezoluție 4K (8,3 mil pixeli)
 • Raport de contrast dinamic de peste 2.500.000:1
 • Spațiu culoare DCI > 85%
 • Rezoluție foarte mare 4K
 • Interpolare cadre 4K
 • Corecţie gamma adaptivă la scenă
 • Oprire instantanee
 • Sursă de lumină laser
 • HDMI 2.1 (4K/120Hz)

Pe baza vizionării zilnice a unui conţinut de cinci ore, cu proiectorul setat în modul ecologic.

Despre Epson

Epson este un lider global în tehnologie, dedicat conectării oamenilor, lucrurilor şi informaţiilor, prin intermediul tehnologiilor sale originale eficiente, compacte şi precise. Având o gamă de produse care cuprinde de la imprimante cu jet de cerneală şi sisteme de imprimare digitală până la proiectoare 3LCD, ceasuri şi roboţi industriali, compania se concentrează asupra stimulării inovaţiilor şi depăşirii aşteptărilor clienţilor în ceea ce priveşte imprimantele cu jet de cerneală, comunicarea vizuală, echipamentele portabile şi robotica.

Condus de Seiko Epson Corporation din Japonia, Grupul Epson are peste 81.000 de angajaţi în 85 de companii din întreaga lume şi se mândreşte cu contribuţiile aduse comunităţilor în care îşi desfăşoară activitatea şi cu eforturile permanente de a reduce impactul asupra mediului.

https://global.epson.com

Despre Epson Europe

Epson Europe B.V., cu sediul la Amsterdam, este sediul central regional al Grupului pentru Europa, Orientul Mijlociu, Rusia şi Africa. Cu 1.830 de angajaţi, vânzările Epson Europe pentru anul fiscal 2017 au fost de 1,7 miliarde de Euro.

http://www.epson.ro

Programul „Viziunea ecologică 2050”  

http://eco.epson.com/

OPPO Reno6 și Reno6 Pro disponibile de astăzi în magazinele din România

Cele mai noi smartphone-uri OPPO vin cu garanție standard de 3 ani și cu produse OPPO cadou

24 septembrie 2021, București –  Cele mai noi smartphone-uri OPPO, Reno6 Pro și Reno6 sunt, începând de astăzi, disponibile în magazinele partenerilor oficiali din România. Cele două smartphone-uri 5G au garație standard de 3 ani, fiind primele produse din portofoliul OPPO care vin cu acest beneficiu fără vreun efort suplimentar din partea cumpărătorilor.

„Precomanda pentru OPPO Reno6 Pro ne-a arătat interesul utilizatorilor din România pentru produsele premium, un segment în care ne propunem ca anul viitor să fim un jucător important”, a declarat Ciprian Mirea, Head of Trade and Product Marketing.

Smartphone-ul Reno6 5G este disponibil la partenerii OPPO din România într-un pachet atractiv împreună cu căștile Enco Air și accesoriul de fitness OPPO Band cadou. Echipat cu capabilități AI de vârf pentru a oferi o experiență video superioară pasionaților de portret, Reno6 5G are o o arhitectură de camere cu senzori de 64 MP, 8 MP și 2 MP, iar camera selfie are 32 MP. În plus, Reno6 este echipat cu un senzor dedicat de temperatură a culorii, care captează culorile mai precis. Pasionații de fotografie și video portret se pot bucura de modurile înregistrare Bokeh Flare Portrait, AI Video Highlight sau Portrait Beautification, care susțin creativitatea indiferent de condițiile în care se fac fotografiile sau video-urile.

Totodată, Reno6 5G se remarcă printr-un design retro ultra-subțire și elegant, cu o grosime de 7,59 mm și cântărind doar 182 g. Acesta vine cu tehnologia OPPO Glow design care creează un efect subtil de strălucire, fără amprente și este rezistent la pete.

În ciuda dimensiunilor reduse, Reno6 este un smartphone care oferă performanță și o experiență fluidă de utilizare, chiar și în timpul sesiunilor de gaming având în vedere faptul că integrează un procesor Mediatek Dimensity 900 5G, are o rată de refresh a ecranului de 90Hz și un display captivant cu rezoluție Full HD+, de2400×1080 mp.

Căștile OPPO Enco Air W32 vin cu tehnologie super rapidă de încărcare, astfel că doar 8 minute de alimentare asigură o autonomie de playback de 8 ore. În plus, acestea beneficiază de tehnologie de anulare a zgomotului susținută de inteligența artificială și au o latență redusă, fiind astfel potrivite și pentru sesiuni de gaming.

OPPO Band cu ecran AMOLED de 1,1 inci, monitorizează continuu saturația de oxigen, oferă monitorizare a pulsului în timp real și 12 moduri de antrenament. Brațara este rezistentă la apă până la o adâncime de 50 metri.

Reno6 Pro pentru pasionații de portrete

Reno6 Pro este disponibil cu căștile Enco Free 2 W52 cadou.

Reno6 Pro 5G vine cu un sistem de patru camere cu AI, cea principală fiind de 50 MP, iar camera selfie de 32MP. Ceea ce conferă unicitate acestei configurații este senzorul de imagine extrem de puternic al camerei principale – Sony IMX766 cu dimensiunea de 1 / 1,56 ” și este echipat cu tehnologia DOL-HDR, focus Omni All-Pixel, precum și altele caracteristici, pentru a produce constant imagini de înaltă calitate și pentru a oferi o experiență de înregistrare video semnificativ îmbunătățită. În plus, acesta înglobează și un senzor dedicat de temperatură a culorii, care ajută la captarea mai precisă culorile.
Reno6 Pro menține designul subțire și ușor, cu o grosime de 7,99 mm și cântărind doar 188 g. De asemenea, acesta moștenește designul unic OPPO Glow în două noi culori spectaculoase – Arctic Blue și Lunar Grey.

Telefonul este echipat cu Qualcomm® Snapdragon™ 870 5G Mobile Platform cu un procesor Kryo 585 CPU de ultimă generație, care poate rula până la 3,2 GHz – cea mai mare viteză de procesare atinsă până în prezent în segmentul mobile.

De asemenea, dispozitivul beneficiază de 12 GB RAM și include tehnologia dezvoltată de OPPO, RAM Expansion. Cu ajutorul acesteia, o parte din spațiul de stocarea ROM disponibil poate fi transformat în spațiu RAM la activarea acestei funcții. Concret, memoria inițială de 12 GB RAM poate fi suplimentată cu o memorie extra de 3 GB / 5 GB / 7 GB atunci când este nevoie, ceea ce se traduce prin faptul că și atunci când rulează mai multe aplicații în același timp, Reno6 Pro funcționează în continuare fără probleme.

Căștile OPPO EncoFree 2 dispun de un procesor cu trei nuclee care reduce până la 42 dB2din zgomotul ambiental. Acestea sunt create în parteneriat producătorul danez de sisteme Hi-Fi Dynaudio, pentru a reda întocmai sunetul natural al fiecărui instrument în parte. Tehnologia personalizată de amplificare a sunetului compensează sunetul pe baza sensibilității urechii, astfel încât muzica sună la fel de de bine.

 Despre OPPO

OPPO este unul din liderii mondiali în domeniul dispozitivelor inteligente. Încă de la lansarea primului telefon în 2008, OPPO și-a urmărit obiectivul de a crea tehnologii cu trup și suflet/personalitate. Dispozitivele OPPO reprezintă sinergia perfectă între tehnologiile de top cu funcții intuitive și un design uimitor. Astăzi, OPPO este prezent în peste 40 de țări și regiuni, având 6 institute de cercetare, 5 centre R&D la nivel global și un centru internațional de design la Londra. OPPO este dedicat dezvoltării standardelor globale 5G fiind totodată și prima companie care a comercializat smartphone-uri 5G pe piata din Europa. Compania colaborează cu peste 50 de operatori de telefonie mobilă din toata lumea pentru a accelera dezvoltarea tehnologiilor 5G la nivel internațional.

Descoperă mai multe despre realizările OPPO și viziunea 5G:

https://www.oppo.com/en/discover/technology/ 

Zeno Electric devine distribuitor oficial al motocicletelor electrice Zero

Automotozen SRL, companie cu o vastă experiență în industria moto din România, anunță parteneriatul exclusiv cu Zero Motorcycles, începând cu luna septembrie a acestui an.

Combinând cele mai bune caracteristici ale unei motociclete tradiționale cu cea mai avansată tehnologie a zilelor noastre, Zero produce motociclete electrice de înaltă performanță, eficiente, rapide și ușor de condus. Fiecare motocicletă este optimizată pentru a beneficia de sistemul revoluționar electric Z-Force® și folosește un cadru rigid din aluminiu special conceput pentru aeronave, pentru a minimiza greutatea vehiculului.

Motocicletele sunt disponibile în showroom-ul Zeno Electric Store situat în București pe Șoseaua Pipera nr. 55C. Pe lângă motocicletele Zero, în showroom se regăsește o gamă largă de vehicule exclusiv electrice cum ar fi: biciclete, trotinete, propulsoare subacvatice și accesorii.

“După mai mult de 20 de ani de experiență în industria motocicletelor, putem spune cu mândrie că sunt puține lucruri care ne pot atrage atenția în acest domeniu, dar iată că viitorul electric este fără îndoială unul dintre ele.

Ca multe alte țări Europene și România se confruntă cu problema traficului intens și cu un număr mare de mașini astfel că nevoia unei forme de transport mai simple, mai rapide și mai economice este mai mare ca niciodată.

În România există deja un interes imens pentru vehiculele electrice în rândul noii generații de cetățeni urbani, lucru care se reflectă foarte clar în numărul de scutere și mașini electrice vândute în ultimii ani.

Ne dorim să fim o parte importantă a acestei mișcări, să furnizăm ceea ce are nevoie această comunitate și să devenim cel mai mare dealer de vehicule electrice, cu o rețea în toate orașele importante ale României.” – a declarat Dan Popescu, Co-Founder Automotozen SRL.

Despre Zeno Electric

Fondat în anul 2018, brand al companiei Automotozen SRL, Zeno Electric s-a dezvoltat pentru a răspunde oricărui tip de cerere legată de motociclete: magazin de reparații și întreținere mecanică, vopsea și caroserie pentru carenaje de stradă și curse, reparații electrice, service de roți și anvelope, preluare și transport, tuning motor și caroserie, remapări ECU, vânzare și închiriere de motociclete, echipamente, accesorii, evenimente anuale și multe altele.

Compania deține cea mai importantă echipă de curse de motociclete din România *IQ Motorsport, cu rezultate de top în Campionatul Internațional MotoRC. Automotozen este totodată fondatoare a clasei Stock 300cc pentru tânăra generație de piloți și gazdă a celor mai mari evenimente naționale din sportul pe 2 roți.

Telekom Romania anunţă noile telefoane Samsung Galaxy S21, Galaxy S21+ și Galaxy S21 Ultra, disponibile la precomandă

Telekom Romania anunță deschiderea precomenzilor pentru cele mai recente dispozitive Samsung de tip flagship, care le permit utilizatorilor să se exprime în felul lor unic, Galaxy S21, Galaxy S21+ și Galaxy S21 Ultra. Astfel, până în data de 28 ianuarie 2021, clienții pot înregistra precomenzi pentru noile telefoane Samsung. Detalii despre modalitatea de efectuare a precomenzii sunt disponibile pe website-ul companiei – www.telekom.ro.

Pentru fiecare precomandă efectuată pentru Galaxy S21+ și Galaxy S21, clienții vor primi cadou căștile Galaxy Buds Live, iar pentru Galaxy S21 Ultra, utilizatorii vor primi căștile Galaxy Buds Pro. Toți cei care precomandă orice smartphone din seria Galaxy S21 vor primi și un Smart Tag cadou, în limita stocurilor disponibile.

Noile smartphone-uri vor putea fi achiziționate din magazinele Telekom, precum și din magazinele partenerilor începând din 29 ianuarie 2021.

Prețurile dispozitivelor, cu TVA inclus, sunt:

Model dispozitiv Preț la liber (lei)
Samsung Galaxy S21 Gray

8 GB RAM (LPDDR5) cu 256GB memorie internă

4349 lei
Samsung Galaxy S21+ Black

8 GB RAM (LPDDR5) cu 256GB memorie internă

5349 lei
Samsung Galaxy S21 Ultra Black

12 GB RAM (LPDDR5) cu 256GB stocare internă

6299 lei

Noua serie de telefoane premium debutează cu un design iconic, care întoarce toate privirile, o cameră epică cu tehnologie pro-grade compatibilă oricărui nivel de abilitate în zona fotografiei și cel mai avansat procesor existent vreodată pe un dispozitiv Galaxy, Octa-Core 5nm 64-bit și sistem de operare Android 11. În același timp, prin noua serie, Samsung introduce, un nou instrument pentru a proteja și monitoriza confidențialitatea, metadatele locației din fotografii putând fi șterse înainte de a le distribui, iar cu noua funcție de Partajare Privată (Private Share) se poate controla cine primește acces la conținutul trimis și cât timp este acesta disponibil.

Galaxy S21 (71.2×151.7×7.9mm, greutate 171g) a fost conceput pentru cei care doresc un design ușor și un display compact de 6,2 inci. Galaxy S21+ (75.6×161.5×7.8mm, greutate 202g) are un afișaj extins de 6,7 inci și o baterie mai mare (4800mAh), perfectă pentru adepții maratoanelor de gaming, dar și pentru binge-watchers, cei care nu vor să rateze niciun episod al serialului preferat.

Ambele telefoane au ecran Dynamic AMOLED 2X, Infinity-O Display inteligent (2400X1800), 421 ppi, respectiv 394 ppi în cazul Galaxy S21, cu o rată de reîmprospătare adaptabilă de 120Hz, pentru o navigare și o vizualizare mult mai lină, iar noua funcție Eye Comfort Shield reglează automat lumina albastră în funcție de ora din zi, de conținutul vizionat și de ora de culcare.

Galaxy S21 și Galaxy S21+ vin echipate cu o cameră frontală de 10MP Dual Pixel AF, FOV 80° și cameră principală triplă, Ultra Wide 12MP, FF, FOV 120°, Unghi larg: 12MP Dual Pixel AF ȘI 30x Zoom spațial, iar Funcția Snap îmbunătățită cu rezoluție 8K permite obținerea unor imagini clare a materialului video 8K realizat, astfel încât toate acțiunile live sau fotografiile statice să fie la calitatea dorită.

Chiar și în condiții de mișcare rapidă sau accidentată, filmările vor fi netede cu ajutorul funcției video îmbunătățite Super Steady la 60 fps. Noua funcție Director View permite vizualizarea, comutarea și selecția celei mai bune fotografii din galerie. Utilizatorii pot înregistra simultan videoclipuri cu camerele frontale și secundare pentru reacții în timp real cu ajutorul funcției Vlogger View și previzualiza, modifica unghiul, mări sau lărgi imaginea fără a pierde nicio acțiune cu funcția Live Thumbnails.

Galaxy S21 Ultra (75.6×165.1×8.9mm, greutate 229g) vine echipat cu cel mai avansat sistem de camere și cu cel mai inteligent și luminos display produs vreodată de Samsung, ecran AMOLED Dynamic 2X de 6,8 inci. Pentru prima dată, utilizatorii nu mai trebuie să decidă dintre o rată de împrospătare de 120Hz și un display Quad HD +  — pe S21 Ultra, le pot alege pe ambele. Comparativ cu Galaxy S20, S21 Ultra oferă o imagine cu 25% mai strălucitoare la o lumină maximă de 1.500 nits, cea mai strălucitoare de pe un smartphone Galaxy. Totodată, Galaxy S21 Ultra oferă o durabilitate îmbunătățită datorită Corning® Gorilla® Glass Victus™, cea mai dură sticlă de până acum.

Galaxy S21 Ultra oferă cel mai avansat sistem de camere, camera frontală AF de detectare a fazelor de 40 MP, FOV 80°, camera de pe spate Ultra Wide: 12MP Dual Pixel AF, FOV 120°, Unghi larg: 108MP AF cu detectare de fază, OIS, F1.8, Zoom spațial 100X, pentru fotografii la aceeași calitate ca a celor realizate într-un studio, în diferite condiții de iluminare și setări, sau pentru înregistrarea și editarea de videoclipuri cu ajutorul unor funcții alimentate de inteligența artificială. Pentru prima dată pe un smartphone Galaxy, se poate fotografia 4K la 60 fps pe toate obiectivele.

Tot pentru prima dată pe un smartphone din seria S, Samsung aduce experiența oferită de S Pen pe Galaxy S21 Ultra cu tehnologia Wacom. Utilizatorii pot lua notițe, edita fotografii sau semna documente cu ajutorul S Pen pe Galaxy S21 Ultra.

ViewSonic introduce seria de monitoare portabile pentru productivitate la indemana

ViewSonic introduce seria de monitoare portabile pentru productivitate la indemana

Construite pentru cei care calatoresc mult in scop de afaceri, precum si pentru cei care lucreaza remote sau noua categorie de nomazi digitali, aceste monitoare portabile completeaza laptopurile si tabletele cu spatiu suplimentar de afisare

ViewSonic Corp., lider global pe piata solutiilor de afisare, introduce modele de monitoare portabile in portofoliul sau de ecrane premiate. Construite pentru a spori productivitatea pentru oamenii aflati in miscare, ecranele TD1655 si VG1655 pot fi cuplate la laptop sau tableta. Astfel, datorita spatiului virtual de lucru mai mare utilizatorii pot deveni mai eficienti. Fie ca lucrati la distanta si trebuie sa distribuiti continut, ori calatoriti in scop de afaceri si aveti nevoie de un ecran suplimentar, monitoarele portabile de la ViewSonic permit celor care le folosesc sa vada si sa faca mai mult.

ViewSonic TD1655 este un ecran cu touchscreen capacitiv cu 10 puncte de atingere. Modelul ofera o experienta naturala de scriere si navigare simplificata. VG1655 transmite culori realiste datorita ecranului cu protectie anti-glare. Ambele monitoare portabile vin cu doua porturi USB C pentru transmisia de date rapida, flux audiovizual, dar si pentru alimentare de pana la 60W.

Monitoare Portabile

TD1655 – Display Portabil cu Touchscreen

 • Monitor portabil cu touchscreen capacitiv de 16 inches si rezolutie 1080p (1920×1080)
 • Ecran touchscreen capacitiv cu 10 puncte tactile pentru o experienta veritabila de scris (stylus inclus)
 • Design cu rama imperceptibila pe 3 laturi
 • Conectori inclusi: doua porturi USB C si mini-HDMI
 • 6 inch grosime si o greutate de 800 de grame

VG1655 – Monitor Portabil

 • Monitor portabil de 16 inches si o rezolutie de 1080p (1920×1080)
 • 6 inch grosime si greutate de 800 de grame
 • Conectori inclusi: doua porturi USB C si mini-HDMI
 • Picior de sustinere incorporat pentru orientare portrait si landscape
 • Husa pentru ecran inclusa

Hasan Koçyiğit, Manager Regional ViewSonic pe Europa Centrala si de Est si Turcia a declarat: „Monitoarele portabile ViewSonic sunt ideale pentru utilizatorii care au nevoie de mai mult spatiu de ecran pentru a isi spori eficienta muncii. Modelele TD1655 si VG1655 cantaresc sub un kilogram si au o grosime de aprox. 1.5 cm. Aceste monitoare ultra-portabile sunt convenabil de transportat, incapand usor in orice ghiozdan, geanta sau servieta.”

Videoclip Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=BAYLPT5n1Yc

Despre ViewSonic

Fondata in anul 1987 in California, ViewSonic este o importanta companie producatoare de echipamente si solutii de afisare, lider in dezvoltarea de tehnologii vizuale, cu o experienta in domeniu de peste 30 ani. Datorita spiritului inovator si viziunii sale, ViewSonic contribuie la interconectarea mondiala cu ajutorul unui portofoliu de solutii de afisare profesionale, care imbunatatesc semnificativ modul in care utilizatorii lucreaza, colaboreaza, comunica si se conecteaza. Gama de produse include monitoare LED, ecrane comerciale interactive, ecrane tactile, videoproiectoare, dispozitive client cu dimensiuni reduse si ecrane interactive ViewBoard, precum si ecosystemul software myViewBoard. ViewSonic si-a castigat de-a lungul celor 30 de ani o pozitie puternica in livrarea de solutii inovatoare si solide pentru domenii precum educatia, antreprenoriatul, consumer si profesionisti in prelucrare foto-video, ajutandu-si clientii sa vada diferenta, sub deviza “See the Difference.” Pentru mai multe informatii despre ViewSonic, vizitati pagina ViewSonic.com si urmariti pe Facebook, YouTube si Twitter.

Cum organizezi spatiul intr-un birou de mici dimensiuni

In momentul in care iti deschizi o afacere si te afli la inceput de drum, incerci sa investesti cat mai putin in lucrurile de care nu ai neaparat nevoie. Tocmai din acest motiv, de cele mai multe ori, spatiul in care persoana la inceput de drum alege sa isi desfasoare activitatea este chiar in propria casa. Sunt insa si multe persoane care prefera sa inchirieze un spatiu pe care sa il numeasca birou, pe care sa il amenajeze corespunzator si unde sa aiba posibilitatea sa isi primeasca clientii si partenerii.

Dupa ce ai gasit o agentie care se ocupa cu inchirieri birouri Ploiesti si ai gasit spatiul potrivit pentru activitatea pe care urmeaza sa o desfasori, treci la pasul urmator. Amenajarea si decorarea biroului, in asa fel incat acesta sa fie unul cat mai primitor, sa iti stimuleze creativitatea si sa te ajute sa iti indeplinesti indatoririle de zi cu zi.

Avand in vedere ca discutam despre afaceri la inceput de drum, posibilitatea este destul de mare ca bugetul tau sa fie suficient pentru un spatiu destul de mic. Tocmai din acest motiv, am ales ca in articolul de azi sa vorbim despre cum poti sa organizezi spatiul si sa decorezi un birou de mici dimensiuni.

Cum sa organizezi spatiul eficient

Avand in vedere ca vorbim despre un spatiu destul de mic, este important sa profiti de fiecare coltisor. In cazul in care marimea spatiului iti permite, delimiteaza cateva zone principale. Este important ca zona de munca, zona in care se regaseste biroul, laptopu si lucrurile pe care le folosesti zilnic sa fie in acelasi loc. Poti numi aceasta parte a incaperii zona de munca.

Zona de munca este important sa fie cea mai luminoasa zona a incaperii. Acolo va trebui sa iti asezi biroul, un scaun cat mai confortabil si toate accesoriile de care ai nevoie pentru a-ti desfasura activitatea la capacitate maxima. De asemena sunt binevenite cateva plante verzi si decoratiuni inspirationale.

Avand in vedere ca multe persoane aleg sa inchirieze un spatiu tocmai pentru a se putea intalni cu clientii si partenerii intr-un mediu profesionist, delimiteaza clar si aceasta parte a incaperii. In cazul in care ai folosit partea cu lumina naturala pentru spatiul in care iti desfasori activitatea, pentru zona de intalniri, poti sa alegi locul cel mai apropiat de zona de lucru. Nu stii niciodata cand ai nevoie de ceva de pe birou, sau chiar de cateva informatii importante de pe laptop.

Pentru zona in care urmeaza sa te intalnesti cu partenerii si clientii, alege cateva scaune sau fotolii confortabile si o masuta de cafea. De asemenea cateva surse de lumina, plante, tablouri si foarte important sa ai la indemana apa, cafea sau ceai pe care sa le poti oferi celor ce iti trec pragul.

Iar ultima zona pe care poti sa o amenajezi este o zona de relaxare. Este important sa ai si o astfel de zona, in care sa reusesti sa te relaxezi si unde sa ai posibilitatea sa te refugiezi in momentul in care simti ca esti depasit.

In cazul in care spatiul nu iti permite sa asezi o canapea mare si pufoasa, sunt si alte variante. Poti sa alegi un hamac, un fotoliu tip para din puf sau un scaun tip hamac, suspendat de tavan. De asemenea, inconjoara-te cu obiecte care te relaxeaza. Alege cateva lumanari parfumate, cateva carti preferate, cateva plante verzi, perne decorative si o patura pufoasa.

In functie de spatiul de care dispui dupa contractul incheiat cu agentia de inchirieri birouri Ploiesti poti sa incepi vizualizarea viitorului tau birou. Decoreaza-l conform preferintelor tale, tine cont de organizarea spatiului si ai grija in acelasi timp sa se potriveasca si cu profilul afacerii.

ADAPTEAZĂ-TE LA ORICE JOC CU NOUL RAZER NAGA PRO

Razer dezlănțuie puterea a trei mouse-uri wireless într-un singur design modular, jucătorii putând să aleagă din trei panouri laterale interschimbabile, care se potrivesc oricărui stil de joc

BUCUREȘTI, 4 septembrie 2020 – Razer™, cel mai popular brand de lifestyle pentru gameri la nivel mondial, a anunțat mouse-ul de gaming wireless Razer Naga Pro. De la MMO la MOBA, Battle Royale, FPS-uri și altele, panourile laterale interschimbabile ale Naga Pro ușurează adaptarea la orice gen de joc video.

Razer Naga Pro este cel mai nou membru al familiei de produse wireless Razer™ HyperSpeed, care capitalizează pe succesul Naga Trinity, îmbunătățind caracteristicile primului mouse care a adoptat design-ul  modular trei în unu. Noul mouse încorporează cele mai noi și mai bune tehnologii, păstrând design-ul atât de popular în rândul fanilor. Proiectat să le ofere jucătorilor  posibilitatea de a alege și de a personaliza experiența de utilizare, Naga Pro se potrivește cu mai multe genuri și stiluri de joc.

“Cu toții suntem gameri, dar avem stiluri de joc diferite,” a declarat Alvin Cheung, Senior Vice President al diviziei de periferice din cadrul Razer. “Personalizarea a fost dintotdeauna unul dintre elementele cheie ale incluziunii sociale, prin faptul că aceasta le permite mai multor gameri să se joace împreună. Naga Pro a fost construit în jurul acestui ideal, oferindu-le tuturor control asupra felului în care joacă, fără să fie limitați de prezența unui cablu.”

Design multi-gen pentru o personalizare completă

Design-ul modular actualizat include trei panouri laterale magnetice, unul cu șase, unul cu două și unul cu 12 butoane programabile. Fața cu șase butoane reprezintă un design nou, care debutează odată cu Naga Pro. Fiecare panou a fost proiectat să se potrivească cu anumite genuri de jocuri: cel cu 12 butoane se potrivește jocurilor de tip MMO/RTS, cel cu șase este ideal pentru jocurile Battle Royale/MOBA, iar cel cu două butoane este un companion de nădejde pentru FPS-uri.

 • Panoul cu 12 butoaneare cel mai mare număr de butoane pentru a optimiza rotația diferitelor abilități din jocuri și a comenzilor macro, acestea fiind amplasate ergonomic pentru acces instant. Este perfect pentru situațiile în care precizia și timpul de reacție sunt esențiale, cum ar fi jocurile MMO sau RTS.
 • Panoul cu șase butoane oferă echilibrul perfect dintre control și accesibilitate. Design-ul acestuia se bazează pe principii ergonomice care îl fac ideal pentru Battle Royale sau MOBA. Butoanele sunt grupate pe două rânduri pentru a accesa rapid abilitățile sau obiectele din joc, și oferă o priză care îmbunătățește controlul mișcărilor.
 • Panoul cu două butoane reprezintă standardul pentru FPS-uri. În acest caz precizia fiind esențială, suprafața cauciucată oferă control maxim pentru fiecare confruntare. Cele două butoane extra pot fi folosite pentru comenzi precum ghemuitul sau activarea lunetei de la arme.

Aceste panouri le oferă jucătorilor acces la un total de până la 20 de butoane programabile, un record absolut. Prin Razer Hypershift, accesibil prin aplicația Razer Synapse, fiecărui buton i se poate atribui o funcție secundară, utilizatorii beneficiind astfel de cea mai bună experiență de personalizare și control maxim. Naga Pro poate stoca până la cinci profiluri de utilizator diferite, chiar și fără folosirea aplicației.

Îmbunătățit cu cele mai noi inovații

Naga Pro are la bază cea mai nouă tehnologie Razer™ HyperSpeed Wireless, testată și preferată de cei mai buni jucători profesioniști, oferind o conexiune mai rapidă decât majoritatea mouse-urilor cu fir. Ca un beneficiu adițional, tehnologia Razer HyperSpeed Wireless necesită mai puțină energie din partea mouse-ului în comparație cu alte mouse-uri fără fir, astfel durata de funcționare fiind extinsă la până la 100 de ore de joc neîntrerupt prin conexiunea wireless de 2.4 Ghz sau de până la 150 de ore prin Bluetooth. Dacă mouse-ul ajunge totuși la un nivel scăzut al bateriei, Naga Pro poate fi încărcat în timpul folosirii prin intermediul cablului Razer SpeedFlex inclus în pachet. Noul mouse poate fi încărcat și în modul wireless folosind Razer Mouse Dock Chroma (comercializat separat).

Pentru acuratețe de neegalat, noul Naga Pro include senzorul optic Razer™ Focus+ 20K DPI.  Cel mai avansat senzor optic dezvoltat de Razer are cele mai bune specificații de pe piață, printre care se numără și funcții inteligente precum Motion Sync care urmărește perfect mișcările mouse-ului și poate fi calibrat după propriile preferințe prin intermediul funcțiilor Smart Tracking sau Asymmetric Cut-off.

Naga Pro încorporează de asemenea Razer™ Optical Mouse Switches care folosesc viteza luminii în locul unor contacte fizice, garantând astfel acționări instantanee și o durabilitate de până la 70 de milioane de acționări. Ca rezultat, jucătorii nu mai trebuie să se teamă de clicurile duble accidentale, un fenomen des întâlnit în cazul switch-urilor tradiționale când acestea încep să se degradeze.

Cu trei panouri laterale interschimbabile, respectiv cele mai noi și mai avansate tehnologii, noul Razer Naga Pro este cel mai avansat și mai versatil Naga lansat vreodată.

DESPRE RAZER NAGA PRO

 • 3 panouri laterale interschimbabilepentru configurații de butoane personalizate
 • Tehnologia Razer™ HyperSpeed Wirelesspentru o conexiune mai rapidă decât mouse-urile pe fir
 • 19+1 butoane programabilepentru maximum de control
 • Senzor optic Razer™ Focus+ 20K DPI pentru precizie de neegalat
 • Switch-uri optice Razer™ pentru acționări cu viteza luminii
 • 3 moduri de conexiune– HyperSpeed Wireless / Bluetooth / Speedflex prin cablu

Pentru mai multe detalii vizitați această pagină.

PREȚ ȘI DISPONIBILITATE

Razer Naga Pro: 169,99 Euro

Pe Razer.com și în oferta partenerilor retail autorizați: disponibil acum

IMAGINI DE PRODUS

LINK

Provocare pentru pilotii profesionisti de curse

Cine visa să devină pilot de curse are acum o mare șansă, cât stă acasă!

In premiera, Federatia Romana de Automobilism Sportiv organizeaza Campionatul Național Digital pe Circuit. Gamerii si pasionatii de jocuri pe calculator se iau la intrecere pe acelasi traseu cu campionii automobilismului sportiv. Printre participanți, este și echipa #KERT (Kaufland e-Rally Team) care, in ultimii 2 ani, a adus in automobilismul sportiv prima masina electrica de curse din Romania, condusa de pilotul Sorin Ghișoi.

 Desi a participat in 2019 la 12 etape de competitii de viteza in coasta si super rally, a reusit performanta de a termina cu bine fiecare cursa, fara niciun abandon. Ba, mai mult, de fiecare data s-a situat, in prima jumatate a clasamentului general, plecand acasa cu cate un trofeu de castigator, ca unic concurent la Clasa Electrica.

 Aici un review al anului trecut:

https://www.facebook.com/htagpr/posts/3101626439917111

 În această seară, de la ora 23, putem vedea competitia live, pe site-ul Federației Romane de Automobilism Sportiv (fras.ro), unde doritorii se pot înscrie pentru etapa a patra.

AMR. Campionatul National Digital pe Circuit bate la usa

Mai sunt doar cateva zile pana la prima competitie sportiva de automobilism care se muta in online, sub egida Federatiei Romane de Automobilism Sportiv din Romania.

Astfel, atat pilotii consacrati din motorsport, cat si cei mai indarjiti pasionati ai jocurilor pe computer, se vor intrece umar la umar timp de 8 etape, startul fiind dat in aceasta sambata, pe 18 aprilie, pe celebrul circuit de la Silverstone.

Urmatoarele etape vor avea loc astfel: Etapa 2 – Salzburg (Red Bull Ring), Etapa 3 – Nurburg Ring  (Germania), Etapa 4 – Catalunia (Spania), Etapa 5 – Mugello (Italia), Etapa 6 – Imola (Italia).

Alaturi de clasicii bolizi condusi de piloti cu state vechi in motorsportul romanesc, in cadrul competitiei online s-a inscris si inovatoarea echipa #KERT, care a adus competitiilor sportive din Romania prima masina electrica de curse. Astfel, timp de 2 ani, ne-am bucurat de spectacole pline de adrenalina dar fara poluare, in cadrul celor 24 competitii la care a participat cu succes.

Pe langa electrica pilotata de Sorin Ghisoi, echipa #KERT (Kaufland e-Rally Team) mai are inca 4 masini in Campionatul National Digital pe Circuit, cu speranta ca vor face si aici performanta.

Pilotul oficial al echipei are insa emotii mari: „Am inima cat un purice, pentru ca una este sa fii pilot si alta sa fii sim-racer. De fapt, nu prea au ele nicio legatura, dar ce sa facem, ne adaptam la contextul in care traim. La genul acesta de competitii esti dependent foarte mult de tehnologie, de puterea procesorului, de calculatorul sau laptopul pe care il ai. Intr-o singura secunda se incadreaza 30 de concurenti. Dar vedem; din 5 colegi, ne-om califica mai departe macar unul”, declara Sorin Ghisoi, pilotul oficial al echipei #KERT (Kaufland e-Rally Team).

Asadar, in aceasta sambata, pe 18 aprilie 2020, are loc Etapa 1 a Campionatului Digital pe Circuit, transmis pe fras.ro si Pro X incepand cu ora 23:00.

Instaleaza sisteme de panouri fotovoltaice fara autorizatiei de constructie

Inceputul anului 2020 a venit cu vesti bune pentru persoanele care doresc sa isi instaleze sisteme de panouri fotovoltaice pe acoperisul propriilor case. O veste buna pentru inceputul anului este modificarea legii in ceea ce priveste instalarea sistemelor fotovoltaice si autorizatiile de care ai nevoi pentru a face aceasta operatiune.

In articolul de azi vorbim despre legea care iti permite sa instalezi sisteme de panouri fotovoltaice pe acoperisul casei tale fara sa ai nevoie de o autorizatie de constructie si despre cum usureaza asta instalarea sistemelor de panouri fotovoltaice.

Modificari legislative pentru instalarea sistemelor de panouri fotovoltaice

Prin Legea nr. 7 din 06.01.2020 publicata in Monitorul Oficial in 8 ianuarie 2020 se revine la procedura simplificata pentru instalarea sistemelor fotovoltaice.

Montarea panourilor fotovoltaice pentru producerea de energie electrica si/sau panouri solare pentru incalzirea apei este permisa fara ca proprietarul cladirii sa obtina autorizatia de construire.

Noua lege vine in modificarea si completarea Legii 193/2019, Legii nr. 10/1995 privind calitatea in constructii si pentru modificarea si completarea Legii nr. 50/1991 privind autorizarea executarii lucrarilor de constructii.

Noul text dispune ca se pot executa fara autorizatie de construire/desfiintare urmatoarele lucrari (Articolul 11 din alineatul 7, litera f):

 • montarea pe cladiri, anexe gospodaresti si pe sol a sistemelor fotovoltaice pentru producerea energiei electrice de catre prosumatori.

Sistemele fotovoltaice trebuie sa fie sustinute de o structura formata din elemente constructive capabile sa asigure stabilitatea intregului ansamblu si sa preia incarcarile rezultate din greutatea proprie a acesteia si a panourilor, precum si cele rezultate din actiunea vantului si a depunerilor de zapada.

Prezenta lege creeaza cadrul legal necesar extinderii utilizarii surselor regenerabile de energie, prin:

 • atragerea in balanta energetica nationala a resurselor regenerabile de energie, necesare cresterii securitatii in alimentarea cu energie si reducerii importurilor de resurse primare de energie;
 • stimularea dezvoltarii durabile la nivel local si regional si crearea de noi locuri de munca aferente proceselor de valorificare a surselor regenerabile de energie;
 • reducerea poluarii mediului prin diminuarea producerii de emisii poluante si gaze cu efect de sera;

Instalezi mai usor sisteme de panouri fotovoltaice

Avand in vedere ca nu ai nevoie de autorizatie de constructie pentru a instala un astfel de sistem la tine acasa, nu vei mai fi nevoit sa pierzi timp si sa cheltui bani pentru obtinerea autorizatiei.

Avand in vedere numarul actelor de care ai nevoie pentru a instala un astfel de sistem la tine acasa, faptul ca nu trebuie sa umbli si dupa autorizatia de constructie iti salveaza timp. Cu toate ca nevoia autorizatiei de constructie a fost eliminata din randul hartiilor de care ai nevoie pentru a insatala un sistem de panouri fotovoltaice la tine acasa, va trebui sa anunti primaria in legatura cu modificarile pe care urmeaza sa le faci odata cu instalarea acestor sisteme.

Acum este mai usor ca oricand sa obtii toate autorizatiile necesare instalarii unui sistem de panouri fotovoltaice la tine acasa, asa ca nu mai sta pe ganduri. Achizitioneaza si tu un astfel de sistem si contribuie in mod direct la protectia mediului inconjurator.