Accesorii pentru motosapa, varietate si calitate numai cu Gradinarul Gospodar Citeste mai mult: Accesorii pentru motosapa, varietate si calitate numai cu Gradinarul Gospodar

Motosapa este o masina moderna dotata cu transmisie printr-un ansamblu melc-roata, iar latimea frezelor nu poate depasi 50 cm. Motosapele sunt utilaje usoare, au motoare in 4 timpi, iar rolul lor este acela de a marunti solurile semiusoare si cele usoare. Isi gasesc aplicabilitate in sere si solarii, dar si in gradini. Insa pentru a prelucra cat mai bine pamantul si cat mai usor ai nevoie si de accesorii pentru motosapa.
Accesorii pentru motosapa, varietate si calitate numai cu Gradinarul Gospodar

De unde cumpar accesorii pentru motosapa?

Motosapele sunt unele dintre cele mai performante utilaje pe care le poti cumpara pentru gradina sau terenul agricol pe care il ai in dotare. Munca campului este dificila, iar pregatirea solului pentru ca mai apoi sa fie insamantat si cultivat este o etapa dificila. Din fericire, de acum incolo performanta agricola nu mai este un vis, ea poate deveni realitate cu ajutorul motosapelor.

Astfel ca, daca esti pasionat de agricultura, o motosapa este un must have. Ea te ajuta sa reduci efortul pe care-l depui in timpul muncii, sa faci economie de timp si sa faci treaba buna cu ajutorul tehnologiei.

Pe langa motosape ai nevoie si de accesorii pentru motosapa dintre cele mai diverse, iar daca vrei sa te bucuri de calitate trebuie sa gasesti si un partener de incredere, adica Gradinarul Gospodar, un magazin online ce te asteapta cu numeroase oferte.

Toate accesoriile sunt nou-noute si sunt fabricate de catre nume cu renume in acest domeniu de activitate, sunt de calitate si-ti sunt oferite la preturi foarte bune. Te poti baza pe robustetea si durabilitatea lor in permanenta, te ajuta sa-t faci treaba mai repede si mai usor ca niciodata.

Accesorii pentru motosape de la Gradinarul Gospodar se comanda rapid, direct online, in magazinul firmei. In maxim 1 zi lucratoare comanda iti este livrata printr-un curier rapid, iar tu te vei putea apuca apoi de treaba.

4 categorii de accesorii pentru motosapa

Gradinarul Gospodar iti propune 4 categorii aparte de accesorii pentru motosapa dupa cum urmeaza:

– Freze pentru motosapa. Frezele sunt accesorii indispensabile pentru o motosapa, iar Gradinarul Gospodar iti ofera varietate. Poti alege freze cu 8 cutite sau poti alege freze cu un maxim de 24 de cutite pentru a-ti face astfel treaba mai bine, mai usor si mai repede. Impreuna cu frezele cu cutite primesti si extensiile. Bara poate fi hexagonala sau diametrala si fiind tratata termic prezinta o rezistenta excelenta. Aceste discuri sunt special create pentru protejarea culturii si sunt detasabile;

– Roti metalice pentru motosapa. Aceste accesorii permit o deplasare mai usoara si mai rapida a motosapei. Sunt roti metalice, robuste si rezistente si au dimensiuni diferite pentru butuci cu dimensiuni diferite;

– Roti frontale pentru motosapa. Rotile frontale se monteaza in partea din fata a motosapei si te ajuta la transport. Gradinarul Gospodar iti pune la dispozitie 2 modele diferite, de la Honda sau de la Kubota. Sunt nou-noute, sunt demontabile si deosebit de rezistente, fixarea se face prin surub;

– Instrumente de inaltare pentru motosapa. Este vorba despre un suport pentru motosapa, metalic, rezistent.

Citeste mai mult: Accesorii pentru motosapa, varietate si calitate numai cu Gradinarul Gospodar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *