ELKO Romania anunta distributia de produse EnGenius

ELKO Romania anunta distributia de produse EnGenius

ELKO Romania, companie membra a grupului ELKO specializata in distributia unei game largi de echipamente si solutii IT, anunta extinderea ofertei sale comerciale prin semnarea unui parteneriat cu EnGenius – marca de top in domeniul echipamentelor de retea, cu expertiza vasta in comunicatii wireless si tehnologii radio.

EnGenius este o marca de prestigiu a companiei taiwaneze Senao Networks, desprinsa din subsidiara Chunghwa Telecom – Senao International. Deservind comunicatiile wireless, portofoliul EnGenius a fost conceput inca de la infiintare astfel incat sa fie unul flexibil, alcatuit din produse adecvate locuintelor, afacerilor mici si corporatiilor, caracterizate prin versatilitate ridicata, performante foarte bune si dotari de top cu costuri reduse. Astazi, aceasta mostenire este continuata de o gama vasta de produse premiate, care se remarca prin viteze superioare, solutii de securitate robuste si usurinta in utilizare.

In prezent, produsele EnGenius sunt fabricate la cele mai inalte standarde de calitate, pentru a furniza performante wireless si dotari optime clientilor din toate domeniile. Dintre acestea, se remarca echipamentele pentru retele de tip plasa pentru o acoperire WiFi perfecta a intregului perimetru, o serie de Access Point-uri atat pentru interior, cat si pentru exterior, camerele de retea si switch-urile cu administrare de la distanta.

Echipamentele EnGenius vin in completarea unui portofoliu complex de produse si solutii al ELKO Romania. Prin distribuirea acestora, compania nu isi extinde numai oferta, ci si spectrul de solutii disponibile pentru alcatuirea unor sisteme integrate, consolidandu-si astfel mijloacele folosite in asumarea rolului de intermediar care isi propune sa creeze o legatura stransa intre oameni, cunostinte si solutii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *